In vitro start styczeń 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kate_____ wrote:Tak to już jest że chciałbysmy już wiedzieć... ja jestem 4dpt i chyba wolałabym żeby mnie ktoś uspał na tydzień.. Aga_ni ile jesteś dni po transferze? Miałaś jakieś objawy?23.10.2019 urodził się Władek ❤️
starania od 2016: PCO, KIR AA, teratozoospermia, 2017 - 4x IUI ICSI 1 - 01.2018 ICSI 2 - 08.2018
IMSI 3 - 01.2019 - 27.01 szczęśliwy transfer! -
aga_ni wrote:Kate uspanie po transferze byłoby super;) ja jestem 8dpt blastki, boli mnie brzuch ale już coraz mniej, poza tym chyba nie mam żadnych objawów. Trzymam kciuki za Ciebie!
Czekam na wieści i trzymam mocno kciuki! U nas już w poniedziałek powtórna beta i ewentualne odstawienie leków więc tylko ekstremalnie długa niedziela i pół poniedziałku -
Kate_____ wrote:Czekam na wieści i trzymam mocno kciuki! U nas już w poniedziałek powtórna beta i ewentualne odstawienie leków więc tylko ekstremalnie długa niedziela i pół poniedziałku23.10.2019 urodził się Władek ❤️
starania od 2016: PCO, KIR AA, teratozoospermia, 2017 - 4x IUI ICSI 1 - 01.2018 ICSI 2 - 08.2018
aga_ni wrote:Dzięki Asiulka! Ja za Ciebie tez trzymam kciuki! Ja się czuje fatalnie ale to dlatego ze jestem przeziębiona mocno. Boli mnie brzuch, poza tym nie mam żadnych objawów.
~~~~~~~~
IV procedury in vitro - bez sukcesu
Zostały nam❄❄
~~~~~~~~~
AMH - 0,91(poprawa na 1,95)
MTHFR 1298A-C - homo
PAI-1 - hetero
NK - 21%
ASA - 1:10
ANA - ujemne
▪przeciwciała przeciw osłonce przejrzystej
▪endometrioza 1 stopień
"Dopóki oddycham nie tracę nadziei" -
aga_ni wrote:Kate w pn będziesz miała 6dpt, dobrze liczę? Tak wcześnie robisz betę? Jak się czujesz?
W invicta tak jest.. najpierw 3dpt teraz 6dpt. Jeśli nic się nie ruszy będę odstawiać leki i kolejne Crio.. Dzień po transferze miałam okropne bóle jak na miesiączke cały dzień przeleżałam, teraz jest już w porządku. Gdyby nie zryta głowa byłoby całkiem normalnie.. -
Damy rade dziewczynki :)teraz jest dobra passa i my ja utrzymamy milego weekendu wam zycze i kciukam za nas :*
KasiaŁódź, aga_ni, Kate_____ lubią tę wiadomość
~~~~~~~~
IV procedury in vitro - bez sukcesu
Zostały nam❄❄
~~~~~~~~~
AMH - 0,91(poprawa na 1,95)
MTHFR 1298A-C - homo
PAI-1 - hetero
NK - 21%
ASA - 1:10
ANA - ujemne
▪przeciwciała przeciw osłonce przejrzystej
▪endometrioza 1 stopień
"Dopóki oddycham nie tracę nadziei" -
Ciasteczko77 wrote:Czekaj a menopur nie masz 2 igieł ? Długa służy do rozpuszczenia chyba a potem zmieniasz na krótką i tą wbijasz. Ja mensinor tak miałam a to odpowiednik. Zobacz instrukcje w ulotce i na YT chyba jest filmik
https://m.youtube.com/watch?v=HgheNsZENvg
Gonal masz ampułki ? Czy pen?
Menopur mam rozrobiony.
Gonal - pen.
Youtube dobry pomysł, dzięki!
Niepłodność idiopatyczna
19.07.2018 transfer 1 kropki -
22.08.2018 crio 1 kropki - beta 10dpt 115, 12dpt 294, 14dpt 708
-
nick nieaktualnyLuna131 wrote:Menopur mam rozrobiony.
Gonal - pen.
Youtube dobry pomysł, dzięki!
Gonal pen - instrukcja jest b pomocna i też na YT są filmiki.Ważne żeby tyci kropelki wyszło (samo) przy pierwszym użyciu.
-
nick nieaktualnyEwi28 wrote:Ciasteczko a ty jakie dawki mialas i w ktorym dc punkcie?
Krotki protokół.
Co dało - 6 komórek z prawego jajnika. 4 zarodki. Zamrożone dwa- 3 dniowy i blastocysta.
Słabiutko - niestety
Dziękuje chociaż za to...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2018, 15:25
-
nick nieaktualnyEwi28 wrote:Dluga stymulacja ale ja ide dlugim protokołem więc pewnie jest inaczej. Niech rosną te pecherzyki bo się będę martwić.
Nie martw się na zapas - chociaż ja tu histerie odwalalam ale to też wina tych dawek ...
Będzie dobrze !!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2018, 15:57
-
Ciasteczko77 wrote:Ale Ty zaczynasz jutro ? Już rozpuściłaś proszek ?
Gonal pen - instrukcja jest b pomocna i też na YT są filmiki.Ważne żeby tyci kropelki wyszło (samo) przy pierwszym użyciu.
Niepłodność idiopatyczna
19.07.2018 transfer 1 kropki -
22.08.2018 crio 1 kropki - beta 10dpt 115, 12dpt 294, 14dpt 708
-
nick nieaktualnyLuna131 wrote:Jutro zaczynam. Proszek jest rozpuszczony od 2 tygodni. O ile to był proszek, bo to pielęgniarka rozrabiała. Po rozrobieniu 28 dni jest ważne
-
Kate_____ wrote:W invicta tak jest.. najpierw 3dpt teraz 6dpt. Jeśli nic się nie ruszy będę odstawiać leki i kolejne Crio.. Dzień po transferze miałam okropne bóle jak na miesiączke cały dzień przeleżałam, teraz jest już w porządku. Gdyby nie zryta głowa byłoby całkiem normalnie..23.10.2019 urodził się Władek ❤️
akilegna♥ wrote:Mój młodszy brat ze swoją przyszłą żoną starają się o dziecko już prawie rok i też im mocno kibicuję. Są młodzi ale to nic nie znaczy, wiemy to niestety. Oni wiedzą jaka u nas historia i życzę im, żeby nie musieli przez to wszystko przechodzić
Karolcia być może razem z siostrą będziecie przechodzić swoje ciąże tego Ci życzęNadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
8 lipiec transfer 3-dniowych 2-och zarodkow.
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
nick nieaktualny
-
Karolciaaa26 wrote:Niestety wyniki wyszly złe mojej siostry i pierwszy raz slysze o takim przypadku :(Moja siostra ma blighted ovum dzidzi nie bedzie u niej :'(
Och tak mi przykro z powodu Twojej siostry. Ale przecież 4 tydzień to trochę za wcześnie na stwierdzenie o pustym jaju. W 4 tc to nawet pęcherzyk może być nie widoczny na usg