In vitro start styczeń 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
patylka wrote:Dziewczyny, nie licytujmy się która ma takie a nie inne AHM. Jesteśmy tu z jednego powodu i czasem to co dla nas wydaje się neutralne innego może urazić.
Niemniej jednak życzę Waszyskim Nam świetnych jajek, które przyniosą plony w niedługim czasie pomimo, że to nie te Święta
I jeszcze spokoju i siły ducha podczas spotkań rodzinnychBeladonnaBeladonna lubi tę wiadomość
Sylwia211987 -
nick nieaktualnyasia8211 wrote:Dziękuję dziewczyny. Byłam zalamana ze dwa. Ale teraz do jutra czekać w niepewności. Chodź mam nadzieje ze będą te dwa zapłodnione
Asia jak Twoje jajka? udało się zapłodnić obydwa?
dziewczyny, jak się czujecie po punkcji?
ja dzis 2dpo i dalej czuję jajniki. dzięki Bogu bez gorączki itp bo bym chyba totalnie ześwirowała ale słyszałam że przy pobieraniu 16 jajek jak w moim przypadku ból może się długo utrzymywać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyasia8211 wrote:agaafabka
Jak się czujesz po wczorajszym transferze?
I tez masz tabletki na zagnieżdżenie.
Czuje się bardzo dobrze. Już mnie brzuch przestaje boleć po punkcji- doktorka mi wczoraj powiedziała że jest w szoku że ja się tak ruszam 3 dni po punkcji gdzie tyle jajeczek było pobranych. Zrobiła usg jajniki ładnie wyglądają więc odzyskałam spokój psychiczny bo za dużo się naczytalam o zapaleniach otrzewnej itp
Też mam utrogestan 3x dziennie po 2 tabletki przez 15 dni ale chyba wcześniej będę testować -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyasia8211 wrote:Jestem juz po. Czuję się dobrze. 8stycznia test.
Teraz musimy myśleć pozytywnie
Zero stresu i tylko pozytywnie. Ja wczoraj zrobiłam test żeby zobaczyć czy pregnyl jeszcze siedzi ale druga kreska już bardzo minimalnie widoczna. Także super -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyasia8211 wrote:Czesc dziewczyny.
Jak sie czujecie?
hej samopoczucie średnie, kłuje mnie dziwnie w podbrzuszu dziś cały dzien więc myślę ze mogło się udac i jestem zadowolona i pozytywnie nastawiona, po czym mysle ze temperatura stoi w miejscu zamiast rosnąć i wtedy jestem przekonana że nic z tego nie będzie i optymizm pryska...