In vitro start styczeń 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella93 wrote:Według nowej klasyfikacji ciąża biochemiczna także jest poronieniem.Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
tolerancyjna wrote:Wydaje mi się, że idę teraz podobną ścieżką do Twojej, bo też mam zastrzyk o przedłużonym działaniu i po 2 tyg wizyta
Ja na szczęście już jutro luzzzzzzzzzz
Bardzo dziękuję za pomoc :*
Ja też szłam taką ścieżką, zastrzyk który dostałam w 20dc to był zoladex, potem stymulacja od 5 dnia nowego cyklu. Powodzenia! Wierze, że tym razem u Ciebie będzie inaczej
Bruised, Asia bardzo mi przykro
tolerancyjna lubi tę wiadomość
starania od 2015 r. , PCOS, endometrioza II st, Hashimoto, IO, morfo 1-4 %, AMH- 3,6
2018-2019 - 2 IUI, 3 procedury, 3 transfery-laparoskopia i histeroskopia
zmiana kliniki
4 IMSI - 01.2020 r.
1 transfer - 5.05.2020 - blastka 5.1.1
beta 7dpt - 49,3 mlU/ml; 9dtp - 155,6 mlU/ml; 13dpt - 875,6 mlU/ml; 15dpt - 1450 mlU/ml, 30dpt
2 transfer - 25.02.2022 - blastka 5.1.1 -
3 transfer - 24.03.2022, 10 tc 💔😭
4 transfer - -
Maaggi wrote:Bruised, Asienka bardzo mi przykro.
Karolcia, wierze, ze beta w poniedziałek miło Cię zaskoczy&&&Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
8 lipiec transfer 3-dniowych 2-och zarodkow.
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Karolciaaa26 wrote:Ale to takoe bardziej @ te bole mialas bo ja tak? I od kad pamietam to od samego transferu te bole sie chyba zaczelyMicha
-
Micha wrote:Tak to były bóle jak na okres tylko mocniejsze Tak że obudziłam się w nocy z tego co pamiętam były wieczorem w nocy i nad ranem brałam wtedy nospe
Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Micha wrote:Tak to były bóle jak na okres tylko mocniejsze Tak że obudziłam się w nocy z tego co pamiętam były wieczorem w nocy i nad ranem brałam wtedy nospeMicha
-
U nas to był zeszły rok. Wiadomo, wszystko się zmienia. Ale nowe podejście do ivf mam od kwietnia w innej klinice- i nadal lekarze rozdzielają biochemiczna od poronienia. To tylko słowa, bo na jedno wychodzi dla nas.. Siostra miała różne przeboje w tym biochemiczna ciąże i dwa poronienia i dopiero po drugim należało jej się badanie prenatalne na nfz. Wiec co innego nauka, a nasz NFZ co innego.
-
Patrzcie jestem Po wizycie u endo i ona zna moja sytuacje o invitro poprosilam o skierowanie na krew i pizda nie chciala mi dac mowi ze jak test nie wyszedl ro wyjdzie nastelnym razem ze jestem mloda i mam czas.Rozbeczalam sie ale powiwdzialam jej co mialam powiedziec:(Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
nick nieaktualny
-
Karolciaaa26 wrote:Patrzcie jestem Po wizycie u endo i ona zna moja sytuacje o invitro poprosilam o skierowanie na krew i pizda nie chciala mi dac mowi ze jak test nie wyszedl ro wyjdzie nastelnym razem ze jestem mloda i mam czas.Rozbeczalam sie ale powiwdzialam jej co mialam powiedziec:(
"Jest pani młoda" zajebisty tekst.. lekarka z powołania..
Karolcia nie smutaj się! A na poniedziałkowy betę masz skierowanie? Z konkretnym poniedziałkowym terminem? Czy dopiero w poniedziałek po takie skierowanie masz iść? Dziwne to u Was,Najszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
MTHFR C677T nieprawidlowa heterozygota CT
PAI-1 nieprawidłowa heterozygota 4G/5G
po leczeniu immunosupresyjnym
I ET
II ET szczęśliwy -
Paulcia28 wrote:To ze względu na trombofilie i odrazu obcykam inne rzeczy , ale najpierw hematolog musi mi powiedzieć co muszę zrobić i jak wyniki wyglądają. Bo resztę mi porobili w klinice i było wszystko ok z NK I ANA itp. Tylko że genetyke też zrobiłam i jest dobrze ale problem jest że w mojej rodzinie zdarzają się wylewy, zawaly itp po 30 roku życia. Mój brat 33 lata miał teraz drugi zawał. I to niestety jakoś jest wszystko połączone i dlatego hematolog musi mi krew przetestować i sprawdzić co u mnie nie gra.Bo też mialam i mam problemy więc zobaczymy co znajdą.
O matko! To nie wesoło... Współczuję.. pewnie rób tyle badań ile zleca.. w takim przypadku im więcej tym lepiej... Trzymam kciuki!!!!Paulcia28 lubi tę wiadomość
Najszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
MTHFR C677T nieprawidlowa heterozygota CT
PAI-1 nieprawidłowa heterozygota 4G/5G
po leczeniu immunosupresyjnym
I ET
II ET szczęśliwy -
W zaleceniach po dzisiejszej konsultacji mam zrobienie subpopulacji limfocytów i cytokin. Jestem w tym kompletnie zielona. Tylko tyle wystarczy na początek czy warto zrobić coś dodatkowo, żeby nie tracić czasu? Do badania trzeba się jakoś przygotować, w konkretnym dniu robić? Miałam kompletne zaćmienie i o nic nie dopytałamStarania od marca 2016
PICSI nr 1 - 3 zarodki, 3 nieudane transfery
PICSI nr 2 - 6 śnieżynek, 3 nieudane transfery
PICSI nr 3 - ❄❄❄
27.08.20 - 3.1.1.
5dpt - beta-HCG 25,8; 7dpt - 71; 11dpt - 669; 15dpt - 5420; 18dpt - 14301, 19dpt - USG - 1,5mm szczęścia, 30dpt
Bobas 1: 04.2021
7.03.24 ETM 3.1.1.
beta-HCG 5dpt - 18,37; 7dpt - 68,32; 9dpt - 68,82; 12dpt - 666,15; 15dpt - 2864
-
Kadetka wrote:"Jest pani młoda" zajebisty tekst.. lekarka z powołania..
Karolcia nie smutaj się! A na poniedziałkowy betę masz skierowanie? Z konkretnym poniedziałkowym terminem? Czy dopiero w poniedziałek po takie skierowanie masz iść? Dziwne to u Was,Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Ja to wciąż słyszałam od lekarzy że mam czas na dzieci nie ma sie co spieszyć. Diagnozowałam się od 23 roku życia. Teraz mam 28 co prawda udało się. Ale jakie znaczenie ma dla nas czy mamy 20 czy 30 lat jeśli pragniemy dziecka.
-
Bruised wrote:W zaleceniach po dzisiejszej konsultacji mam zrobienie subpopulacji limfocytów i cytokin. Jestem w tym kompletnie zielona. Tylko tyle wystarczy na początek czy warto zrobić coś dodatkowo, żeby nie tracić czasu? Do badania trzeba się jakoś przygotować, w konkretnym dniu robić? Miałam kompletne zaćmienie i o nic nie dopytałam