In vitro start styczeń 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewi28 wrote:Juz po wszystkim.
Tulę Cię mocno! Ale pamiętaj, to jeszcze nie jest koniec...
Edit: Ciąża biochemiczna?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2018, 16:52
-
Ewi28 wrote:to już koniec, nie mamy kasy ani zarodków nic zamrożeongo poprotu nic...Rocznik 88
8 lat starań o dzidzię,
PCO, niedoczynność tarczycy ( na razie w normie)
11.07.2017-pierwsze podejście do in vitro ( transfer 2 zarodków 8 B hcg < 0,10 mIU/ml
15.06.2018-zaczynamy drugie podejście....
26.06.2018-punkcja ❄️❄️
Crio - 29.07.2018transfer
Ciąża biochemiczna
Crio - 1.10.2018
Została jedna sniezynka... -
Ewi28 wrote:to już koniec, nie mamy kasy ani zarodków nic zamrożeongo poprotu nic...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2018, 18:13
Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Ewi28 wrote:to już koniec, nie mamy kasy ani zarodków nic zamrożeongo poprotu nic...
słabe nasienie
stymulacja nr 1 - ❄️ 8A
stymulacja nr 2 - 2 ❄️❄️ - blastocysty AA
transfer 17.07 - 2 trzydniowe 8A ❤️❤️
beta hcg 8dpt - 55,9
beta hcg 10 dpt -198
beta hcg 13 dpt - 612
beta hcg 15 dpt - 1103, progesteron - 154
beta hcg 17 dpt - 2322
beta hcg 20 dpt - 6308
-
Brak słów. Tule mocno ❤👩🦰
Hiperpolaktynemia
Niedoczynnosc tarczycy
Endometrioza
👱♂️
Czynnik męski
4 inseminacje 😞😞😞😞
IVF+IMSI❄️❄️❄️❄️
Transfer świeży 😞
Crio❄️😉❤️👧🏻 Zdrowa córeczka
06.2020 Zaczynamy walkę o rodzeństwo
07.2020 Crio❄️😞
09.2020 Crio❄️😉❤️👧🏻 Zdrowa córeczka -
moniczka2601 wrote:Hej dziewczynki, ja dziś 2dpt, ogólnie czuje się ok czasem czuje delikatne ciągnięcia jak myślicie to normalne?
Ja miałam podobnie plus kłucie w jednym z jajników. Trudno powiedzieć, czy to dobrze. Mi lekarz na takie pobolewanie zalecił zwiększyć dawkę duphastonu i brać profilaktycznie nospę 3 x 1. W piątek się okaże, czy to była oznaka odrzutu zarodka, czy może jednak trafiły mi się tym razem siłacze. -
Lubię_czekoladę wrote:Demelza, jak po punkcji?
Ewi, kciuki za jutro!
Karolcia, jak się czujesz?
Paulcia28 zaklinam @! Wejdę w czw zobaczyć jaka beta i czy startujesz :* Trzymam kciuki. Co to podejścia lekarzy i tego, że chcesz wymusić heparynę- you go girl! uważam, że to dobry pomysł..
Etosza, moje gratulacje!
Magnolia, będzie dobrze! &&
Wszystkim Wam życzę powodzenia!!Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
8 lipiec transfer 3-dniowych 2-och zarodkow.
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Paulcia28 wrote:No właśnie, że już w lutym po punkcji to COŚ wyszło i nikt nic nie powiedział, dopiero jak się udało to powiedzieli że mam to COŚ i powinnam ASS 100 mg przyjmować, a to jest na rozrzedzenie krwi, a bez powodu tego nie dają. Była mowa że od 12 tyg mój ginekolog miał mi clexane przepisać ale już było po wszystkim. Ja w klinice po zabiegu powiedziałam lekarzowi że następnym razem MA MI DAC heparyne bo inaczej będę wściekła, to powiedział że da. Będę cisnac ile wlezie, bo będę się bała że zaś to się powtórzy. Ten hematolog gdzie dziś byłam wysłał mnie tam gdzie mi to znaleźli tzn klinikę KiWu bo oni znaleźli,to powinni się tym zająć, cholera mnie bierze. Ale zobaczymy jak beta w tym tyg. Jak nie spadła to mam przerabane i dopiero mnie wscieklizna dopadnie.
A tu ewidentnie coś jest na rzeczy i nie chcą dać leku.
Skąd pacjent ma wiedzieć co sprawdzić żeby zapobiec problemie. Przecież lekarz się powinien o to zatroszczyc:(Paulcia28 lubi tę wiadomość
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Cześć Kochane zniknęłam stąd bo bylo/ jest mi bardzo ciężko . Długo zwlekalam by do was napisać. Ale na początek się przywitam witam wszystkie znajome nicki i nowe
Paulcia! Cały czas o Tobie.myslalam. jak się czujesz jaka płeć
Ps. Nie dam rady cofnąć się z czytaniem wiadomości jest tego duuuuzoWaleczna lubi tę wiadomość
-
Furiatka wrote:Ja miałam podobnie plus kłucie w jednym z jajników. Trudno powiedzieć, czy to dobrze. Mi lekarz na takie pobolewanie zalecił zwiększyć dawkę duphastonu i brać profilaktycznie nospę 3 x 1. W piątek się okaże, czy to była oznaka odrzutu zarodka, czy może jednak trafiły mi się tym razem siłacze.
Furiatka ile dpt będziesz robiła betę? -
Furiatka wrote:Ja miałam podobnie plus kłucie w jednym z jajników. Trudno powiedzieć, czy to dobrze. Mi lekarz na takie pobolewanie zalecił zwiększyć dawkę duphastonu i brać profilaktycznie nospę 3 x 1. W piątek się okaże, czy to była oznaka odrzutu zarodka, czy może jednak trafiły mi się tym razem siłacze.Rocznik 88
8 lat starań o dzidzię,
PCO, niedoczynność tarczycy ( na razie w normie)
11.07.2017-pierwsze podejście do in vitro ( transfer 2 zarodków 8 B hcg < 0,10 mIU/ml
15.06.2018-zaczynamy drugie podejście....
26.06.2018-punkcja ❄️❄️
Crio - 29.07.2018transfer
Ciąża biochemiczna
Crio - 1.10.2018
Została jedna sniezynka... -
nick nieaktualny
-
Ewi28 bardzo bardzo mi przykro... Trzymaj się dzielnie... Oby czas przyniósł rozwiązywanie..Najszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
MTHFR C677T nieprawidlowa heterozygota CT
PAI-1 nieprawidłowa heterozygota 4G/5G
po leczeniu immunosupresyjnym
I ET
II ET szczęśliwy -
moniczka2601 wrote:Ja też biorę nospę 3x1 a co w piątek masz betę?
Tak, już trochę jak na szpilkach. Porównuję objawy. Za pierwszym razem 2 i 3 dpt miałam silne bóle jak na @, aż mnie wszystko bolało, jak chodziłam. Beta wyszła 0. Za drugim razem w zasadzie zero objawów i beta 16, czyli coś tam się zadziało. Teraz w sumie nie wiem, jak interpretować. Bóle były 2dpt, ale inne i znowu na dwoje babka wróżyła.