In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Dziewczyny , które już się stymulują jak samopoczucie ? Same robicie sobie zastrzyki ? Ja na bank będę robić sobie je sama, bo mój mąż to kameleon,który zmienia kolor na widok igieł Odczuwacie coś? Zastrzyki są bolesne ? Piszcie o swoich odczuciach
Ja skończyłam wczoraj pergoveris, wczoraj bardzo mnie bolało ale do przezycia. Zastrzyki robię sobie sama i zawsze tak było jajniki bracuja na maca cały czas tam cos czujeMorwa, ania8306 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
ja mam dziś 7 dzień Stymulacji, Jajniki napieprzają strasznie....
Zastanawiam się nad zwolnieniem z pracy.
Brałam Gonal F, i wczoraj i dziś dostałam dodatkowo Cetroide.
Wczoraj miałam kontrolę i dziś i w sumie jutro też mam. Estradiol na bardzo wysokim poziomie.
Mam w prawym 15 pęcherzyków a w lewym 12 ale są większe niż w prawym.
Brzuch boli BARDZO
Zastrzyki robię sama.
Jutro się dowiem kiedy PUNKCJA (obstawiam piątek)Morwa, ania8306 lubią tę wiadomość
-
ANia_In-Vitro wrote:Hej
ja mam dziś 7 dzień Stymulacji, Jajniki napieprzają strasznie....
Zastanawiam się nad zwolnieniem z pracy.
Brałam Gonal F, i wczoraj i dziś dostałam dodatkowo Cetroide.
Wczoraj miałam kontrolę i dziś i w sumie jutro też mam. Estradiol na bardzo wysokim poziomie.
Mam w prawym 15 pęcherzyków a w lewym 12 ale są większe niż w prawym.
Brzuch boli BARDZO
Zastrzyki robię sama.
Jutro się dowiem kiedy PUNKCJA (obstawiam piątek)wróżbitka lubi tę wiadomość
-
Deseo wrote:Morwa, dziś wieczorem zaczynam- sama, bo mój mąż mdleje na widok igieł z tego co wiem to podobnie jak Flexiparine- a dla mnie to raczej nie przyjemne niż bolesne
Morwa- piękne prezenty wymyślił Ci mążDeseo, wróżbitka lubią tę wiadomość
-
Deseo wrote:woooow troche ich masz a hiperka to od ilu jajek mniej wiecej moze wystepowac?
ania8306, wróżbitka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Ojacie trochę naprodukowałaś, fajnie jaki masz Estriadol ? Trzymam kciuki za punkcję :* :* niech będą same najlepszej jakości jajka
wczoraj maiłam Estriadiol 4605 około a dziś spadł do 3 coś.... już nie pamiętam a nie mam przy sobie protokołu... Lekarz powiedział że to od Cetroide ...
Boję się tej hiper.....
Ciekawa jestem czy jeżeli dojdzie do transferu to czy będzie w tym cyklu czy za mc żeby mi się to wszystko uspokoiło...
wszystkiego dowiem się jutro !
I wam napiszę
Jak na razie czuję się jak Kwoka
-
Morwa wrote:Moja rozmowa z mężem :
Ja - co mi dasz na 7 rocznicę naszego związku ? To już niedługo, zaplanowałeś coś specjalnego ?
Mąż - in vitro , dam Ci in vitro przecież najbardziej chciałaś. A bardziej namacalny prezent odbierzesz sobie w Grudniu na naszą 4 rocznicę ślubu :p
Tak oto mój mąż - geniusz obmyślil sobie zacny plan, jak to upiec dwie pieczenie na jednym ogniu
Hehe , super sobie to wymyśliłMorwa lubi tę wiadomość
-
ANia_In-Vitro wrote:wczoraj maiłam Estriadiol 4605 około a dziś spadł do 3 coś.... już nie pamiętam a nie mam przy sobie protokołu... Lekarz powiedział że to od Cetroide ...
Boję się tej hiper.....
Ciekawa jestem czy jeżeli dojdzie do transferu to czy będzie w tym cyklu czy za mc żeby mi się to wszystko uspokoiło...
wszystkiego dowiem się jutro !
I wam napiszę
Jak na razie czuję się jak Kwoka
Czekamy na wieści -
nick nieaktualnyJestem po monitoringu sa 2dorodne jaja wiec jednak w tym cyklu 2IUI na pocieszenie gdyby sie nie udało Nasza klinika wywalczyła refundację in vitro i mój gin obiecał, ze łapiemy sie do programu w razie niepowodzenia same dobre wieści
Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMysza1986 wrote:wątek przeznaczony dla osób, które rozpoczynają w 2017 roku przygodę z In Vitro, chcą podzielić się pierwszymi doświadczeniami z wizyt, znaleźć wsparcie w osobach które są na podobnym etapie leczenia- zapraszam
ania8306, Morwa lubią tę wiadomość
-
Mysza1986 wrote:idziemy równo
No i jak po histero?
Dziękuję, dobrze. Usunęli zmianę mogącą odpowiadać polipowi, ale to dopiero wykaże badanie histopatologiczne.
Oby tylko nic się już nie pojawiło do czasu transferu...7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca.