In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kalija wrote:Przeraziłaś mnie z tym bólem.. wydawało mi się, że zabieg jest w miarę bezbolesny. Ja po laparo np. mogłam iść od razu do domu tak świetnie się czułam. I teraz myślałam, że też tak będzie:/
Najważniejsze , że wynik dobry jeśli chodzi o pobrane komórki. Trzymam kciuki za ciąg dalszy:)
Możecie mi napisać jak to jest z tą punkcją, jak się przygotować? Wiem, że mam być na czco, niestety przesiałam gdzieś tą książeczkę co dawali w klinice z instrukcją co i jak przez punkcją. -
Kutwa zaczęłam krwawić czyli @ po punkcji przyjdzie wcześniej. Tak się człowiek cieszył na to piwo co może wypić a tu przy okazji wszystko się rozluźniło i poszło... czyli co jak to się wszystko rozkręci to zaczynam wcześniej z crio?
Ej to w ogóle normalne ? Mam 22 dc !Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2017, 20:36
-
Ostatnio na watku IVF Shooa pisala, ze kiedys w jej klinice robili E2 i musialbyc wyzszy niz...i tu nie pamietam ile.
Ale u mnie nie robia badan przed crio, w wiekszosci klinik nie robia. -
Morwa, bierzesz tylko duphaston z prg?
-
Morwa wrote:Tak bo z luteiny zrezygnowałam przy lekarzu jak dowiedziałam się ,że nie będzie transferu
E2 po punkcji i przy dostinexie zapewne leci Ci na leb na szyje, to i @ szybciej.
Na Twoim miejscu nie podchodzilabym teraz do crio (o ile to faktycznie @) - organizm jeszcze rozchulany po stymulacji. -
sylwia80 wrote:Mysza, a jakie miałaś wskazania do zrobienia badań dotyczących celiaki ?
U mnie wskazaniem jest nieudane ICSI 2 zarodków 4 AA, przy w zasadzie zerowych przeszkodach (nasienie ok, u mnie brak endomeny, jajowody drożne, hormonalnie tarczyca i prolaktyna wyrównane lekami)
Nie chcę tracić więcej zarodków więc razem z Panią dr pogłębiamy diagnostykę. Poza tym mam w rodzienie osobę z celiakią.
PS dzięki Bella zapytam Shoa na głownym -
Bella93 wrote:Wiec jak najbardziej mozliwe, ze to @
E2 po punkcji i przy dostinexie zapewne leci Ci na leb na szyje, to i @ szybciej.
Na Twoim miejscu nie podchodzilabym teraz do crio (o ile to faktycznie @) - organizm jeszcze rozchulany po stymulacji. -
U mnie @ po punkcji tez przyszla szybko, chyba 9dni.
Skonsultuj sie z lekarzem zanim zaczniesz sie sprayowac. Moze bedzie chciala sprawdzic hormony przed przygotowaniem do crio.
Z tych, które ja wymieniłam? Nie znam sie zupelnie... -
Morwa wrote:Kutwa zaczęłam krwawić czyli @ po punkcji przyjdzie wcześniej. Tak się człowiek cieszył na to piwo co może wypić a tu przy okazji wszystko się rozluźniło i poszło... czyli co jak to się wszystko rozkręci to zaczynam wcześniej z crio?
Ej to w ogóle normalne ? Mam 22 dc !
Morwa ja tydzień po punkcji zaczęłam mieć plamienia ale okres dostałam dopiero 2 dni po odstawieniu duphastonu.
Może zadzwoń albo napisz maila czy startować z lekami. -
Po cichutku i baaardzo nieśmiało muszę się z wami podzielić ❤❤❤
6dpt https://naforum.zapodaj.net/thumbs/617e550452ac.jpga88, Morwa, MalaHD, lipcowka86, Flowwer, Mysza1986, ania8306, Alrauna1987, *SmoczycA*, gosia81, Deseo, ka_tarzyna, Kotowa, Bella93, kozamonia, Angela* lubią tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny