In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MalaHD wrote:Jutro mam jeszcze wolne więc ok. Najgorzej wtorek i środa bo ja w pracy generalnie się obijam i czas mi nie leci wcale
Jak się umówiłaś z klinika? będą Cię informować o kolejnych etapach czy po prostu czekasz do czwartku na transfer?
Ponad 4 lata walki...[***]....
"Przyjdzie taka chwila gdy stwierdzisz, że wszystko sie skończyło.
To właśnie będzie początek."
Louis L'Amour
6 stymulacji , 9 transferów, 14 zarodków , 2 cb , 1 poronienie i 1 kochany cud na ziemi 💞💞💞
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
22dpt - pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
12+4 tc usg prenatalne OK 😁
Zły wynik pappy 😭 ryzyko ZD 1:62
14+3 tc usg bez zarzutu u docenta , będzie 🧑
19+4 II usg prenatalne bez zarzutu.
Krystianek waży ok 350g.💓💓💓 Boże miej w swej opiece mój CUD 🙏
-
Dzwonie codziennie do doktorka po informacje więc siedze z dusza na ramieniu codziennie do godz. 11-12
Czy transfer się odbędzie tego niewiadomo bo estradiol 6600 i dr sie obawiał o hiperke, to od mojego brzucha zależy no i przede wszystkim czy bedzie co transferowac. Ale wierzę w moje maluchy ❤ -
Ja w środę w dniu transferu dzwoniłam rano do kliniki żeby potwierdzić to mi babeczka powiedziała, że jak nie zadzwonią z laboratorium do 10/11 to mogę przyjeżdżać,a transfer na 12:30 myślałam, że jajo zniose lepiej mi się dopiero zrobiło po łyknięciu 2xrelanium jedna działa na moją macice ale nie na mnie
Z mamy twarda sztuka to i dzieciaczki dadzą radę pozytywne nastawienie to połowa sukcesuMalaHD lubi tę wiadomość
Ponad 4 lata walki...[***]....
"Przyjdzie taka chwila gdy stwierdzisz, że wszystko sie skończyło.
To właśnie będzie początek."
Louis L'Amour
6 stymulacji , 9 transferów, 14 zarodków , 2 cb , 1 poronienie i 1 kochany cud na ziemi 💞💞💞
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
22dpt - pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
12+4 tc usg prenatalne OK 😁
Zły wynik pappy 😭 ryzyko ZD 1:62
14+3 tc usg bez zarzutu u docenta , będzie 🧑
19+4 II usg prenatalne bez zarzutu.
Krystianek waży ok 350g.💓💓💓 Boże miej w swej opiece mój CUD 🙏
-
Angie gratuluje i trzymam kciuki kciuki za mocniejsze kreski i wysoką bete !!
a88 - życzę udanego wypoczynku
Mała super wynik u nas było 5 i zostały zamrożone 4 blastki. Więc u Ciebie też napewno maluchy dadzą radę !!MalaHD, Angie 31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hehe ooo nie to by nie przeszło czasem maluje paznokcie jak szefa nie ma, jak jest to nie mogę bo smierdzi lakierem jak jade do banku to łażę godzinę po sklepach albo idę na spacer żeby za szybko nie wracać. Wszystkie sprawy organizacyjne związane ze ślubem i weselem załatwiłam będąc w pracy łącznie z ogladaniem sali (pojechalam do skarbówki a przy okazji oglądać salę ) własnoręcznie zdobilam buty i wszystkie sprawy dotyczące chalupnictwa jak zawieszki na alkohol, prezenciki dla gości czy zaproszenia dla druhen zrobiłam będąc w pracy na 8 godzin pracuję ze 3-4 ktoś by pomyślał praca marzenie ale jak się przeczytało już całe internety i nie ma absolutnie co robić to na prawdę czas stoi w miejscu...
-
MalaHD wrote:Hehe ooo nie to by nie przeszło czasem maluje paznokcie jak szefa nie ma, jak jest to nie mogę bo smierdzi lakierem jak jade do banku to łażę godzinę po sklepach albo idę na spacer żeby za szybko nie wracać. Wszystkie sprawy organizacyjne związane ze ślubem i weselem załatwiłam będąc w pracy łącznie z ogladaniem sali (pojechalam do skarbówki a przy okazji oglądać salę ) własnoręcznie zdobilam buty i wszystkie sprawy dotyczące chalupnictwa jak zawieszki na alkohol, prezenciki dla gości czy zaproszenia dla druhen zrobiłam będąc w pracy na 8 godzin pracuję ze 3-4 ktoś by pomyślał praca marzenie ale jak się przeczytało już całe internety i nie ma absolutnie co robić to na prawdę czas stoi w miejscu...
Heheh niestety nicnierobienie męczy bardziej niż dzień pełen zajęć
Wiem coś o tym, jak trafia się dzień w którym nie mam co robić, to wracam z pracy bardziej zmęczona i bez energii niż bym była zaganiana cały dzień
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
Innamorata, jak tam?
-
Bella93 wrote:Innamorata, jak tam?Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Czasami taka droga pod górę przed procedurą zwiastuje szczęśliwy finał
Np. u Morwy wyszła bakteria, u mnie wodniak, a jakie piekne jajkobranie mialysmy i blastki śliczne
Daj znac czy uda Ci sie ruszyc. Trzymam kciuki, zeby szmaciarz sie wchlonal &&innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Bella93 wrote:Czasami taka droga pod górę przed procedurą zwiastuje szczęśliwy finał
Np. u Morwy wyszła bakteria, u mnie wodniak, a jakie piekne jajkobranie mialysmy i blastki śliczne
Daj znac czy uda Ci sie ruszyc. Trzymam kciuki, zeby szmaciarz sie wchlonal &&Bella93 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości