In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysza, jak w rodzinie byl przypadek choroby to faktycznie warto sprawdzic, tylko pamietaj ze pozytywny wynik badan (tfu tfu) genetycznych nie oznacza w 100% ze jest sie chorym.
Moze to i lepiej ze odpoczniesz. Ja po punkcji nie mialam transferu, a nastepny cykl trwal ponad 40dni...obciazony i rozchwiany. -
sylwia80 wrote:Z heparyna to jest różnie, niektórzy lekarze przy samej MTHFR zalecają, inni nie.
-
Beta 10dpt - 2 dniowego zarodka 74. Przyznam wam się ze głupia zrobiłam wczoraj sikanca i nic nie wyszło. Jaka stara taka głupia
kozamonia, a88, innamorata88, Bella93, Deseo, Morwa, asiamar, czar-nula, ania8306, magda_31 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
nick nieaktualny
-
78beti wrote:Beta 10dpt - 2 dniowego zarodka 74. Przyznam wam się ze głupia zrobiłam wczoraj sikanca i nic nie wyszło. Jaka stara taka głupiaMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Morwa zaciążaj i szykuj wirusy na maj
Morwa lubi tę wiadomość
-
Bella93 wrote:Morwa zaciążaj i szykuj wirusy na maj
Bella93, Kotowa lubią tę wiadomość
-
78beti wrote:Beta 10dpt - 2 dniowego zarodka 74. Przyznam wam się ze głupia zrobiłam wczoraj sikanca i nic nie wyszło. Jaka stara taka głupia4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
crio 7dpt 58,78 9dpt 104,23 12dpt 540,27
2019 naturalsik
-
Morwa wrote:Ja już mam wirusy naszykowne , cała masę! Czekam tylko aby dojrzały do stadium ciążowego Codziennie rano witam siebie w lustrze jako przyszłą matkę, zastanawiam się tylko kiedy będę mogła odpalić fajerwerki i otworzyć szampana z tej okazji Mąż by się chętnie napił na "fajrant" a ja wtedy zamierzam leżeć i pachnieć - taki mam plan, na chwilę obecną w stadium realizacji
Morwa lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
Dziewczyny jak to jest z tym transferem crio? Ile badań muszę powtórzyć? Czy jest szansa na sukces jeśli na świeżym beta wyniosła 1. Nigdy nie miałam problemu z zajściem tylko z utrzymaniem a tu nawet nic nie ruszyło po świeżym transferzę. Proszę o poradę.