In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Elf wrote:Morwa byłaś na becie znowu? Czy mi się coś pomyliło
Morwa, Angela - jako że leczymy się w tym samym miejscu - wysłałam Wam zaproszenia. Jeśli to nie problem to chciałabym się czasami o coś dopytać
Trzymam kciuki za Wasze piękne przyrosty.. no i spokojnej ciąży Wam życzę Kochane.
Zaakceptowałam jak coś pytaj śmiało: ) -
Dziewczyny oddam w dobre ręce dziewczynie która obecnie się stymuluje albo zaczyna na dniach 850 Gonalu z opakowania 900 otworzonego 22 kwietnia. Od otworzenia musi być użyte w ciągu 28 dni. Odbiór najlepiej osobisty woj łódzkie.Nadzieja umiera ostatnia... czekam na mój mały wielki cud.
Gameta Rzgów . Jest cud ❤ -
asiamar wrote:Dziewczyny oddam w dobre ręce dziewczynie która obecnie się stymuluje albo zaczyna na dniach 850 Gonalu z opakowania 900 otworzonego 22 kwietnia. Od otworzenia musi być użyte w ciągu 28 dni. Odbiór najlepiej osobisty woj łódzkie.👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
Kurcze tak sie boje, jutro mam pierwszy podglad...dziewczyny trzymajcie prosze kciuki, zeby bylo wicej jajek i zarodkow niz ostatnio!
Mysza1986, Eltasz lubią tę wiadomość
Starania od 08.2015, endometrioza 3/4 st, 2 laparo, 3 hsg, 3 histero
8.03.2017 IVF ❄️❄️❄️nie przetrwaly rozmrozenia...
5.05.2017 ICSI 2.06.2017 crio 26.06.2017 crio
28.07.2017 ICSI 26.09.2017 crio [*] 8tc 14.02.2018 crio [*] 6tc
20.04.2018 ICSI brak mrozakow
22.03.2019 IMSI 13.07.2019 -
nick nieaktualny
-
&&
-
7.04 zostaliśmy zakwalifikowani do in vitro, jeżdżę do kliniki Invimed w Wrocławiu. 1dc zaczął się 16.04 i od 2dc a 1d stymulacji biorę Puregon, od 5dc biorę Puregon i Orgalutran. 6dc miałam kontrolę i było razem 12 pęcherzyków, 7 w lewym i 5 w prawym jajniku, lekarz powiedział, że jest dobrze Od 8dc biorę Orgalutran i Menopur.
Dziś (25.04) 10dc byłam na kontroli i pęcherzyki ładnie urosły, mają po 18mm, 19mm a nawet 22mm. Dzisiaj mam jeszcze wziąć Orgalutran i Menopur. Jutro (26.04) 11dc mam wziąć ovitrelle na pęknięcie pęcherzyka. W pt w 13dc mam mieć przeprowadzoną punkcję, niestety bez transferu bo transfer musiałby być w weekend majowy a klinika będzie zamknięta, lekarza też nie będzie, Także transfer będzie za miesiąc
Bella93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsia91 wrote:7.04 zostaliśmy zakwalifikowani do in vitro, jeżdżę do kliniki Invimed w Wrocławiu. 1dc zaczął się 16.04 i od 2dc a 1d stymulacji biorę Puregon, od 5dc biorę Puregon i Orgalutran. 6dc miałam kontrolę i było razem 12 pęcherzyków, 7 w lewym i 5 w prawym jajniku, lekarz powiedział, że jest dobrze Od 8dc biorę Orgalutran i Menopur.
Dziś (25.04) 10dc byłam na kontroli i pęcherzyki ładnie urosły, mają po 18mm, 19mm a nawet 22mm. Dzisiaj mam jeszcze wziąć Orgalutran i Menopur. Jutro (26.04) 11dc mam wziąć ovitrelle na pęknięcie pęcherzyka. W pt w 13dc mam mieć przeprowadzoną punkcję, niestety bez transferu bo transfer musiałby być w weekend majowy a klinika będzie zamknięta, lekarza też nie będzie, Także transfer będzie za miesiąc
Moge Cię pocieszy z własnego doświadczenia, ze u mnie odrazu było wiadomo o odroczeniu transferu, na poczAyku byłam załamana potem okazało sie ze mam hiperke (miałam 22jaja...) napewno Cię to ominie i poczytałam ze mrozaczko mają nawet częściej pozytywne zakończenia głowa do góry -
domiszka wrote:ja bardzo chętnie ale jestem ze śląskiegoNadzieja umiera ostatnia... czekam na mój mały wielki cud.
Gameta Rzgów . Jest cud ❤ -
Jak to dobrze, że moja klinika pracuje światki, piątki, niedziele
Ja miałam jeden transfer w niedziele a na mój szczęśliwy doktorek sobie pojechał na urlop. Załatwił zastępstwo ale co się nastresowalam to moje. swoją drogą bardzo przystojne zastępstwo to jakby po części "ojciec" mojego dziecka -
Agniechaaaa wrote:Moge Cię pocieszy z własnego doświadczenia, ze u mnie odrazu było wiadomo o odroczeniu transferu, na poczAyku byłam załamana potem okazało sie ze mam hiperke (miałam 22jaja...) napewno Cię to ominie i poczytałam ze mrozaczko mają nawet częściej pozytywne zakończenia głowa do góry
Oj chciałabym już to mieć za sobą a tak muszę czekać cały miesiąc właśnie tak myślę czy to dobrze ze je zamrożą. No ale innego wyjścia nie ma tak musi być
A robiłam dziś jeszcze badania i mam takie wyniki, nie wiem czy są dobre czy złe Nie wiem czy progesteron nie jest za niski
Estradiol 1145
Progesteron 0,47 -
Prg ma byc niski
-
nick nieaktualnyAsia91 wrote:Oj chciałabym już to mieć za sobą a tak muszę czekać cały miesiąc właśnie tak myślę czy to dobrze ze je zamrożą. No ale innego wyjścia nie ma tak musi być
A robiłam dziś jeszcze badania i mam takie wyniki, nie wiem czy są dobre czy złe Nie wiem czy progesteron nie jest za niski
Estradiol 1145
Progesteron 0,47
Wszystko jest dobrze pozytywne nastawienie i bedzie zielono musi być!!! ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny