In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie 9dc i 3 pecherzyki, staram sie myslec pozytywnie...we wtorek punkcja.
Angela*, ania8306 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2015, endometrioza 3/4 st, 2 laparo, 3 hsg, 3 histero
8.03.2017 IVF ❄️❄️❄️nie przetrwaly rozmrozenia...
5.05.2017 ICSI 2.06.2017 crio 26.06.2017 crio
28.07.2017 ICSI 26.09.2017 crio [*] 8tc 14.02.2018 crio [*] 6tc
20.04.2018 ICSI brak mrozakow
22.03.2019 IMSI 13.07.2019 -
Ja dzisiaj na 13 mam pierwszy podgląd co mi tam rośnie. Już jestem cała w stresie.
Jeszcze uświadomiłam sobie, że moja klinika też może nie pracować 2 maja i nie wiem co z punkcją, ale to już pewnie za dużo świruję -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykozamonia wrote:Ja dzisiaj na 13 mam pierwszy podgląd co mi tam rośnie. Już jestem cała w stresie.
Jeszcze uświadomiłam sobie, że moja klinika też może nie pracować 2 maja i nie wiem co z punkcją, ale to już pewnie za dużo świruję
Nie ma co myślec na zapas wszystko bedzie Ok poczekaj na spokojnie do 13 -
lipcowka86 wrote:Już, któraś z Was mówi o tym programie refundacyjnym możesz mi powiedzieć o co chodzi i na czym to polega??
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Lipcowka ja jestem z krk do której kliniki jeździsz?
Ta radni inteligenci truskawka bez smaku ... a oni bez mózgu żyją...Agniechaaaa, Eltasz, Mysza1986, sylwia80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
niezapominajka2017 wrote:U mnie 9dc i 3 pecherzyki, staram sie myslec pozytywnie...we wtorek punkcja.
Eltasz, niezapominajka2017 lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Lipcowka ja jestem z krk do której kliniki jeździsz?
Ta radni inteligenci truskawka bez smaku ... a oni bez mózgu żyją...
Tak dokładnie inteligencja aż od nich bije...
Ja chodzę do Macierzyństwa z polecenia , zastanawialiśmy się jeszcze nad Artvimed i Parens.
Aga do, którego lekarza chodzisz??Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 13:14
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylipcowka86 wrote:Tak dokładnie inteligencja aż od nich bije...
Ja chodzę do Macierzyństwa z polecenia , zastanawialiśmy się jeszcze nad Artvimed i Wi
Aga do, którego lekarza chodzisz??
No to mamy wiele wspólnych tematów do którego Lekarza chodzisz??
Ja chodzę do dr Mirosława SzWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 13:23
-
Dzień Dobry,
Dziewczęta, które korzystają z programów samorządowych proszę powiedzcie, jak to wygląda. To jest np. tak, że w klinice pakiet jakiś podstawowy kosztuje np 7 000 i oni Wam do niego dopłacają te 5 000. Czy to się bierze taki pakiet jaki się chce?
A może jest tak, że kliniki, które podpisały umowy z samorządem mają dla takich beneficjentów inne cenniki, gdzie w skład wchodzą podstawowe i dodatkowe procedury?
-
U mnie na dzień dzisiejszy wyprodukowało się 18 mniejszych pęcherzyków, może będę zwiększać dawkę Gonalu, to się dowiem wieczorem jak będą wyniki krwi.
Punkcja najprawdopodobniej w piątek - 5 majaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 15:30
Agniechaaaa, MalaHD, Kala06, Eltasz, Bella93, niezapominajka2017, Angela*, ania8306, sylwia80 lubią tę wiadomość