In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa,
nie poprosiłam lekarza o receptę na 5mg kw foliowego i teraz męczę się łykając normalne tabletki 0,4mg aby dały dawkę zbliżoną do 5mg; czy ten actiofolin jest na receptę?
Joasia 1982 - ja tak jak Morwa, ubichinol zamawiam przez internet, dokładam do tego inne specyfiki i często przesyłka wychodzi nawet gratis; ja zamwiam na stronie: c.....24.pl jeśli to pomożeWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2017, 13:41
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykobitki juz po
Były aż 4jaja !!!! Endo 11,5mm
Parametry nasienia ideolo!!
Dzis i jutri mamy działać a od niedzieli przez 10 dni dupek. Jesesmy bardzo dobrej mysli
Gin sie śmiał ze czeka na naszą dzidzie jak by miał być dziadkiem
Czas strat czekamy na rezultatMorwa, innamorata88 lubią tę wiadomość
-
pola80 wrote:Morwa,
nie poprosiłam lekarza o receptę na 5mg kw foliowego i teraz męczę się łykając normalne tabletki 0,4mg aby dały dawkę zbliżoną do 5mg; czy ten actiofolin jest na receptę?
Joasia 1982 - ja tak jak Morwa, ubichinol zamawiam przez internet, dokładam do tego inne specyfiki i często przesyłka wychodzi nawet gratis; ja zamwiam na stronie: c.....24.pl jeśli to pomożewróżbitka lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:kobitki juz po
Dzis i jutri mamy działać a od niedzieli przez 10 dni dupek. Jesesmy bardzo dobrej mysli
Czas strat czekamy na rezultatWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2017, 16:33
wróżbitka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalaHD wrote:Pięknie Agniecha. Cóż za endo! W życiu takie mi nie urośnie Teraz to już musi choć z jednego jajca coś być
Dziewczyny a po co aż tyle tego kwasu? Jakie są ku temu wskazania?
Kochana ja tez nawet o takim nie marzyłam to wszystko dzieki winku !!!! Ale piłam prawie butelkę dziennie a w weekendy nawet więcej -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a po co aż tyle tego kwasu? Jakie są ku temu wskazania?[/QUOTE]
To przy niskim AMH aby poprawić jakość komórek; tak piszą gdzieś na wątku:
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/amh-jakie-macie-poziomy-i-jakie-szanse,1157,90.html
Mając bardzo niskie AMH produkuje się coraz mniej komórek i mogą być one niezdolne do zapłodnienia (tak powiedział mój ginekolog).
Morwa znalazłam ten kwas - dzięki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2017, 15:48
-
Agniechaaaa wrote:kobitki juz po
Czas strat czekamy na rezultat
Super Agniecha ! teraz tylko ok 10-12 dni i dwie krechy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kwas foliowy w nadmiarze może sprzyjać rozwojowi nowotworów, także nie jest do końca super ekstra. To nie witamina C, której nadmiar wysikamy. Ale aby go przedawkować zazwyczaj są potrzebne znacznie większe dawki.
A co do AMH to tak jak MalaHD napisała. Te z wysokim jak i z niskim wynikiem AMH mogą mieć kiepską jakość komórek jajowych. Mało tego nawet te ,które AMH mają idealne. AMH mówi nam o rezerwie jajnikowej a nie o jakości komórek , także na każdym etapie warto zadbać by ta jakość była jak najlepszaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2017, 21:29
domiszka, wróżbitka lubią tę wiadomość
-
ka_tarzyna wrote:Dziewczyny, a tak w ogóle to byłam wczoraj na wizycie startowej.
Na razie mam brać:
Gonal F 150jm od 2-6dc
Encorton 1,5tab.
i suplementy.
Będę szła krótkim protokołem z antagonistą.
Robimy ICSI, z podłożem Embryogen, docelowo transfer 1 zarodka, ewentualnie 2 jak by były słabsze.
Czekam na @. Jak na złość od 3 dni mam brązowe brudzenia, a okresu nie ma. Więc nie wiem kiedy zacznę, a niecierpliwię się już, leki wczoraj wykupiłam
Też wczoraj miałam startową wizytę Miałam iść długim protokołem a tu dr. S. stwierdziała ze jednak krótkim i na początku lutego zaczynamy Gonal F 150jm.
U kogo byłaś na wizycie i o której? może się "mijałyśmy"[/link]
09.2015 HSG - wszystko ok, IV IUI
Niepłodność pierwotna
XI 2016 rozpoczęcie przygody z Novum,
AMH - 2,83
31.01 1ds krótki protokół
13dpt bHCG - 340 mIU/ml