In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gratuluje Aga !!! Ja coraz gorzej znoszę czekanie ... nie mam żadnych znaków które wskazywałyby na ciąże ... brak plamienia implatacyjnego brak bólu piersi nic , jest czwartek transfer był w niedziele powinnam juz coś czuć a ja nic tylko taki mały dół .... jak to jest być w ciąży dziewczyny ? Po czym Aga poznałaś , dopiero po becie ??
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻabcia Real one wrote:Gratuluje Aga !!! Ja coraz gorzej znoszę czekanie ... nie mam żadnych znaków które wskazywałyby na ciąże ... brak plamienia implatacyjnego brak bólu piersi nic , jest czwartek transfer był w niedziele powinnam juz coś czuć a ja nic tylko taki mały dół .... jak to jest być w ciąży dziewczyny ? Po czym Aga poznałaś , dopiero po becie ??
Codziennie bolał mnie brzuch, nie tyle bolał co tak ćmił. Nawet sie do mamy śmiałam ze jak to nie Bałwanek to po co codziennie ten brzuch daje o sobie znac. A tak to nic więcej sutki lekko wrażliwe ale to juz przed samą betą. I jak lutinus zakładałam to byłam tam bardzo rozpulchniona ale wiem ze po lutinusie o bez ciazy tak jest.
Wiec brak objawow to tez objaw !!! Głowa do góry -
A widzisz mnie brzuch nie boli nic a nic jajnik owszem odrobinkę ale zrobiła się jedna torbielka z tego co było widać na usg wiec ja mam takie torbielki co miesiąc i znam to ukłucie natomiast piersi były bolesne jedna noc dziś juz nic czuje się normalnie tylko tak jak mowię mam dola od hormonów zawsze miały mega wpływ na moje samopoczucie wiec dawka która dostaje jest adekwatna do dola jakiego mam .... No nic czekam ... kiedy robiłaś pierwszy test agniecha ?
-
nick nieaktualnyŻabcia Real one wrote:A widzisz mnie brzuch nie boli nic a nic jajnik owszem odrobinkę ale zrobiła się jedna torbielka z tego co było widać na usg wiec ja mam takie torbielki co miesiąc i znam to ukłucie natomiast piersi były bolesne jedna noc dziś juz nic czuje się normalnie tylko tak jak mowię mam dola od hormonów zawsze miały mega wpływ na moje samopoczucie wiec dawka która dostaje jest adekwatna do dola jakiego mam .... No nic czekam ... kiedy robiłaś pierwszy test agniecha ?
Moja koleżanka nie miała żadnych objawow po in vitro ale ro niccc a beta 10dpt 141
Ja tez testowałam 10dpt jak kazał gin i beta była 190,60 -
Żabcia nie musisz mieć żadnych objawów bo to jest jeszcze za wcześnie na cokolwiek! Ja też nie miałam żadnych objawów! Dzioecwzyny nie wkręcajcie sobie że coś się musi dziać bo wcale nie musi i najczęściej tak wczesnie się nic nie dzieje! Ja w zasadzie do tej pory nie mam żadnych "spektakularnych" objawów i czuje się dobrze
Żabcia Real one lubi tę wiadomość
I IMSI 13.05.2016
II IMSI 15.07.2016
III IMSI 30.03.2017, beta 9dpt 67, 11dpt 213
-
ślązaczka wrote:Żabcia nie musisz mieć żadnych objawów bo to jest jeszcze za wcześnie na cokolwiek! Ja też nie miałam żadnych objawów! Dzioecwzyny nie wkręcajcie sobie że coś się musi dziać bo wcale nie musi i najczęściej tak wczesnie się nic nie dzieje! Ja w zasadzie do tej pory nie mam żadnych "spektakularnych" objawów i czuje się dobrze
-
No pewnie że tak wcześnie sikaniec nie wychodzi! Ja miałam zrobić betę 10dpt, zrobiłam 9dpt bo 10dpt to była niedziela, i wyszła 67, a 10dpt zrobiłam sikańca i wyszedł cień cienia, wyraźna kreska wyszła mi dopiero 14dpt, więc głowa do góry i przestań schizować!I IMSI 13.05.2016
II IMSI 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
Koniecznie! Ja tez zrobiłam tak naprawd po to żeby miec pamiątkę i pewnie będę go długo trzymać Trzymaj się Agniechaaa i nie schizuj bo naprawdę nie masz powodu Daj znać po usg! Trzymam kciuki
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
I IMSI 13.05.2016
II IMSI 15.07.2016
-
nick nieaktualnyDam znac test zostanie wpakowałby do "budelka malucha" zadecydowaliśmy ze zrobimy takie pudełko bedzie tam test ciążowy, zdj z usg potem pierwszy smoczek, buciki, pluszaczki itp a potem dostanie to Nasz potomek na 18ste urodziny
lipcowka86 lubi tę wiadomość
-
Lipcowka86 trudno mi powiedzieć czy antybiotyk będzie miał wpływ na crio... Ja po każdej punkcji (a były w sumie 3) dostawałam osłonowo Zamur 2x250mg, który też działa w infekcjach dróg moczowych.I IMSI 13.05.2016
II IMSI 15.07.2016
-
Kwiecień
27.04 MałaHD - wizyta - jest maluch
28.04 Matka Założycielka - Mysza1986 - crio
28.04 Agniechaaaa - beta - 190,60
28.04 Żabcia Real one - punkcja
30.04 Żabcia Real one - transfer
Maj
02.05 niezapominajka2017 - punkcja
02.05 Agniechaaaa - beta 563,60
04.05 lipcowka86 - podgląd przed crio
04.05 Agniechaaaa - wizyta - jest Bałwanek i beta 1145
04.05 a88 - wizyta - odroczenie startu
04.05 ka_tarzyna - wizyta przed długim protokołem
05.05 kozamonia - punkcja
05.05 Domis - wizyta przed stymulacją
05.05 problemik - histeroskopia
05.05 Elf - start długiego protokołu
05.05 ślązaczka - wizyta
05.05 niezapominajka2017 - transfer (?)
12.05 Bella93 - podgląd przed crio
20.05 problemik - wizyta przed crioWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2017, 19:15
-
hej dziewczynki! mam pytanie, czy jest tu może ktoś , kto podchodzi do in vitro w ramach badań klinicznych? pozdrawiam!PCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
ka_tarzyna wrote:Bella, ja dzisiaj jadę na wizytę przed długim protokołem, mam dostać zastrzyki na wyciszenie.
Edit: Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i usg.
A88 pierwszy zastrzyk zrobiony?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2017, 14:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a88 wrote:Edit: jeszcze troche musimy odczekac...