In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja szłam krótkim protokołem i musiałam mieć komplet badań przed rozpoczęciem stymulacji. Czyli w zasadzie na 1 dc, w którym była punkcja miałam już wszystko.
Nie wiem jak to wygląda przy długim protokole i w Twojej klinice.
Najlepiej jak zadzwonisz do pielęgniarek i zapytasz one powinny wiedziećWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2017, 19:43
-
nick nieaktualnyMała, ja jutro na 13:00, pod warunkiem, że do tego czasu będę miała wyniki badań z labo, jeśli nie, to będę się wciskać na wieczór.
Bella, ten nasz kalendarzyk super sprawa i wielkie brawa dla Ciebie, że chce Ci się dzięki niemu utrzymywać nas na bieżąco z postępami każdej z nas. Z mojej strony mam tylko taką małą sugestię: może historyczne daty przeklejajmy tam np tylko do tygodnia wstecz? Będziemy wtedy wciąż nadal w miarę na bieżąco, a wszystkie dziewczyny przeglądające forum z telefonów będą miały trochę mniej strony do przewijania -
lipcowka86 wrote:Ja szłam krótkim protokołem i musiałam mieć komplet badań przed rozpoczęciem stymulacji. Czyli w zasadzie na 1 dc, w którym była punkcja miałam już wszystko.
Nie wiem jak to wygląda przy długim protokole i w Twojej klinice.
Najlepiej jak zadzwonisz do pielęgniarek i zapytasz one powinny wiedzieć
Dzwoniłam dzisiaj i nie mogłam dogadać się z Panią, pomijając że najpierw nie mogłam się dodzwonić, jak już sie dodzwoniłam to lekarki już nie było, i od jutra ma urlop;/ jakiś pechowy dzień. Ja mam iść długim protokołem. -
nick nieaktualny
-
Matko Założycielko, może wkleisz do swojego posta, link w lista?
-
Trzymam kciuki za jutrzejsze, wazne chwile &&
lipcowka86, MalaHD, a88 lubią tę wiadomość
-
Domis wrote:Haha a niedawno ja to pisałam
Domis i jak Ci idzie? Ja boje sie jedynie tego żeby nie "fiknąć" zemdlec:) od tych zastrzyków. W domu jestem tylko ja i piesek bo mąż na wyjezdzie:) No ale licze na to, że pies w razie co mnie ocuci hahhaGameta , starania od 2012 r.
Jagna
[/url]
-
ChudaRuda zastrzykami się nie martw, wszystko idzie przeżyć
Niezapominajka, Małahd po minie lekarza było wiać, że nie jest zadowolony za bardzo. Nie wiem czemu po 8 zastrzykach mam takie wysokie wyniki hormonów. Teraz zastrzyk z gonapeptyl biorę codziennie, we wtorek wizyta. Swoje wczoraj ze strachu wyryczałam....
A jak u Was decyzje z ilością zarodków? Jak chciałam 2 ale lekarz mi odradził, Mówił dużo o ryzyku, które się z taką ciążą wiąże. Chciałam dwa zarodki przy pierwszym in vitro ale powiedział, że za wcześnie na takie decyzje wg niego i sugeruje podanie jednego zarodka. Ufam mu więc się zgodziłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2017, 08:03
bajka_
28.05 punkcja
28.06 transfer
7 dpt beta 107, 9 dpt beta 275, 13dpt 1836
26.07 pięknie bije serduszko
-
Właśnie dzwonił embriolog, powiedział że reszta zarodków doszła do blastki, ale nie nadawała się do mrożenia
Oczywiście na głupia z wrażenia zapomniałam zapytać o szczegóły
Nic, mamy nasze 2 szanse oby się udało!Angela* lubi tę wiadomość
-
kozamonia wrote:Właśnie dzwonił embriolog, powiedział że reszta zarodków doszła do blastki, ale nie nadawała się do mrożenia
Oczywiście na głupia z wrażenia zapomniałam zapytać o szczegóły
Nic, mamy nasze 2 szanse oby się udało!
Trzymam kciuki za maluszki -
Cześć Dziewczyny
Wczoraj jakoś nie miałam siły pisać..
Dostałam wiadomość z kliniki że z 7 oocytów do zapłodnienia nadawały się tylko 4, a zapłodniły się tylko 2 ... Jutro kolejny mail z kliniki, wszystkie 4 są hodowane i sprawdzane do jutra. Nie mam dobrych przeczuć. Ostatnim razem też tak było , moje zarodki nie przetrwały do trzeciej doby..Jestem pełna niepokoju ..choć powinnam wierzyć że te dwie dadzą radę ..MalaHD lubi tę wiadomość
Eltasz
-
nick nieaktualny