In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
MalaHD wrote:Ja jade odebrać dowód rejestracyjny bo kupiliśmy samochód potem zrobię zakupy i upieke ciasto a po wyniku będę je żreć i zapijac winem z rozpaczy
Obyś tylko mogła ciasto zjeść
Ja też trzymam za was kciuki - za bety i punkcjęMalaHD, *SmoczycA* lubią tę wiadomość
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
Witajcie dziewczyny podczytuje Was ,bo zaczynam sie zastanawiac nad invitro. chociaz zdecydowałam sie jeszcze na 5 IUI,w lutym,ale jak ona bedzie nieudana ,to chyba zostanie mi ivf..
Trzymam kciuki za dzisiesze bety:!!!
Ania bravo za pierwszy zastrzyk,ja juz tez jestem po pierwszym wkluciu clexane,ciezko bylo ale dalam rade.'
i jeszcze mam pytanie ,czy do procedury ivf wszedzie wymagaja kariotypów?ania8306 lubi tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
nick nieaktualny
-
-
nick nieaktualny
-
promyczek 39 wrote:Witajcie dziewczyny podczytuje Was ,bo zaczynam sie zastanawiac nad invitro. chociaz zdecydowałam sie jeszcze na 5 IUI,w lutym,ale jak ona bedzie nieudana ,to chyba zostanie mi ivf..
Trzymam kciuki za dzisiesze bety:!!!
Ania bravo za pierwszy zastrzyk,ja juz tez jestem po pierwszym wkluciu clexane,ciezko bylo ale dalam rade.'
i jeszcze mam pytanie ,czy do procedury ivf wszedzie wymagaja kariotypów? -
Dziewczyny,
Tak się wtrace... mam koleżankę, która starała się 5 lat, podeszli do in vitro. Nie udało się. Ale miesiączki nie dostała w ciągu 6 nastepnych tygodni. I okazało się, że w tym czasie zaszła w ciążę. Jesteście naszpikowane hormonami to teraz warto działać
Trzymam kciuki! !ania8306 lubi tę wiadomość
02.2016 - start z Gameta Gdynia (zaniżona rezerwa 0.94 + hashimoto)
05.2016 - hsg, drożne
21.10.2016 - pierwsza IUI - nieudana
26.01.2017 - druga IUI - nieudana
28.04.2017 - Chińczyk + dieta
07.2018 - pierwsze IVI 1 zarodek 8aa
03.2019 - drugie IVI 3 zarodki 4aa, 2x3aa, jest Igi ❤
02.2021 - krio cykl sztuczny (-)
03.2021 - krio cykl sztuczny (?) -
nick nieaktualny*SmoczycA* wrote:Mała a badałaś estradiol? Po co się go w ogóle bqda po transferze?
Podobno estradiol spada przed @ czytałam na jakimś fortum o in vitro
Mala tak mi przykro
Wpadnijcie do mnie na %%% ja rycze od wczoraj byłam oglądać bratanka. Bardzo sie cieszę ich szczęściem ale moje serce peklo juz całkiem