In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania, wiedziałam,że podolasz z zastrzykami
Dziewczyny trzymam mocno kciuki, za jutrzejsze testowanie:*
Ja jutro mam punkcje , obawy towarzyszą.ania8306, MalaHD lubią tę wiadomość
invimed Wrocław
09.2016 - I IUI -
I procedura IVF
09.02.2017 r - transfer 2 zarodków
21.02.2017 r. beta HCG - 363,70 mIU/ml.
23.02.2017 r. beta HCG - 835,70 mIU/ml
10.03.2017 r. - USG - biję jedno serduszko
-
Dziękuję dziewczyny za brawa i wiarę we mnie
Mam nadzieję że we wtorek również pójdzie mi tak dobrze Na szczęście jutro dzień bez stresu Już wam nie marudzę w tym temacie, ale naprawdę sama się nie spodziewałam że dam radę
Zuzanna trzymam kciuki za piękną betę
Madzialenaaa powodzenia jutro! Niech będą ładne komórki, ładna ilość i dobre samopoczucie! Będę myśleć, daj nam znać7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
mietata wrote:Moja gin stwierdziła, że ten Lutinus to trochę taka fanaberia chyba, luteina to przecież to samo a o wiele, wiele tańsza i dała mi receptę w razie czego. W aptekach jest nawet taka informacja, że można farmaceutę poprosić o tańszy zamiennik.
Niestety w Polsce po luteinie jest przepasc i inne formy progesteronu dopochwowego sa drogie.
Ja osobiscie bardzo polecam Utrogestan. Troche trzeba pokombinowac i sprowadzic go np z Czech, ale moim zdaniem warto.
-
Dzis po pracy pedze na bete. Chyba ze w klinice mi nie zrobia bo uznaja ze za wcześnie dziś jeszcze. Nie mam możliwości zrobienia gdzie indziej jak w klinice bo po pracy wszystkie labo już pozamykane. A jeszcze musze receptę wykupić wiec pojade dziś. Wczoraj miałam male plamienie i tak mnie to zaniepokoilo. Na szczęście nie była to krew tylko brazowe plamki ale mimo to się boje. Najlepiej to ten czas po transferze siedzieć w domu a ja do pracy poszlam i same stresy- 8h na nogach. Trzymajcie kciuki żeby było dobrze.ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
Angie 31 wrote:Matko kochana 200zl? U mnie stosują tylko Lutinus.
Mam w szafce kilka opakowań niestety jeszcze nie zdążyłam wykorzystać ani jednej tabletki, za to wysłałam jednej znajomej z of i jej się poszczescilo nazwała mnie lutinusowa ciocia❤ za 3 m-ce rodzi , u mnie nie ma Duphaston-u a nie wiem jak zareaguje na lutinus więc chętnie zamienię się opakowaniem Lutinusa na Duphaston gdyby ktoś był chętnyStarania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc
3 IUI
03.2016 I procedura krótki protokół ICSI
05.2016 II procedura krótki protokół ICSI
Zmiana kliniki MedArt
09.2016 długi protokół 21.09 punkcja mamy 3 zarodki
29.11.2016 crio 4AA cb
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
08.2018 IV IVF cykl naturalny transfer 17.08 7tc
V IVF grudzień 6 zarodków 4 prawidłowe genetycznie
10.04. 2019transfer -
mietata wrote:o widzę kolejna NOVUMka Czy przy gonalu masz też gonapeptyl??? U kogo jesteś? ja mam dopiero pierwsze podglądanie i badania we wtorek, a ty już 5ds? nie wiem, może przy długim protokole jest inaczej.
Dochodzę do wniosku, że ta standardowa ścieżka chyba nie istnieje, dosłownie każda z nas ma inaczej i start, i stymulację i czas na antykach lub bez. To uwaga dla pytających i startujących dopiero, nie ma się co sugerować, jak pójdziecie do lekarza okaże się,, że akurat w waszym wypadku będzie wszystko inaczej niż u innych
Trzymam kciuki za testujące jutro
A propos, właśnie wpadłam na świetny pomysł jak się powstrzymać przed ewentualnym testowaniem. Kupię sobie wypaśną butlę wina, takiego przy którym aż się popłaczę tak będzie pyszne. Odczekam 14 dni po transferze i albo będę miała wspaniały wieczór z winem, albo nie dotknę przez najbliższe 2 lata No ale co ja tu gdybam, może się okazać, że tu nawet ze stymulacji nic nie wyjdzie....biorę pod uwagę ten fakt, po laparo zatrzymał mi się cykl na 3 miesiące, więc jajniki biedne nie dawały rady...
Chodzę do dr HS, i jak narazie cały czas udaje mi się do niej umawiac[/link]
09.2015 HSG - wszystko ok, IV IUI
Niepłodność pierwotna
XI 2016 rozpoczęcie przygody z Novum,
AMH - 2,83
31.01 1ds krótki protokół
13dpt bHCG - 340 mIU/ml
-
Coś prZez tel całego posta nie mogę dodać..
Chodzę do dr HS, i jak narazie cały czas udaje mi się do niej umawiac. Miałam iść tez długim protokołem ale dr na startowej stwierdziła Ze pójdziemy krótkim bo z tygodnia na tydzień nowe informacje ze świata prZychodza odnoście wyboru protokołu. Dziś mam 7ds właśnie jadę na wizytę i może się dowiem kiedy punkcją i oczywiście ile jest pęcherzyków[/link]
09.2015 HSG - wszystko ok, IV IUI
Niepłodność pierwotna
XI 2016 rozpoczęcie przygody z Novum,
AMH - 2,83
31.01 1ds krótki protokół
13dpt bHCG - 340 mIU/ml
-
Angie 31 wrote:SmoczycA miała sprawdzić u siebie ale nic nie pisze to dawaj na priv
-
Mysza ja z wrażenia wstalam o 6 jestem bliska obłędu, ale pociesza mnie to że u mnie czeka sie jakies 2 h tylko wiec juz malo mi zostało. Ok 12 powinnam wiedziec i albo walić glową w ścianę albo leżeć na łóżku jak królowa i gadać do brzucha
Mysza1986, MalaHD, Domili lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Trzymam kciuki za bety i punkcje.
MalaHD, *SmoczycA* lubią tę wiadomość