In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny*SmoczycA* wrote:Dzięki Agniecha za info. U mnie to samo, przed chwilą ryczałam do męża ze jak bede miała isc ogladać dzieci (przyjaciółka i bratowa rodzą w kwietniu) to mi serce peknie i umre zanim do nich pójdę ;(
Eh przerąbane biednemu zawsze wiatr w oczu... za 2tyg miałam rodzic a tu wychodzi, ze bede przygotowywać sie do ivf jak to życie jest nieprzewidywalne
Masakra ale kurde kiedyś musi zaświecić dla Nas slonce -
Morwa wrote:Kariotypy są zalecane a nie obowiązkowe. Więc jak chcesz to robisz jak nie to nie. Przynajmniej w Invimedzie tak jestMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Widzę, że dzien zaczął się od samych złach wieści.
Mała i smoczyca, bardo mi przykro.
U mnie też słabo - mam tylko jeden zarodek. Drugi zaczął się dzielić, ale nie daję mu szans, bo za późno zaczął.
Reszta padła.
Jutro planują transfer. Oby było co transferować.
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
Katarzyna będzie dobrze! Pamiętaj, że jeden wystarczy! Ty miałaś punkcję w sobotę? będziesz miała 3 dniowy zarodek?
Smoczyca mam dwa wina, chodź! Powtarzasz jeszcze?
Estradiolu nie badałam tylko progesteron ale nie ma wyniku jeszcze.
3 sikacze negatywne, niby byłam na to przygotowana a jednak nie byłam bo do końca miałam nadzieje. Właśnie sobie ryczę i się nad sobą użalamka_tarzyna lubi tę wiadomość
-
Przykro mi dziewczyny.
-
ka_tarzyna wrote:Widzę, że dzien zaczął się od samych złach wieści.
Mała i smoczyca, bardo mi przykro.
U mnie też słabo - mam tylko jeden zarodek. Drugi zaczął się dzielić, ale nie daję mu szans, bo za późno zaczął.
Reszta padła.
Jutro planują transfer. Oby było co transferować.ka_tarzyna lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Tak niby mam 3 weryfikację i po niej wizytę w piątek, ale że ja szans już nie widze to nie będę sie 2 razy z pracy na darmo zwalniała. Dlatego bete kolejną zrobię w czwartek po pracy a na wizytę pojde w nastepnym tyg.
Ja do wczoraj tez byłam przygotowana po negatywnym sikaczu, ale dzisiaj zrobiłam kolejny i wyszla blada kreska i to taka ktorej nie musialam sie doszukiwać. Prawie sie rozryczałam z radości, ale postanowiłam się opanować i cieszyć po becie. W drodze powrotnej w aptece kupilam kolejne 2 testy zeby sprawdzać codziennie jal mi kreska ciemnieje i co? I *uja to wszystko warte! Chyba dlatego mnie ta beta tak odbiła, byłam naprawde zaskoczona ;(
Mała a Ty weryfikacje robiłaś sama dla siebie czy z kliniki kazali? U mnie estradiol, progesteron i beta jest w pakiecie. Przynajmiej progesteron z 16 wzrósł do 21, ale po co mi on teraz
Ps. Nie polecam pre-testowWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 14:23
-
Dzięki dziewczyny my musimy odczekać bo nie mamy nic mrożonego, a pewnie do czerwca nam zajmie ubieranie na kolejną pełną procedurę. Jeszcze zobaczę co mi doktorek na wizycie w następnym tygodniu powie i jaki ma plan. Musi że mnie więcej jajek wycisnąć w jakiś sposób zastanawia mnie jak to jest że nawet przy tak świetnych blastkach jak miała Mała się nie udaje
-
*SmoczycA* wrote:zastanawia mnie jak to jest że nawet przy tak świetnych blastkach jak miała Mała się nie udaje