In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rozpoczęłam stymulacje w 2 dc , która trwała do 10 dc , w 11dc ovitrell , 12 dc antybiotyk sumamed i w 13 dc punkcja .
Martoszka lubi tę wiadomość
invimed Wrocław
09.2016 - I IUI -
I procedura IVF
09.02.2017 r - transfer 2 zarodków
21.02.2017 r. beta HCG - 363,70 mIU/ml.
23.02.2017 r. beta HCG - 835,70 mIU/ml
10.03.2017 r. - USG - biję jedno serduszko
-
Krótki trwa tyle co normalny cykl, zaczynasz w 3dc leki i punkcje masz w okolicy owulacji, później transfer i miesiączkę w normalnym terminie po miesiącu. A długi zaczyna się jeszcze w poprzednim cyklu chyba ok 21 dc bierzesz zastrzyk na zatrzymanie pracy przysadki a później już tak samo stymulacja po miesiączce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 18:39
Martoszka lubi tę wiadomość
-
Martoszka wrote:Przykro mi dziewczyny.
Mozecie mi powiedzieć ile mniej więcej trwa krótki i ile długi protokół? -
Witajcie zdiewczynki. Mala HD, Smoczyca przytulam choć mam wątpliwości czy nie za wcześnie to przesadzanie? Ja dziś bylam na becie ale dopiero jutro wyniki będę mieć. Cala już chodze z mysla o tym co uslysze tym bardziej ze wczoraj jakies plamienie się pojawilo choć dziś w klinice mi powiedzieli ze plamienie to nic się nie dzieje co innego krwawienie.ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
MalaHD, SmoczycA bardzo mi przykro:( Trzymajcie się! Popijam z Wami kapkę wina (zezwolono!) na zwątpienie, które teraz mnie dopadło po smutnych wieściach i za to, żeby los Wam wynagrodził to niepowodzenie w następnych próbach.
Madzialenaaa, ka_tarzyna - kibicuję!
zuzanna - chociaż Ty musisz jutro sprawić, by powiało tutaj optymizmem, bo inaczej wszystkie się podłamiemy...
Ja dzisiaj wzięłam już Ovitrell. Punkcja w środę rano. Boję się nawet samej narkozy. Poza Hsg nigdy nie miałam żadnych poważniejszych zabiegów, a tym bardziej przy znieczuleniu ogólnym:(3x IUI - 2016 👎👎👎
2x IMSI - 2017 - ❄❄❄,❄❄
1 ET - 2017 👎
2,3 FET - 2018 👎👎
3 IMSI - 2019 - 4 ET 3-dniowców 👎, brak blastocyst do mrożenia - wszystkie zarodki padły po 3 dniu 😞
1 AZ pl - FET X 2019 - poronienie 9tc
allo-mlr 0%, szczepienia limfocytami=>allo-mlr 70%-83%
2 AZ pl - FET 03.02.2023 - poronienie 8tc -
Zalezy dla kogo
Ja np jestem w tej grupie "rzygajacych jak kot".Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 21:54
-
islanegra wrote:MalaHD, SmoczycA bardzo mi przykro:( Trzymajcie się! Popijam z Wami kapkę wina (zezwolono!) na zwątpienie, które teraz mnie dopadło po smutnych wieściach i za to, żeby los Wam wynagrodził to niepowodzenie w następnych próbach.
Madzialenaaa, ka_tarzyna - kibicuję!
zuzanna - chociaż Ty musisz jutro sprawić, by powiało tutaj optymizmem, bo inaczej wszystkie się podłamiemy...
Ja dzisiaj wzięłam już Ovitrell. Punkcja w środę rano. Boję się nawet samej narkozy. Poza Hsg nigdy nie miałam żadnych poważniejszych zabiegów, a tym bardziej przy znieczuleniu ogólnym:(
islanegra lubi tę wiadomość
ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
Zuzanna- oby te bladziochy dobrze rokowały trzymam kciuki za betę! Chociaż Ty odczaruj ten luty!
Angie- na żywca... no podziwiam. Trzymam kciuki za jajeczka i endo jak coś to wiesz, kieliszek wina się przyda na endo
A ja jutro jadę na podglądanie czy pęcherzyk pękł i mam nadzieję, że zaczniemy już konkretną stymulację- już nie mogę się doczekać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2017, 08:38
zuzanna lubi tę wiadomość