In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Chce#Być#Mama wrote:Niestety u mnie tylko 3 komórki pobrane a 10 było pęcherzyków (
Kuczka, Gosia95 lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Chce#Być#Mama wrote:Niestety u mnie tylko 3 komórki pobrane a 10 było pęcherzyków (
Gosia95 lubi tę wiadomość
-
akilegna♥ wrote:Kuczka a ty jak się czujesz? Kiedy beta?
-
Kuczka nie chce Cię nakręcać, ale ja jak miałam udany transfer to właśnie miałam takie uderzenia gorąca. To był pierwszy objaw ciąży kochana
Kuczka lubi tę wiadomość
Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
madwitka wrote:Kuczka nie chce Cię nakręcać, ale ja jak miałam udany transfer to właśnie miałam takie uderzenia gorąca. To był pierwszy objaw ciąży kochana
-
Gosia95 wrote:Dziewczyny dzisiaj 9 dpt blastki wynik bety 33,8 myślicie że to dobry wynik ?
-
Kochana u mnie były 4 jajeczka w tym dwa puste, jak na moje amh to masakra, dwa się zaplodnily, oba w stadium blastocysty, jeden podano, jeden został zamrożony nie liczy się ilość a jakoś, przekonałam się na własnej skórze więc nie martw się na pewno będzie dobrzeGosia95 -
Chce#Być#Mama wrote:Ja leże w domu i tylko rozmyślam strach jest duży co będzie z tymi komórkami jest ich tak mało, zaczynać od nowa to znów kolejne zastrzyki i wizyty. Nie wiem czy kiedykolwiek komuś udało ze przy tak małej ilości komórek:(
-
Gosia95 wrote:Tak jutro pro i estradiol i wizyta z usg
Gosia95 lubi tę wiadomość
-
Chce#Być#Mama wrote:Ja leże w domu i tylko rozmyślam strach jest duży co będzie z tymi komórkami jest ich tak mało, zaczynać od nowa to znów kolejne zastrzyki i wizyty. Nie wiem czy kiedykolwiek komuś udało ze przy tak małej ilości komórek:(
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Ja miałam pobraną tylko jedną komórkę i efekt w suwaczku
Spokojnie, trzy komórki to też ładny wynik, oby się ładnie zapłodniły7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
Gosia95 wrote:Dziewczyny dzisiaj 9 dpt blastki wynik bety 33,8 myślicie że to dobry wynik ?
Kuczka, Flowwer lubią tę wiadomość
sepa -
sepa wrote:b. dobry przyrost . wiec tylko stosowac sie do zalecen lekarza i badac co jakis czas przyrost. Super. Mam nadzieje ze bedzie roslo tylko do gory . Chyba musialas miec pozna implantacje . Ja jeszcze wczoraj zrobilam po pn . w pn. bylo 186,7 , wczoraj 413. w sobote mam wizyte i pozniej cisza do stycznia bo lekarza nie mam mojego. jeszcze zadzwonie do swojego gina czy jest sens robic przed nowym rokiem usg czy byloby widac juz serduszko . straszznie sie na razie boje ale wierze ze bedzie dobrze . Milego dnia dziewczyny
-
sepa wrote:b. dobry przyrost . wiec tylko stosowac sie do zalecen lekarza i badac co jakis czas przyrost. Super. Mam nadzieje ze bedzie roslo tylko do gory . Chyba musialas miec pozna implantacje . Ja jeszcze wczoraj zrobilam po pn . w pn. bylo 186,7 , wczoraj 413. w sobote mam wizyte i pozniej cisza do stycznia bo lekarza nie mam mojego. jeszcze zadzwonie do swojego gina czy jest sens robic przed nowym rokiem usg czy byloby widac juz serduszko . straszznie sie na razie boje ale wierze ze bedzie dobrze . Milego dnia dziewczyny
Tak mi się wydaje że była późna implantacja i jeśli jest to wogole do odczucia to wydaje mi się że w zeszły piątek bo tak mnie brzuch bolał że szok, już teraz mnie wogole nie boli teraz nie wiem czy to dobrze czy źle, w każdym razie dzisiaj mam wizytę i znowu robiłam betę wyszła 64,6 I na szczęście wzrósł prog do 19.
Ja tez się boję ale musimy wierzyć że będzie dobrze , ja już powoli zaczynam bo z reguły jestem pesymistkaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2017, 09:58
Kuczka lubi tę wiadomość
Gosia95 -
Ja nie wiem czy u mnie się coś zapłodnili czy się rozwija. W piątek miałam rozpisana ze mam się zgłosić na transfer, ale nie wiem czy będzie po co jakaś maskara z tym wszystkim niby człowiek zdrowy stymulować się dobrze w tu tylko 3 komórki.Az strach jak telefon dzwoni.Xxxxxx