In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Chce#Być#Mama wrote:Ja nie wiem czy u mnie się coś zapłodnili czy się rozwija. W piątek miałam rozpisana ze mam się zgłosić na transfer, ale nie wiem czy będzie po co jakaś maskara z tym wszystkim niby człowiek zdrowy stymulować się dobrze w tu tylko 3 komórki.Az strach jak telefon dzwoni.
-
Chce#Być#Mama wrote:Wiec tak, dzwoniła Pani z kliniki wszystkie 3 komórki się zapłodnili jutro na 12:40 transfer mam nadzieje ze będzie z nimi dobrze i równie dobrze im będzie u mnie
-
Dr na początku mówił żeby wpisać ze zaleca 2 zarodki, wiec chyba 2 jutro się dowiem co u jak nie wiem jak z tym pęcherzem wytrzymam czy to jest do wytrzymania ten transfer i pełny pęcherz ?? Mam nadziej ze dalej będą się dobrze trzymać te moje zarodki i od jutra jeszcze bardziej im się spodoba w domu u „mamy”.dziekuje dziewczyny za kciuki i trzymajmy jeszcze za pomyślność dalsza
Reni, Kuczka, mięsko lubią tę wiadomość
Xxxxxx -
Chce#Być#Mama wrote:Wiec tak, dzwoniła Pani z kliniki wszystkie 3 komórki się zapłodnili jutro na 12:40 transfer mam nadzieje ze będzie z nimi dobrze i równie dobrze im będzie u mnie
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
ChceBycMama ja trochę za szybko napełniłam pecherz :p i czekałam, czekałam i doczekać się nie mogłam :p sam transfer bezbolesny tylko, ze po nim kazali mi jeszcze 20 minut lezec, a pęcherz aż pulsował :p
Testuje w poniedziałek i chyba się trochę boję :p
Izabelle niestety po punkcji mogą trochę dokuczać jajniki
ChceBycMama i Izabelle powodzenia jutro
Reni &&& za poniedziałkowa punkcjęReni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Byłam dziś na kontroli, badania krwi super, pęcherzyków wielkości około 18-20 mam 12, jajniki bolą okropnie. Niestety endno nadal około 6 Dostałam ogrom leków, w tym estrofem od dnia transferu. W sobote punkcja, napiszcie czy po znieczuleniu było bardzo źle? Po zewnątrz oponowym myslalam, że umieram. Myślicie, że to moje słabe endo jeszcze urośnie?
-
Camilla po znieczuleniu każda z nas może czuć się inaczej, ja na przykład czułam się bardzo dobrze i wkurzało mnie, ze nie chcą mnie wypuścić, skoro wszystko jest Ok :p ale swoje musiałam odlezec, wypić herbatę, zjeść suchara i dopiero na wizytę i do domku życzę Ci, żebyś to równie dobrze zniosła co do endo to nie pomogę, bo u mnie to jak już- to przerost występował
-
Izabelle wrote:Camilla, ja też czulam się dobrze po znieczuleniu trochę senna przez cały dzień. To krótkie znieczulenie. Dziewczyny jadę po mój Skarb 7.15 mam być w klinice z pełnym pęcherzem
Izabelle lubi tę wiadomość
-
Kuczka wrote:Gosia95 opowiadaj co i jak?
Wczoraj był 10 dpt, beta 70, progesteron się podniósł do 19, dostałam dodatkowo zastrzyki prolutex, 23 grudnia wizyta i podgląd czy jest pęcherzyk, tak to wygląda. Powiem wam że jakoś bardzo się denerwujeGosia95 -
Gosia95 wrote:Wczoraj był 10 dpt, beta 70, progesteron się podniósł do 19, dostałam dodatkowo zastrzyki prolutex, 23 grudnia wizyta i podgląd czy jest pęcherzyk, tak to wygląda. Powiem wam że jakoś bardzo się denerwuje
-
Chce#Być#Mama wrote:Czekam na transfer 3 zarodki jeden niestety się nie dzieli a dwa pozostałe dr twierdzi ze są ładne wręcz idealne.
Mam nadzieje ze idealnie będzie im również u mnie
Trzymajcie kciuki