In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Was, jestem tu nowa. A chyba mocno potrzebuje wsparcia. Staram się z mężem bez skutku o dzidziusia i jesteśmy po pierwszym IVf, podano swieży zarodek II dniowy 4 komork. Dziś 8dpt. To najgorszy okres oczekiwania w życiu. Co więcej przyszła mi wczoraj chęć zbadania bety.... wiem wiem. Za wcześnie. Nie pytajcie czemu. Wynik w 7dpt <2. Moja psychika błaga o pomoc, w rodzinie same porody, rodzina dumna i szczęśliwa łącznie z moim mężem, a ja czuję że już nic nie jest możliwe w moim życiu; (Kkara
-
Camilla13 wrote:Mój Boże, narkoza super, to czego najbardziej się obawiałam. Wróciłam do domu i padła. Wstałam i nie mogę normalnie chodzić ani wstwac czy siadać, Was też tak bolało? Mam duży próg bólu, ale to jest okropne. W poniedziałek czekam na tel. Transfer 19 albo 21.
-
Camilla13 wrote:Mój Boże, narkoza super, to czego najbardziej się obawiałam. Wróciłam do domu i padła. Wstałam i nie mogę normalnie chodzić ani wstwac czy siadać, Was też tak bolało? Mam duży próg bólu, ale to jest okropne. W poniedziałek czekam na tel. Transfer 19 albo 21.
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Kkara wrote:Witam Was, jestem tu nowa. A chyba mocno potrzebuje wsparcia. Staram się z mężem bez skutku o dzidziusia i jesteśmy po pierwszym IVf, podano swieży zarodek II dniowy 4 komork. Dziś 8dpt. To najgorszy okres oczekiwania w życiu. Co więcej przyszła mi wczoraj chęć zbadania bety.... wiem wiem. Za wcześnie. Nie pytajcie czemu. Wynik w 7dpt <2. Moja psychika błaga o pomoc, w rodzinie same porody, rodzina dumna i szczęśliwa łącznie z moim mężem, a ja czuję że już nic nie jest możliwe w moim życiu; (sepa
-
Kkara wrote:Witam Was, jestem tu nowa. A chyba mocno potrzebuje wsparcia. Staram się z mężem bez skutku o dzidziusia i jesteśmy po pierwszym IVf, podano swieży zarodek II dniowy 4 komork. Dziś 8dpt. To najgorszy okres oczekiwania w życiu. Co więcej przyszła mi wczoraj chęć zbadania bety.... wiem wiem. Za wcześnie. Nie pytajcie czemu. Wynik w 7dpt <2. Moja psychika błaga o pomoc, w rodzinie same porody, rodzina dumna i szczęśliwa łącznie z moim mężem, a ja czuję że już nic nie jest możliwe w moim życiu; (
-
-
nick nieaktualny
-
ChceBycMama Zrobię w poniedziałek betę, ale niezależnie od wyniku doktorkowi się nie przyznam :p ale w pon będzie już 10dpt, a doświadczone dziewczyny z forum utwierdziły mnie w zdaniu, ze już powinno coś wyjsc :p z tym szybciej, to chodziło mi o to, żeby nie robić testu tydzien po transferze :p chociaż kusi
Camilla z tego co wiem, to im więcej nakłuć, tym bol może być większy. Odpoczywaj i oby jutro było już lepiej -
Kuczka gratuluję wytrwalosci. Rzeczywiście lepiej wcześniej nie testować- poczułam nerwy na swojej skórze. W takim razie w tym samym dniu miałyśmy podane podobne zarodki. Przyłączam się do ponownego testowania w poniedziałek: tym razem 10 dpt.
Chcebyćmama jeden jajnika nakluto mi 16 razy. Brzuch był bardzo obolaby i wzdęty. Lekarz polecał dużo pić, jeść sporo białka i odpoczywać. Ja dokupilam izolact białkowy. Trzymam kciuki za poprawę jutro.
A za nas wszystkie przy testowaniu.Kkara -
Izabelle wrote:Kurcze Kuczka, to już jutro Będę trzymać kciuki z całych sił
-
Kuczka kciuki za jutro!
Ja robilam test zeby miec pewnosc ze moge sie wziac za mycie okien a tam druga kreska bylam pewna ze nic z tego
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700