In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
aziledo wrote:Cześć Dziewczyny. Właśnie odebrałam telefon od embriologa. Tylko 2 komórki były dojrzałe i dwie się zaplodniły. Ale podziałów jeszcze nie ma. Z uwagi że jestem "trudny pacjent" transfer ułatwiają na jutro na 12.
-
nick nieaktualnyKuczka wrote:Dwie miałam 4 pobrane i 2 prawidłowo zapłodnione bierzesz obydwa? Będziemy razem oczekiwać, ja mam crio w sobotę
Tak, jeśli dotwają jutra to biorę 2. Miałam myśli żeby brać jeden i ewentualnie zamrozić. Ale mój lekarz mówi że jak mamy tylko dwa to nie ma co kombinować. Zawsze zwiększa to szanse. Pytałam czemu w 2 dobie to powiedział że tak naprawdę to nie ma większego znaczenia czy będzie to 2 czy e doba jeśli ma się tak mało zarodków. A lepiej im będzie u mnie niż w laboratorium. Razem raźniej!Erl, akilegna♥, Mylakamila lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyakilegna♥ wrote:Urośnie na pewno &&&
Aziledo kciukam mocno &&&
Moje usg w poniedziałek dopiero. A dziś rano obudziły mnie porządne mdłości, więc chyba Gumisie rosną (lub Gumiś ). Na obiad zaserwowałam sobie pół litra maślanki, zagryzlam kiszona kapustą a na deser paczki 2. Zobaczymy którą stroną wyjdzie
Menu wyborne.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Shilcia wrote:No to się potwierdziło to co już chyba było wiadome w poniedziałek.
Nie udało się... Albo to dopiero do mnie dojdzie, albo tym razem jakoś mniej to przeżywam....
Odstawiam leki, w drugim cyklu zaczynam przygotowania do transferu mrożaczków.XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
Erl wrote:Shilcia, niezmiernie mi przykro nie trać wiary, bo jest przed Tobą ten szczęśliwy czas gdy będziesz w ciąży. Wspieram mocno
Nie tracę ja już w myślach mam plany na kolejne 3 podejścia, za co dostałam dzisiaj od lekarza delikatny ochrzanErl, Mylakamila lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShilcia wrote:No to się potwierdziło to co już chyba było wiadome w poniedziałek.
Nie udało się... Albo to dopiero do mnie dojdzie, albo tym razem jakoś mniej to przeżywam....
Odstawiam leki, w drugim cyklu zaczynam przygotowania do transferu mrożaczków.
Bardzo mi przykro z tego powodu. Sama przechodziłam to już 2x i nie ma na to leku.
Dziś miałam transfer. Oba zarodki dotrawały do tej drugiej dobry. Jeden podzieli się na 5, drugi na 4. Zaaplikowane oba. Mam nadzieję, że tym razem się uda. Przede mną 2 bardzo długie tygodnie. Na przyszły tydzień wzięłam wolne. W planach mam robienie nic
Mąż musiał jechać do pracy po punkcji 200km dalej. I na transferze miało go nie być. Ale zrobił mi psikus i czekał na mnie pod kliniką transfer i z powrotem 200km do pracy Fajny jestWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2018, 18:03
Erl lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aziledo wrote:Bardzo mi przykro z tego powodu. Sama przechodziłam to już 2x i nie ma na to leku.
Dziś miałam transfer. Oba zarodki dotrawały do tej drugiej dobry. Jeden podzieli się na 5, drugi na 4. Zaaplikowane oba. Mam nadzieję, że tym razem się uda. Przede mną 2 bardzo długie tygodnie. Na przyszły tydzień wzięłam wolne. W planach mam robienie nic
Mąż musiał jechać do pracy po punkcji 200km dalej. I na transferze miało go nie być. Ale zrobił mi psikus i czekał na mnie pod kliniką transfer i z powrotem 200km do pracy Fajny jest
PS. Ale masz kochającego męża
Kuczka, za Ciebie też mocne kciuki
XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
Shilcia przytulam :*
Erl taki piękny przyrost a ty się nie chwalisz?! Bardzo podobne wartości bety do moich
Aziledo niech zarodeczki się pięknie zagnieżdżają &&&
A czemu aż 2 tygodnie?
Kuczka kciuki za jutrzejszy transferErl lubi tę wiadomość
-
akilegna♥ wrote:Shilcia przytulam :*
Erl taki piękny przyrost a ty się nie chwalisz?! Bardzo podobne wartości bety do moich
Aziledo niech zarodeczki się pięknie zagnieżdżają &&&
A czemu aż 2 tygodnie?
Kuczka kciuki za jutrzejszy transferXII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
akilegna♥ wrote:Nie, nie powtarzałam. Za bardzo stresowalo mnie oczekiwanie na wynik. W poniedziałek wizyta pęcherzykowa więc pewnie i krew mi pobiorą
akilegna♥ lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości