In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Chce#Być#Mama wrote:Czy to możliwe ze po transferze te jajniki bolą mniej ?
Ann88ann lubi tę wiadomość
Starania od 3 lat; 6 inseminacji; brak przyczyny niepłodności
27.12.2017 start IVF
9 luty transfer crio
13dpt beta 550, 25dpt beta 26000 i ciąża potwierdzona na USG -
Chce#Być#Mama wrote:Od dziś czyli 3 dpt już jajniki nie bolą, w sumie to nie mam żadnych objawowo oprócz wydetego brzucha, nawet luteina nie wypływa tak jak poprzednio. Nic po za tym nie odczuwam ;(Starania od 3 lat; 6 inseminacji; brak przyczyny niepłodności
27.12.2017 start IVF
9 luty transfer crio
Nie wiem czy to dobry znak ale zupełnie nie mam żadnych objawow nic zupełnie a dziś 5dpt. Za pierwszym razem to piersi mnie bolały , jakoś dużo wydzieliny miałam itp A tu nic zupełnie jedynie brzuch trochę wzdety
Sama nie wiem co mam myśleć nie mam już mrozaczkowXxxxxx -
Chce#Być#Mama wrote:Dziewczyny ja zeschizuje niedługo dziś 7dpt a ja nic nie czuje NIC zupełnie, żadnych objawow. Jedyne co to luteina wogole mi nie wypływa i aplikator dość wysoko „wchodzi „ tak to nic ( boje się znów się nie udało .
-
Chce#Być#Mama wrote:Dziewczyny ja zeschizuje niedługo dziś 7dpt a ja nic nie czuje NIC zupełnie, żadnych objawow. Jedyne co to luteina wogole mi nie wypływa i aplikator dość wysoko „wchodzi „ tak to nic ( boje się znów się nie udało .Starania od 3 lat; 6 inseminacji; brak przyczyny niepłodności
27.12.2017 start IVF
9 luty transfer crio
Chce#Być#Mama wrote:Poszłam zrobicdzia z ciekawości progesteron:/
-
Chce#Być#Mama wrote:Bo boje się a tu trzeba iść do pracy o jakoś funkcjonować
Albo cierpliwie czekamy i niepanikujemy albo jestesmy niecierpliwie i niepewne, wiec idziemy na bete
Brak objawow jak i objawy, nie swiadcza o ciazy. Masz 50% szans, ze sie udalo i tego sie trzymaj. -
Chce#Być#Mama wrote:Wiem ale uważam ze 8dpt to stanowczo za wcześnie na bhcg. Miałam podane 3 dniowe zarodki wiec myśle ze max 10-11dpt
Ale teoretycznie powinna byc juz ciazowa. -
Chce#Być#Mama wrote:Mój progesteron 43,20 ng/ml w 8 dpt nie wiem czy coś mi to daje bo bety jeszcze nie robiłamStarania od 3 lat; 6 inseminacji; brak przyczyny niepłodności
27.12.2017 start IVF
9 luty transfer crio
13dpt beta 550, 25dpt beta 26000 i ciąża potwierdzona na USG