In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Chce#Być#Mama wrote:Najgorsze ze idę do pracy na 15:/ wiec pewnie wyniki będą popołudniu a ja w pracy
-
Kurcze no ja bym sie tak nie katowała i zrobiła test. Jesli cos sie zadzialo myśle ze pokazalby dwie kreski.
Trzymam kciuki za pozytywną betęWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2018, 06:32
-
Chce#Być#Mama wrote:Dziewczyny badanie zrobione, wyniki nie wiem o której mam login do sprawdzania . Wielki stres:(Starania od 3 lat; 6 inseminacji; brak przyczyny niepłodności
27.12.2017 start IVF
9 luty transfer crio
13dpt beta 550, 25dpt beta 26000 i ciąża potwierdzona na USG -
Chce#Być#Mama wrote:Dziewczyny jeszcze nie wierze Beta 404 cieszę się a zarazem boje
Piekny wynik. Mowilam ze trzeba sikac na test juz bys wczesniej zobaczyla dwie kreski gratulacjeniezapominajka2017 lubi tę wiadomość
-
Chce#Być#Mama wrote:A który dzień po transferze można usłyszeć bicie serca ??
-
Wizyta 11.05 narazie biorę dalej Luteinę oraz Mama DHA oraz kwas foliowy. Z objawow to oprócz bolących piersi i czasem zakłucia w brzuch to nic nie odczuwam. Mam nadzieje ze mało do przodu i wszzystko zakończy się pomyślnie.
Trzymam za Was kciuki .akilegna♥ lubi tę wiadomość
Xxxxxx -
ChceBycMama a nie bierzesz już estrofemu, ani niczego na rozrzedzenie krwi? Nigdy nie doszłam do tego etapu, wiec nie wiem kiedy się odstawia- po pozytywnej becie od razu?
Akilegna u mnie nic za miesiąc zaczynam stymulację, na ta chwie mam ogromne poczucie, zemarnuje czas a jak u Was? Czujecie się dobrze? -
Kuczka wrote:ChceBycMama a nie bierzesz już estrofemu, ani niczego na rozrzedzenie krwi? Nigdy nie doszłam do tego etapu, wiec nie wiem kiedy się odstawia- po pozytywnej becie od razu?
Akilegna u mnie nic za miesiąc zaczynam stymulację, na ta chwie mam ogromne poczucie, zemarnuje czas a jak u Was? Czujecie się dobrze?
Kuczka mam tak samo:((((nic nie idzie do przodu....4 procedury IV
07.2017 nieudany transfer
01.2018 poronienie 5 t/prawdopodobna cp/
lat 36, niskie AMH -
Kuczka wrote:ChceBycMama a nie bierzesz już estrofemu, ani niczego na rozrzedzenie krwi? Nigdy nie doszłam do tego etapu, wiec nie wiem kiedy się odstawia- po pozytywnej becie od razu?
Akilegna u mnie nic za miesiąc zaczynam stymulację, na ta chwie mam ogromne poczucie, zemarnuje czas a jak u Was? Czujecie się dobrze?
Ten miesiąc szybko zleci i za chwilę będziesz działać zmienili Ci coś w tej procedurze? Kciukam mocno
U nas jak narazie wszystko ok. Dzieć rośnie a z nim i mój brzuch. Do porodu to ja będę się toczyć jak mała gruba beczułkaKuczka lubi tę wiadomość