In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Asik czekanie stało się nieodłącznym elementem każdej ze staraczek... niestety momentami odbiera ro radość życia ale dziewczyny, które kończą procedurę z powodzeniem przywaracaja wiarę :p i tak wciąż
Akilegna jak patrze na Twój suwaczek, to nie dowierzam, ze to już mi elo 5 miesięcy zmienione będę miała dawki leków na większe i raczej na 100% przez to odroczony transfer, ale to jakoś mnie nie martwi
ChceBycMama a ja myślałam, ze estrofem i reszta to zestaw obowiązkowy :p jeszcze sporo muszę się nauczyć :p -
Chce Byc Mama a ktory masz dpt?Starania od 08.2015, endometrioza 3/4 st, 2 laparo, 3 hsg, 3 histero
8.03.2017 IVF ❄️❄️❄️nie przetrwaly rozmrozenia...
5.05.2017 ICSI 2.06.2017 crio 26.06.2017 crio
28.07.2017 ICSI 26.09.2017 crio [*] 8tc 14.02.2018 crio [*] 6tc
20.04.2018 ICSI brak mrozakow
22.03.2019 IMSI 13.07.2019 -
Kuczka wrote:Asik czekanie stało się nieodłącznym elementem każdej ze staraczek... niestety momentami odbiera ro radość życia ale dziewczyny, które kończą procedurę z powodzeniem przywaracaja wiarę :p i tak wciąż
Akilegna jak patrze na Twój suwaczek, to nie dowierzam, ze to już mi elo 5 miesięcy zmienione będę miała dawki leków na większe i raczej na 100% przez to odroczony transfer, ale to jakoś mnie nie martwi
ChceBycMama a ja myślałam, ze estrofem i reszta to zestaw obowiązkowy :p jeszcze sporo muszę się nauczyć :p
Dopiero zbliżam się do końca 4 mca, jeszcze ponad 5 do terminu porodu.
Estrofem nie jest standardem przy każdej procedurze. W moim przypadku brałam go, gdy mój e2 był niski i miałam go brać przynajmniej do końca 10tc. Przy drugiej procedurze mój e2 był wystarczająco wysoki i nie dostałam go w zleceniach po transferze. Jechałam na samym progu do końca 12tc
ChceByćMama moim zdaniem dobry przyrost Rosnijcie zdrowo
Niezapominajka jak się czujesz? Kciukam mocno, Ty wiesz ❤❤❤ -
akilegna♥ wrote:Shilcia dziś transferujesz? Kciuki wielkie &&&
ChceByćMama gratuluję pozytywnej bety! Powtarzałaś jeszcze?
Kuczka co u Ciebie?
Tak kochana, wczoraj miałam transfer, w poniedziałek na bete. Dziękuję za kciuki, bardzo się przydadzą. Staram się być dobrej myśli, ale średnio mi to wychodzi.
Biorę duphaston, estrofem, lutinus, no i acard.
Dzisiaj mi się śniło, że się krwią zalałam w nocyakilegna♥ lubi tę wiadomość
-
akilegna♥ wrote:U nas jak narazie wszystko ok. Dzieć rośnie a z nim i mój brzuch. Do porodu to ja będę się toczyć jak mała gruba beczułka
Tak cudownie się to czyta. Tak jak Kuczka napisała, wszystkie happy endy przywracają wiarę... i chęci do dalszej walki.
Trzymajcie się i zdrowo rośnijcie.
ChceBycMama, mocno trzymam kciuki za kolejne badania i piękny rozwój ciąży :*
akilegna♥ lubi tę wiadomość
-
Chce#Być#Mama wrote:Dla bezpieczeństwa idę dziś na 17 do lekarza nie wiem czy będzie już serduszko
Serduszka raczej jeszcze nie będzie ale zarodek już na pewno
Shilcia takie głupie sny będą Cię prześladować już do końca ciąży, więc się przyzwyczajaj -
ChceBycMama wcale się nie dziwię, ze towarzysza Ci takie uczucia. To raczej normalne :p
Udanej majoweczki dziewczyny!!! -
Beta wyszła mi 2,48... lekarz powiedział, że to dobry wynik i zwiększył dawki leków podtrzymujących. Za tydzień powtórzenie badań.
Ja mam bardzo mieszane uczucia i wydaje mi się, że jest za niska.
Miałam podany zarodek 5-dniowy oceniony na 3BC.
Nie wiem co o tym myśleć...Bella93 lubi tę wiadomość
-
Akliegna czyje się dobrze co prawda od poniedziałku dopada mnie jakaś nie moc i mam bardzo niskie ciśnienie tak poza tył żadnych objawowo ;/ tak już niedługo wizyta wiec może już się dowiem czegoś więcej najważniejszej żeby był okruszek w środku i prawidłowo się rozwijałXxxxxx