In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
ChceBycMama miałam takie spadki ciśnienia pod koniec 12tc. Raz nawet po porannej kawie już było 90/30 . Wg lekarza takie spadki są normalne ale wiadomo lepiej zapytaj swojego lekarza czy możesz coś z tym zrobić. Pij dużo wody i więcej ruchu
Shilcia jak sytuacja? -
Chce#Być#Mama wrote:Ja od poniedziałku cierpię na nie moc mam albę ciśnienie 90 / 60 coś koło tego , może któraś z Was miała coś takiego na początku ciąży ?
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Niestety beta spadła do poniżej 0,1.
Lekarz upatruje przyczynę w słabej jakości nasienia, przez co zarodki są słabsze. Zlecił powtórzenie badań mężowi...
Do kolejnej procedury zamierzam przystąpić za 2 miesiące, mogłabym już za miesiąc ale muszę odpocząć.
Smutno mi, taki prezent na imieniny.. -
Shilcia przykro mi ;( myślałam, ze będą zdecydowanie lepsze wieści
rozumiem, ze zaczynasz wszystko od początku? Która to procedura będzie? - oczywiście mam nadzieje, ze ostatnia! Trzymaj się
szkoda, ze ten promyk nadziei tak szybko zgasł
-
Część, czytam Was od dłuższego czasu, więc postanowiłam się przyłączyć do rozmów:)
Aktualnie z mężem jesteśmy po mrozonym transferze 2 zarodków (5dniowych)-druga procedura. Testować będę 11.05 chociaż podobno już mogłabym 8.05. 3dpt miałam bardzo mocy ból podbrzusza, lecz ani nospa ani apap nie pomogły. W kolejnych dniach ból był bardziej znosny aż w końcu zniknął. Mam nadzieję, że tym razem się uda:)
Pozdrawiam Was wszystkich!
-
@Kuczka mój mąż ma niskie parametry morfologii nasienia. Niestety kolejny raz transferujemy mrożone zarodki, ze względu na możliwość hiperki, ale nasz lekarz mówi że z mrozonymi są większe szanse. Sama nie wiem, ale go sluchamy. Przed drugim transferem miałam jeszcze hiperoskopie, aby zarodki mogły się lepiej zadomowic-tez jego pomysł
lekarz jest dość małomowny, ale odpowiada na każde moje pytanie i zawsze na kontakt telefoniczny.
klamka lubi tę wiadomość
-
Nowy
Witajcie , mam do sprzedania prolutex 25 -7 szt . Luteina podjęzykowa 50 -6opakowan po 30 tabletek . Luteina dopochwowa 100mg 30 tabletek oraz strzykawki do prolutex .wszystko z długim terminem ważności . U mnie niestety to już koniec przygody jeśli ktoś chętny zapraszam cena do uzgodnienia
Martuska lubi tę wiadomość
Renata -
Kuczka wrote:Shilcia przykro mi ;( myślałam, ze będą zdecydowanie lepsze wieści
rozumiem, ze zaczynasz wszystko od początku? Która to procedura będzie? - oczywiście mam nadzieje, ze ostatnia! Trzymaj się
szkoda, ze ten promyk nadziei tak szybko zgasł
Teraz będzie trzecia procedura. Za nami 4 transfery, 2 z procedur i 2 crio.
-
nick nieaktualnySiemanko. Wcześniejsze fałszywe alarmy dot. nadchodzącego okresu doprowadząły mnie do sząłu. Dziś 7 tygodni po łyżeczkowaniu dostałam okres. Jutro po południu sunę na wizytę miejmy nadzieję rozpoczynającą stymulację do IV próby. Pozdawiam
Kuczka kiedy Ty startujesz? -
Czasem myśle, ze już wszystkim forumowiczom się udało zostałam sama na polu bitwy :p a tu nagle wybuchają raz po raz posty o kolejnych zmaganiach
Baby_staraczka tez słyszałam, ze mrożone zarodki dają niby większe szanse
Shilcia do trzech razy sztukato będzie ten ostatni raz
Aziledo chcesz tak od razu? Masz już tyle siły do walki? Daj znać koniecznie jakie wieścija 25 maja zaczynam stymulację, 4 czerwca wieczorem zastrzyk na uwolnienie i 6 czerwca punkcja. Znowu doktorek wszystko skrupulatnie zaplanował :p
-
Kuczka nie jesteś sama
Udzielałam się na tym wątku w listopadzie. Po całkowitej klęsce in vitro musiałam się pozbierać.
Potem byłam chwilę na wątku inseminacja- podchodziłam do inseminacji nasieniem dawcy. Oczywiście bez sukcesu.
I właśnie zaczynam powoli przygotowania do kolejnego in vitro.
Zapraszam na wątek in vitro 2018jest nas tam więcej
-
Zizu87 byłam przez jakiś czas na wątku 2018, ale jakoś tutaj lepiej się czuje
uzależniłam się od dziewczyn :p
-
Kuczka nie jesteś sama ;)ja jestem po drugim nieudanym crio i przymierzam się powoli do kolejnego, bo mam jeszcze 3 blastki. Póki co czekam na wizytę u immunologa i zobaczymy co wyjdzie z badań.. Mam wielką nadzieję na crio w lipcu
-
Powiem szczerze, że już myślę o kolejnej procedurze.. Jakoś tak po drugim nieudanym crio brak mi wiary, że się uda..