In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCccierpliwa wrote:Aziledo gratuluje i trzymam kciuki! Mialam nosa zeby wejsc...
Kuczka widze ze w listopadzie kolejne podejscie... trzymam kciuki z calych sil! Moja mala jest z listopadowej procedury
Nie uwierzysz ale dziś o Tobie myślałam! Chciałam zapytać jak się masz? Co dobrego? Jak porody? Siły natury czy cc? -
Dziewczyny ja wczoraj miałam wizytę, w czwartek powinnam dostać @ i od piątku ostatni start. Nie wiem czego się spodziwac, teraz będę kula się w tyłek- ma niby pomoc, bo miałam zbyt słaba absorpcję leku przy aplikacji podskórnej.
-
aziledo wrote:Nie uwierzysz ale dziś o Tobie myślałam! Chciałam zapytać jak się masz? Co dobrego? Jak porody? Siły natury czy cc?
U nas wszystko dobrze, rodzilam sn, porod bardzo ciezki i meczacy 26h...
Mialam wywolywany dzien przed terminem, a urodzilam dokladnie w wyznaczonym tp...
Mala cudna, rosnie jak na drozdzach, jest coraz bardziej kontaktowa...
Kuczka super! To trzymam kciuki, zeby te zastrzyki w tylek przyniosly oczekiwane efekty!Kuczka lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Ojej całkowicie zapomniałam o tym wątku, przepraszam :*
Widzę że się dzieje tu
Aziledo piękna beta! Życzę Ci dwóch serduszek kochana!
Kuczka niedługo startujesz więc wielu pięknych komóreczek i i niech przynajmniej jedną zostanie z Wami na zawsze :*
Wszystkim dziewczynom tu na wątku również życzę tego czasu z rosnącym brzuchem, bolesnymi, ale z przesłodkimi, kopniakami od środka A później od zewnątrz. No i oczywiście życzę Wam nieprzespanych nocek przez kilka lat, bolacych sutkow i czego tam sobie jeszcze zażyczycie
(Nie bierzecie do siebie tych moich żali tak z przymrużeniem oka proszę )Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2018, 09:27
aziledo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyakilegna♥ wrote:Ojej całkowicie zapomniałam o tym wątku, przepraszam :*
Widzę że się dzieje tu
Aziledo piękna beta! Życzę Ci dwóch serduszek kochana!
Kuczka niedługo startujesz więc wielu pięknych komóreczek i i niech przynajmniej jedną zostanie z Wami na zawsze :*
Wszystkim dziewczynom tu na wątku również życzę tego czasu z rosnącym brzuchem, bolesnymi, ale z przesłodkimi, kopniakami od środka A później od zewnątrz. No i oczywiście życzę Wam nieprzespanych nocek przez kilka lat, bolacych sutkow i czego tam sobie jeszcze zażyczycie
(Nie bierzecie do siebie tych moich żali tak z przymrużeniem oka proszę )
Dzięki wielkie!
DAWNO Ciebie nie było -
nick nieaktualny
-
Aziledo dawno mnie tu nie było bo się działo. Końcówka ciąży to była jedna wielka kontrola i stres. Ulzyło mi kiedy lekarze zdecydowali o wcześniejszym zakończeniu ciąży bo bałam się o zdrowie synka. Wtedy wszystko potoczyło się tak szybko i w sumie do tej pory ten czas tak zapie.... że nie wiem jaki dziś mamy miesiąc, nie mówiąc już o dniu
-
nick nieaktualnyakilegna♥ wrote:Aziledo dawno mnie tu nie było bo się działo. Końcówka ciąży to była jedna wielka kontrola i stres. Ulzyło mi kiedy lekarze zdecydowali o wcześniejszym zakończeniu ciąży bo bałam się o zdrowie synka. Wtedy wszystko potoczyło się tak szybko i w sumie do tej pory ten czas tak zapie.... że nie wiem jaki dziś mamy miesiąc, nie mówiąc już o dniu
akilegna♥ lubi tę wiadomość
-
Aziledo trzymam mocno kciuki, zeby teraz juz tylko bylo z gorki!
aziledo lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aziledo wrote:Kuczka jak tam @ przyszła?
akilegna♥, Cccierpliwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
joe anna wrote:witam czy udało się pani in vitro??/
-
joe anna wrote:Witaj kuczka co u Ciebie czy Ty masz in vitro???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2018, 12:10
joe anna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dawno mnie nie było...
Aziledo - przeogromnie się cieszę, że się udało i trzymam kciuki by wszystko było w porządeczku.
Kuczka - to jakos razem startujemy, byłam we wtorek w klinice, lekarz tym razem zdecydował o długim protokole, więc na razie biorę tabsy anty.
Oby tym razem nam się udało!
Akilegna - ale szybko zleciało, razem startowałyśmy a tu dzidzia juz na świecie. Dużo zdrówka dla Was!!!aziledo lubi tę wiadomość