In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJednak zagląda nas tu więcej niż się spodziewałam, a dobre wiesci Kuczki obudzily wszystkich 😊
Emka29 to dawaj znać jak wyniki w czwartek. Temat KD jest mi szczególnie bliski. Zwłaszcza że moja dawczyni właśnie się stymuluje i mam nadzieję że dobrze jej pójdzie 😊
A dokładnie rok temu miałam szczęśliwy transfer 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2019, 20:27
emka29, Bella93, Camilla33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kuczka wrote:Beta 54 mIU/ml- nie wierzę!!!
jeejuuuu super! tak się cieszę, zaglądałam tu ze względu na Ciebie, tak chciałam żeby Cie się udało.
trzymam kciuki za zdrową ciążę
pozdrawiamKuczka lubi tę wiadomość
13.01.2020 CRIOtransfer 1 zarodka
Beta 11dp 56 UI/L 14dpt 170UI/L 18dpt 758UI/L...
10.02.2020 jest
Córeczka Emily urodzona 12.06.2018 w 36tyg
Invimed Wrocław
Kwalifikacja do in vitro 08.2017
histerektomia prawej strony 11.2016, brak jajowodów i części jajnika lewego 07.2017 -
nick nieaktualny
-
Nie wiem, krew oddana, na wyniki czekam 😂
Ale chyba tak- popołudniami zasypiam na stojąco, ale staram się temu nie poddawać :p kładę się normalnie a dziś od 4.20 duże oczy 😂 poza tym jest mi lekko niedobrze przez cały czas, ale to trochę stres może robić swoje -
Kuczka wrote:Emka krew oddana? O której wyniki? ✊
W sumie mam test w domu ale boję się nasikac. -
emka29 wrote:Tak oddana. Pewnie po 16 będę coś wiedziała. Ale strasznie się denerwuje.
W sumie mam test w domu ale boję się nasikac. -
Kuczka wrote:Beta 86,1- przyrost poniżej normy...
Emka jak u Ciebie? -
nick nieaktualny
-
Buuuu😓
-
nick nieaktualny
-
Mamy jeszcze jedna blastke do zabrania.
Kuczka, aziledo lubią tę wiadomość
-
Doktorek zadzwonił- ciąża potwierdzona, nie będzie wróżył z fusów, nigdy nie ma pewności, ze ciąża będzie zdrowa i prawidłowa. Za ponad tydzień mam się zarejestrować na wizytę i zobaczymy czy jest pęcherzyk. Leki brać. Internet odstawić 😂 cały On 💁♀️