In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJednak zagląda nas tu więcej niż się spodziewałam, a dobre wiesci Kuczki obudzily wszystkich 😊
Emka29 to dawaj znać jak wyniki w czwartek. Temat KD jest mi szczególnie bliski. Zwłaszcza że moja dawczyni właśnie się stymuluje i mam nadzieję że dobrze jej pójdzie 😊
A dokładnie rok temu miałam szczęśliwy transfer 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2019, 20:27
emka29, Bella93, Camilla33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kuczka wrote:Beta 54 mIU/ml- nie wierzę!!!
jeejuuuu super! tak się cieszę, zaglądałam tu ze względu na Ciebie, tak chciałam żeby Cie się udało.
trzymam kciuki za zdrową ciążę
pozdrawiam
Kuczka lubi tę wiadomość
13.01.2020 CRIOtransfer 1 zarodka
Beta 11dp 56 UI/L 14dpt 170UI/L 18dpt 758UI/L...
10.02.2020 jest

Córeczka Emily urodzona 12.06.2018 w 36tyg
Invimed Wrocław
Kwalifikacja do in vitro 08.2017
histerektomia prawej strony 11.2016, brak jajowodów i części jajnika lewego 07.2017 -
nick nieaktualny
-
Nie wiem, krew oddana, na wyniki czekam 😂
Ale chyba tak- popołudniami zasypiam na stojąco, ale staram się temu nie poddawać :p kładę się normalnie a dziś od 4.20 duże oczy 😂 poza tym jest mi lekko niedobrze przez cały czas, ale to trochę stres może robić swoje -
Tak oddana. Pewnie po 16 będę coś wiedziała. Ale strasznie się denerwuje.Kuczka wrote:Emka krew oddana? O której wyniki? ✊
W sumie mam test w domu ale boję się nasikac.
-
Ja głosuję za sikaniem!emka29 wrote:Tak oddana. Pewnie po 16 będę coś wiedziała. Ale strasznie się denerwuje.
W sumie mam test w domu ale boję się nasikac.
-
Kurczę...super to nie wygląda, ale...rośnieKuczka wrote:Beta 86,1- przyrost poniżej normy...
Emka jak u Ciebie? -
nick nieaktualny
-
Buuuu😓
-
nick nieaktualny
-
Mamy jeszcze jedna blastke do zabrania.
Kuczka, aziledo lubią tę wiadomość
-
Doktorek zadzwonił- ciąża potwierdzona, nie będzie wróżył z fusów, nigdy nie ma pewności, ze ciąża będzie zdrowa i prawidłowa. Za ponad tydzień mam się zarejestrować na wizytę i zobaczymy czy jest pęcherzyk. Leki brać. Internet odstawić 😂 cały On 💁♀️