In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela* wrote:Wow , a dlaczego aż 3miesiace??
Ja mam brac tylko 21 tabletek anty
Kochana tez sie bardzo boje i przeraza mnie to , ale damy rade ! Ty zaczynasz wcsesniej , wiec bedziesz mnie informowac a ja bede trzymac kciuki
Kotowa - wow ale wynikhttps://www.maluchy.pl/li-73179.png -
Kotowa wrote:Hej, właśnie dzwonili z kliniki, z 19 dojrzałych komórek zapłodniło się 14. Czekamy teraz do środy na wyniki badań genetycznych, jeżeli coś zostanie, to wtedy transfer.
Mocno trzymam kciuki7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
78beti wrote:Przerażają mnie te zastrzyki. Od wczoraj spać nie mogę, głowa mnie boli
Chyba nie ma tutaj na forum dziewczyny bardziej bojącej się zastrzyków niż ja. Od zawsze. Pobieranie krwi, zastrzyki, zawsze odwracałam głowę. Było to dla mnie nie do pomyślenia żeby samej sobie zrobić. Nigdy w życiu. Ale sytuacja mnie zmusiła, akurat w trakcie pierwszego zastrzyku byliśmy u teściów. Musiałam to zrobić. Wiele stresu mnie to kosztowało, ale dałam radę! Ty też dasz!!!!! Do tej pory przeżywam te zastrzyki, mam chwile słabości, ale wiem że muszę i jestem z siebie po prostu dumna7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
78beti wrote:Ja zaczęłam brać tabsy anty jeszcze przed pierwsza wizyta w klinice musiałam trochę odpocząć i mój gin powiedział ze w moim przypadku przy PCOS jak chce odpocząć to lepiej brać tabsy żeby zachować efekt laparoskopi. Tak wiec lekarz w klinice kazał je od jutra odstawić i zaczynam się kłuć
To super
Ja nie mam zadnych problemow , mam córkę 8lat skończy: ) u nas problem tylko u męża pojedyncze plemniki ... -
nick nieaktualny
-
ka_tarzyna wrote:Dziewczyny, u mnie się nie udało. Beta 0,13.
Tak mi przykro
Eh
Następnym razem na pewno się uda!!!!ka_tarzyna lubi tę wiadomość
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
Kotowa- trzymam kciuki!
Katarzyna- tak mi przykro...
A ja wróciłam z wizyty. Estradiol ponad 200, i mamy 14 pęcherzyków od 14 do 8 mm. Pani doktor zadowolona- ja również
Kolejny podgląd we wtorek, i jeśli będzie super to punkcja w piątek, a jeśli jeszcze damy im podrosnąć to w czwartek wizyta i w sobotę punkcja.
A biorę dawkę 187,5 Menopuru i mam jej nie zwiększaćWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2017, 12:49
Bella93, MalaHD, ania8306, *SmoczycA*, ka_tarzyna, Kotowa lubią tę wiadomość
-
Tuleka_tarzyna lubi tę wiadomość
[/url]
07.2016 Crio
II ICSI - ⛄⛄⛄⛄⛄⛄
11.2016 et 4tc
02;07;09.2017 crio
11.2017 leczenie immuno
12.2017 crio ☃☃4tc
III ICSI ⛄⛄
4.2018 crio
07.2018 pożegnanie z Novum
10.2018 telefon do OA (tylko tel...)
07.2021 IV ICSI nowa nadzieja
07.2021 💔🥺
08.2021 💔🥺
10.2021💔💔🥺
12.2021 V ICSI ⛄⛄⛄
01.2022 ET... czekamy
7dpt - 27,5
10dpt - 151
16dpt - 1478
27dpt
04.2022 - poznaliśmy płeć - synek
05.2022 - 21tc usg połówkowe 340g
09.2022 💙🤱3500g 55cm zdrowy synek 🥰❤️🍼 -
I mi tez przykro
Cos malo tu ostatnio pozytywnych wiadomosci ehka_tarzyna lubi tę wiadomość
-
Mysza1986 wrote:Słonko- przykro... ale trzeba się otrzepac i z podniesioną głową iść dalej choć wiem że dziś Ci pewnie trudno...
sylwia80- zrobię jak politycy "nie znam się to się wypowiem" ;p moim zdaniem TSH masz nieco za wysokie jak na starania ... warto pogadać z ginem zanim zobaczysz się z endokrynologiem jeśli dłuży Ci się czekać
Dzięki, moje wyniki tarczycowe są podobne od wielu lat, widzieli je ginekolodzy, endo i nigdy nikt nie wypowiedział się, a mnie się właśnie wydaje, że TSH jest trochę za wysokie, przeciwciała są ok. Idę za tydzień do endo, pomęczę go:)))MTHFR 1298A - C homozygota,IO,PCO, NK 12,7%, KIR AA, Jajowody drożne, AMH 4.3. -
ania8306 wrote:Chyba nie ma tutaj na forum dziewczyny bardziej bojącej się zastrzyków niż ja. Od zawsze. Pobieranie krwi, zastrzyki, zawsze odwracałam głowę. Było to dla mnie nie do pomyślenia żeby samej sobie zrobić. Nigdy w życiu. Ale sytuacja mnie zmusiła, akurat w trakcie pierwszego zastrzyku byliśmy u teściów. Musiałam to zrobić. Wiele stresu mnie to kosztowało, ale dałam radę! Ty też dasz!!!!! Do tej pory przeżywam te zastrzyki, mam chwile słabości, ale wiem że muszę i jestem z siebie po prostu dumna
Ja mam to samo, odwracam głowę przy pobieraniu krwi.
Czytam o tym co mnie czeka w najbliższym czasie, to mnie to przeraża jak tylko o tym pomyślę.MTHFR 1298A - C homozygota,IO,PCO, NK 12,7%, KIR AA, Jajowody drożne, AMH 4.3. -
Bądź dzielna i zbieraj siły do kolejnego podejścia;*ka_tarzyna lubi tę wiadomość
invimed Wrocław
09.2016 - I IUI -
I procedura IVF
09.02.2017 r - transfer 2 zarodków
21.02.2017 r. beta HCG - 363,70 mIU/ml.
23.02.2017 r. beta HCG - 835,70 mIU/ml
10.03.2017 r. - USG - biję jedno serduszko
-
Katarzyna a macie siły i pieniądze na szybką drugą procedurę? Ja bardzo tobie kibicuję
Madzialenaaa a ty jak się czujesz? Chyba niedługo badasz betę7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
Bella widzę że ty miałaś wodniaki. Ja kiedyś też miałam podejrzenie, jeden lekarz tak stwierdził, ale później żaden inny nie widział. Wiem że tylko laparo potwierdzi, ale nie chcę jej robić. Lekarz wczoraj powiedział że ostatnio miał dwa takie przypadki, że w trakcie stymulacji ujawniły się wodniaki. I to u kobiet które nigdy nawet nie miały podejrzenia... I teraz rozmyślam, żeby czasem mnie nie spotkała taka sytuacja7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca.