In vitro w ramach badań klinicznych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
between... nie jeszcze nie. 16.08 mam wizytę kontrolną. stymuluje jeszcze. dr mi wyliczyla że ok 19 powinnam mieć punkcje a ok 23 transfer. Between Ty już widzę jesteś szczęśliwa mamusia;) super. kolejna którą potwierdza że badania mają duża skuteczność.
Natalia01 jestem w badania klinicznych w Białymstoku w Kriobanku. -
nick nieaktualny
-
Jagoda dziękuję za odp jednak to za daleko,szukam czegoś w Polsce południowej19.09-10.10-31.10 szczepienia allo spadło do 0 ;(
02.2019 - Pasnik immunologia
08.2018 - korekta isthmocele -laparotomia
01.2018- Angelius Provita
alloMLR 13% -> 0
Genotyp KIR-bx - implantacyjne są
ANA2 1:100 typ-ziarnisty,
NK 5% - test IMK
Subpopulacja limfocytów,
anty-TPO 0,38. anty-TG 0,82
homocysteina było 8,20->9,20
Prolaktyna 22
kwas foliowy 13,73ng/ml
wit d 44,5mg/ml
Tsh 1,422 Ft3 2,52 Ft4 1,09
Wolny testosteron 1,48 pH/ml
p/c przeciw kardiolipinie - ujemne
p/c p.antygenom jajnika - ujemne
p/c p. plemnikom,
17-prog 2,17 -> 1,52
Dhea-s- 449 -> 413 - za wysokie
SHBG- 15,32 za niskie - min 32,
Androstendion 1,81 ng/ml
Mycoplasma, ureoplasma, gbs, chlamydia, insulina, glukoza, Laparoskopia x2 , histero, toxo IgG,IgM, rózyczka,
Mąż - test MAR, HBA, SCA, defragmentacja - ok
Syn ur w 2011 ciąża naturalna - od tego czasu beta nie drgnęła -
Natalia01 wrote:Jagoda dziękuję za odp jednak to za daleko,szukam czegoś w Polsce południowej
Angelius Katowice. Nie wiem tylko czy jeszcze jest nabór. Najlepiej do nich przedzwonić.
Ja tam podchodziłamNatalia01 lubi tę wiadomość
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
Beetwen ja miałam wizytę serduszkowa w 8 tyg a potem jeszcze jedną wizytę sprawdzają u dr.Agnieszki bo taki był wymóg badań i powiedziała że będzie siusiak:-P
Potem mieliśmy prenatalne w Białymstoku ale w innym miejscu ale robił je lekarz który robi je też w KriobankuWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2017, 22:03
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny przeczytałam cały wątek i bardzo chciałabym do Was dołączyć na wątku jak i ciążowo
Ja zostałam wpisana wstępnie ma listę i jesteśmy w trakcie wykonania badań. I tak się zastanawiam czy zdążę ze wszystkim przed kolejną @, żeby zacząć jak najszybciej. Miałyście stymulację od 1dc czy później ?
Wszystkim zaciążonym gratuluję -
nick nieaktualny
-
Between wrote:A no to super.... moja ciąże prowadzi dr Agnieszka ale USG robi lekarz którego ona poleciła
Pewnie Lemancewicz jeśli nie pomyliłam nazwiska
Ale super że dr.Agnieszka prowadzi ciążę mi by się nie opłacało dojeżdżać plus koszty wizyty i badań -
nick nieaktualnyMarta1986 wrote:Pewnie Lemancewicz jeśli nie pomyliłam nazwiska
Ale super że dr.Agnieszka prowadzi ciążę mi by się nie opłacało dojeżdżać plus koszty wizyty i badań
Tak, Lemancewicz. Dr Agnieszka mówiła, że lepszego specjalisty od USG nie zna.
Ona ogólnie nie prowadzi ciąż. Wzięła tylko dziewczyny z tych badań klinicznych którym się udało.
A ja bardzo chciałam u niej zostać. Z resztą w ogóle tam mi pasowało, bo oni znali całą historię choroby, wiedzą jakie leki dostałam, w jakich dawkach...więc nie musiałam nikomu dodatkowo tego tłumaczyć
-
witam dziewczyny, gratuluję wszystkim którym się udało
Ja czekam ciągle z nie cierpliwośćią aż do mnie zadzwonią z Kriobanku aby tylko zwolniło się miejsce na re badania zastanawiam się czy nie zadzwonić sama..heh
pozdrawiam wszystkich serdecznie buzioleRocznik 88
8 lat starań o dzidzię,
PCO, niedoczynność tarczycy ( na razie w normie)
11.07.2017-pierwsze podejście do in vitro ( transfer 2 zarodków 8 B hcg < 0,10 mIU/ml
15.06.2018-zaczynamy drugie podejście....
26.06.2018-punkcja ❄️❄️
Crio - 29.07.2018transfer
Ciąża biochemiczna
Crio - 1.10.2018
Została jedna sniezynka... -
nick nieaktualnymoniczka2601 wrote:witam dziewczyny, gratuluję wszystkim którym się udało
Ja czekam ciągle z nie cierpliwośćią aż do mnie zadzwonią z Kriobanku aby tylko zwolniło się miejsce na re badania zastanawiam się czy nie zadzwonić sama..heh
pozdrawiam wszystkich serdecznie buziole
Mnie tez kazali czekac...i czekalam...az sama zadzwonilam i okazalo sie, ze o mnie zapomnieli! Pewnie do dzis bym czekalan -
Between wrote:Tak, Lemancewicz. Dr Agnieszka mówiła, że lepszego specjalisty od USG nie zna.
Ona ogólnie nie prowadzi ciąż. Wzięła tylko dziewczyny z tych badań klinicznych którym się udało.
A ja bardzo chciałam u niej zostać. Z resztą w ogóle tam mi pasowało, bo oni znali całą historię choroby, wiedzą jakie leki dostałam, w jakich dawkach...więc nie musiałam nikomu dodatkowo tego tłumaczyć
Też mi robił dwa razy USG pierwsze prenatalne i połówkowe
No jesli sie tam leczyłaś od początku to nie ma co zmieniać
Ja przez 8 lat miałam swojego ginekologa który od początku mnie leczył robił co w jego mocy abym zaszła w ciążę naturalnie ale niestety sie nie udało ciążę poprowadził natomiast rewelacyjnie dzięki niemu mam pięknego i zdrowego synka no i dzięki dr AgnieszceBetween lubi tę wiadomość
-
moniczka2601 wrote:witam dziewczyny, gratuluję wszystkim którym się udało
pozdrawiam wszystkich serdecznie buziole
Dzwoń śmiało bo jak byliśmy z synkiem to Dr mówiła że za dwa tygodnie mają być dodatkowe miejsca