In vitro z komórką dawczyni
-
WIADOMOŚĆ
-
Nowa na forum wrote:Dziewczyny 😍 beta 100
Edit: Policzylam i wychodzi mi że dzień 8 po transferze ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2023, 16:51
Nowa na forum lubi tę wiadomość
-
OvuFriendTo ostatni moment, aby otrzymać darmowy abonament Premium lub voucher na badania!!
Masz PCOS lub zaburzenia tarczycy (niedoczynność, nadczynność lub Hashimoto) potwierdzone diagnozą w ciągu ostatnich 2 lat? Podziel się z nami anonimowo swoimi wynikami w celach naukowych i otrzymaj prezent!
Jak to działa?
❣️Napisz do nas na [email protected] w temacie maila wpisując PCOS / tarczyca i załącz zdjęcie lub skan swoich wyników badań potwierdzających diagnozę.
❣️Otrzymaj darmowy voucher na wybrane badania hormonalne z krwi w pobliżu Twojego zamieszkania LUB bezpłatny dostęp Premium do aplikacji OvuFriend do śledzenia cykli i ciąży ❤
Czekamy na Twoją wiadomość - [email protected] 🙂
Pula voucherów jest ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń.
P.S. Jeśli już wysłałaś nam swoje wyniki, zignoruj ogłoszenie. Dziękujemy za Twoje dotychczasowe wsparcie 🍀 -
Fantastycznie, piękna beta 💚💚💚Nowa na forum lubi tę wiadomość
42 lat
kariotyp-ok,AMH-0,48,FSH-16mIU/ml,Kir Bx, NK-17%,cytokiny-ok.
Reprofit:5.06 ET ( biochem)☹️,13.07 FET - ☹️
06.12 FET - ❤️🙏❤️
2dpt - prog. 47.96 ng\ml
5dpt - prog. 33.10 ng\ml
7dpt - beta 85.02 mIU/ml, prog. 26.5 ng/ml
9dpt - beta 225 mIU/ml, prog. 68 ng/ml
12dpt - beta 1010 mIU/ml, prog. 45 ng/ml
14dpt - beta 2930 mIU/ml
22dpt - beta 24855 mIU/ml
23dpt mamy ❤️
9+6 - CRL 3.19cm
15.02 prenatalne ok, będzie synuś 👶🥰
17+6 - 233g chłopczyka 😍
20+4 II prenatalne - 460g 😍
Klinika Bocian
- 09.2022 - II procedura IVF, 2 zarodki
FETx 2 😞
- 06.2022- I procedura IVF , 2 zarodki
FETx2 😞
-
monester wrote:Jaka rowniotka ! Piękna ! Który Ty masz dzień po transferze dzisiaj bo przecież besins działa otumajaco na mnie, że sobie policzyć nie umiem 😅
Edit: Policzylam i wychodzi mi że dzień 8 po transferze ?Elka198321 lubi tę wiadomość
-
Nowa cudowna wiadomość 🙂🥰 Oby dobra passa na naszym wątku nadal trwała ❤️
Nowa na forum, Elka198321, monester, WiosnyFanka, Mati W. lubią tę wiadomość
👩 Ona '89
🧑🏻 On '89
IV IVF
Reprofit Ostrawa
FET styczeń 2024 r. 🤞🍀
9 dpt - beta <1,2 💔
FET luty 2024 r. 🤞🍀
CB 💔
FET czerwiec 2024 r. 🤞🍀
4 dpt prog. 17,10 ng/ml
5 dpt ⏸️ beta 31,2
7 dpt beta 92,1, prog. 15,50 ng/ml
12 dpt beta 722, prog. 21,00 ng/ml
18 dpt beta 7005 prog. 22,50 ng/ml
21 dpt - pęcherzyk ciążowy z żółtkowym 🙏
30 dpt - jest ❤️
Córeczka 🎀
21+1 połówkowe 400 g szczęścia 🥰
"Pewnego dnia góra, która znajdowała się u twych stóp,
będzie daleko za twoimi plecami.
Ale to kim się stałeś w trakcie wspinaczki,
pozostanie z tobą już na zawsze..." -
monester wrote:Nowa, jesteś w szoku 😀?
Miałam oczywiście nadzieję na pozytywny wynik, ale chyba bardziej byłam nastawiona na 0. Jak zobaczyłam wynik to myślałam, że wyskoczę z siebie, a ponieważ nikt w pracy nie wie, to musiałam sobie podskakiwać w wyobraźni 🤪
Kolejne badanie w sobotę, oczywiście strach jest, boję się cieszyć tak naprawdę, ale i tak się cieszę. Zresztą Wam tutaj nie muszę tłumaczyćTrinity_Nea lubi tę wiadomość
-
Nowa na forum wrote:Skąd wiesz😉
Miałam oczywiście nadzieję na pozytywny wynik, ale chyba bardziej byłam nastawiona na 0. Jak zobaczyłam wynik to myślałam, że wyskoczę z siebie, a ponieważ nikt w pracy nie wie, to musiałam sobie podskakiwać w wyobraźni 🤪
Kolejne badanie w sobotę, oczywiście strach jest, boję się cieszyć tak naprawdę, ale i tak się cieszę. Zresztą Wam tutaj nie muszę tłumaczyć -
Gratuluję, niech kropek się dobrze zadomowi 😘❤️Nowa na forum lubi tę wiadomość
2020 nasz Cud, nasze Życie 💕 córeczka 🧚♂️🩰
2024 kolejny Cud 💙 synek 🦁⚽
2025 marzenia o trzecim dziecku 🤍🧸
The true miracle is having faith no matter what✨🍀
...and one day it will all disapear. all to soon. and to your surprise you will miss it, profoundly...👣 -
Kolejne badanie w sobotę, oczywiście strach jest, boję się cieszyć tak naprawdę, ale i tak się cieszę. Zresztą Wam tutaj nie muszę tłumaczyćNowa na forum, Trinity_Nea lubią tę wiadomość
-
Kolejne badanie w sobotę, oczywiście strach jest, boję się cieszyć tak naprawdę, ale i tak się cieszę. Zresztą Wam tutaj nie muszę tłumaczyćNowa na forum lubi tę wiadomość
-
gonia729 wrote:Wspaniała wiadomość, pozytywnego rozwoju życzę 🥰 Czy coś zmieniłaś przy tym podejściu ?
-
Nowa na forum wrote:Przede wszystkim to pierwsze podejście z zaleceniami immunologii: prograf i accofil (i encorton, ale to miałam już wcześniej). Od początku cyklu poza estrofem dodatkowo lenzetto, a jak doszedł progesteron, to z trzech stron: besins, cyclogest i prolutex. Caly cykl przed i połowę transferowego bralam też lactovaginal i invag. I przestałam pić kawę jakiś czas temu.