In vitro z komórką dawczyni
-
WIADOMOŚĆ
-
Klaudersenn wrote:O matko to tylko ja miałam tak dziwnie że w poniedziałek wieczorem dopiero włączyłam progra a w środę o 12 miałam już transfer 🙈
gonia729 lubi tę wiadomość
-
monester wrote:Bo miałaś 3 dniowego, ale dziwne że dopiero wieczorem progesteron włączyłaś. Ale to raptem pół dnia różnicy wychodzi, widziałam na forum mojej kliniki na FB, że tak samo dziewczyny miały niektóre - w poniedziałek od wieczora progesteron (bo czekały na USG najpierw a w piątek w południe transfer 5 dniowego) i się udawały też te transfery
Postępowałam zgodnie z zaleceniem lekarza, kazali brać od poniedziałku wieczora tak też wzięłam byłam pewna że transfer będzie za tydzień w poniedziałek a tu suprise i był w środę. Mam obawy co do tego transferu, prograsteron na pewno byl za niski no nic zostaję mi teraz tylko czekać 😊 -
happilyeverafter wrote:U nas był transfer 5 dni od Utrogestanu i 3 od Duphastonu. Gonia ogromne kciuki trzymamy za Was w sobotę ❤️❤️
-
gonia729 wrote:❤️ Czyli tak samo jak u mnie w 5 dniu brania proga tak ?
Tak.2020 nasz Cud, nasze Życie 💕 córeczka 🧚♂️🩰
2024 kolejny Cud 💙 synek 🦁⚽
2025 marzenia o trzecim dziecku 🤍🧸
The true miracle is having faith no matter what✨🍀
...and one day it will all disapear. all to soon. and to your surprise you will miss it, profoundly...👣 -
Klaudersenn wrote:Postępowałam zgodnie z zaleceniem lekarza, kazali brać od poniedziałku wieczora tak też wzięłam byłam pewna że transfer będzie za tydzień w poniedziałek a tu suprise i był w środę. Mam obawy co do tego transferu, prograsteron na pewno byl za niski no nic zostaję mi teraz tylko czekać 😊
https://zapodaj.net/plik-mI18zQAjYR
Także głowa do góry i trzymam kciuki;-)Klaudersenn, gonia729, Nowa na forum, monester, happilyeverafter, Cherry78 lubią tę wiadomość
-
happilyeverafter wrote:Tak.
happilyeverafter lubi tę wiadomość
-
Elka198321 wrote:Kochana ja miałam progesteron w dniu transferu 5,49ng bardzo niski i mimo wszystko transfer się udał... I oto cud który mamy;-)
Także głowa do góry i trzymam kciuki;-)
W takim razie nie tracę nadziei
O matko nie mogę się napatrzec ! Sama slodycz 🥰😍😍
Atika lubi tę wiadomość
-
Elka198321 wrote:Kochana ja miałam progesteron w dniu transferu 5,49ng bardzo niski i mimo wszystko transfer się udał... I oto cud który mamy;-)
Także głowa do góry i trzymam kciuki;-)Elka198321 lubi tę wiadomość
-
Jaki słodziak 😍Elka198321 lubi tę wiadomość
👩 Ona '89
🧑🏻 On '89
IV IVF
Reprofit Ostrawa
FET styczeń 2024 r. 🤞🍀
9 dpt - beta <1,2 💔
FET luty 2024 r. 🤞🍀
CB 💔
FET czerwiec 2024 r. 🤞🍀
4 dpt prog. 17,10 ng/ml
5 dpt ⏸️ beta 31,2
7 dpt beta 92,1, prog. 15,50 ng/ml
12 dpt beta 722, prog. 21,00 ng/ml
18 dpt beta 7005 prog. 22,50 ng/ml
21 dpt - pęcherzyk ciążowy z żółtkowym 🙏
30 dpt - jest ❤️
Córeczka 🎀
21+1 połówkowe 400 g szczęścia 🥰
"Pewnego dnia góra, która znajdowała się u twych stóp,
będzie daleko za twoimi plecami.
Ale to kim się stałeś w trakcie wspinaczki,
pozostanie z tobą już na zawsze..." -
Także głowa do góry i trzymam kciuki;-)Elka198321 lubi tę wiadomość
-
Jaki cudny!Elka198321 lubi tę wiadomość
Starania od 2019.
ET zarodek 3-dniowy: beta 0;
FET 5AA KD (Encorton): beta 0;
FET 4AA KD (Encorton, Atosiban, Neoparin, Embryoglue): beta 0;
FET 3AA KD (Accofil, Atosiban, Neoparin, Embryoglue): beta 0;
FET 4AB KD (Immunoglobuliny, Neoparin, Embryoglue): przy beta 2500 ciąża pozamaciczna;
FET HB/2 po PGT-A KD (Immunoglobuliny, Neoparin): 8dpt - beta 110; 10dpt - beta 254; 12dpt - beta 468; 14dpt - beta 1024; 17dpt - beta 3987 (pęcherzyk w macicy);
31dpt (7+2): CRL - 10,5mm i mamy serduszko;
8+1: CRL - 1,73cm;
11+5: CRL - 5,00cm (Nifty ok, Pappa ok. Będzie chłopak);
13+6: CRL - 7,97cm
21+4: połowkowe (475g Człowieka)
35+5: narodziny synusia - 2450g
-
WiosnyFanka wrote:Dziewczyny, które teraz przygotowują się do transferowania? Za kogo trzymamy kciuki?
ja w grudniu. dzisiaj miałam endometrial scratching, transfer w kolejnym cyklu. zrezygnowałam ze szczepień limfocytami, jakoś nie jestem do nich przekonana. i nie chciałam dłużej czekać na transfer. Forum czasem podczytuje, ale pod koniec roku cierpię na przepracowanie i totalny zapierdziel w pracy.
Trzymam kciuki za wszystkie Wasze ciążemonester, Trinity_Nea, Nowa na forum, WiosnyFanka, Elka198321 lubią tę wiadomość
-
Słodkości małe 🥰🥰Elka198321 lubi tę wiadomość
2020 nasz Cud, nasze Życie 💕 córeczka 🧚♂️🩰
...and one day it will all disapear. all to soon. and to your surprise you will miss it, profoundly...👣 -
gonia729 wrote:Kochana a jak u Ciebie sytuacja ? Kiedy planujecie transfer?
Czekam na okres i zobaczymy czy w tym cyklu uda nam się podejść.Trinity_Nea, Nowa na forum, WiosnyFanka lubią tę wiadomość
2020 nasz Cud, nasze Życie 💕 córeczka 🧚♂️🩰
monester wrote:Ela cudowności!
I zliże się że to nieostatnia pobudka...
Ps.to prawda że ja patrząc na niego rozpływam sięHope_89, happilyeverafter lubią tę wiadomość
-
Elka198321 wrote:Te cudowności w dzień anioł...a w nocy niestety daje w kość..od 20 na cycu prawie do 22 ...I co głodny mleko dostał modyfikowane i co a tam zrobię starym demolkę i dopiero co 15minutvtemu zasnął...
I zliże się że to nieostatnia pobudka...
Ps.to prawda że ja patrząc na niego rozpływam się
Ela, Wy jeszcze w szpitalu czy już w domu?Starania od 2019.
ET zarodek 3-dniowy: beta 0;
FET 5AA KD (Encorton): beta 0;
FET 4AA KD (Encorton, Atosiban, Neoparin, Embryoglue): beta 0;
FET 3AA KD (Accofil, Atosiban, Neoparin, Embryoglue): beta 0;
FET 4AB KD (Immunoglobuliny, Neoparin, Embryoglue): przy beta 2500 ciąża pozamaciczna;
FET HB/2 po PGT-A KD (Immunoglobuliny, Neoparin): 8dpt - beta 110; 10dpt - beta 254; 12dpt - beta 468; 14dpt - beta 1024; 17dpt - beta 3987 (pęcherzyk w macicy);
31dpt (7+2): CRL - 10,5mm i mamy serduszko;
8+1: CRL - 1,73cm;
11+5: CRL - 5,00cm (Nifty ok, Pappa ok. Będzie chłopak);
13+6: CRL - 7,97cm
21+4: połowkowe (475g Człowieka)
35+5: narodziny synusia - 2450g
-
Dziewczyny! Cieszę się waszym szczęściem! Ja ten temat póki co odpuszczam i zobaczymy co życie przyniesie! Ale trzymam kciuki za każdy transfer, każda jedna betę i życzę wspaniałych ciąż! Jednak od sierpnia bardzo zżyłam się z grupa, mimo ze ostatnio nic nie pisałam to czytałam codziennie ale dzisiaj musiałam powiedzieć sobie dość
także wspaniałości i pewnie do zobaczenia za jakiś czas