IN VITRO z niskim AMH
-
WIADOMOŚĆ
-
sisi wrote:Dokładnie tak, tylko, że ja się stymulowałam do in vitro, a przed ostatnim zdarzył się naturals więc coś w tych suplach musi być.***musi być dobrze.*
__________ -
Niezwykła wrote:Ja też do zwykłego lecz zwykly mi zaproponował od razu inf bo nie widzi u mnie już niestety szans ale ja Wciąż wierzę że będzie dobrze nie poddam się będę Walczyć do 45roku życia hihihihihi
Skittles witaminke d biore 4000 mam nadzieję że i Ona pomoże.
diete z akademii plodnosci - stosuję lecz mam problem z jedzeniem pod godziną
Kamenkaa -że tak naprawdę aż tak źle tutaj ojejciu to chyba jak wszędzie jak ktoś nowy wejdzie to zaraz odrzucają do tzw "oślej ławki "
MojeMarzenie - nie przejmuj się nikt nie jest doskonały Nie bierz sobie tyle do serca i Walcz.Jestem z Toba myslami i trzymam Kciuki .
Nadzieja90 - Po co zaraz sie fochasz nikt nie może mieć własnego zdania myśle ze kamenkaa nikogo nie obraziła a Ciebie chyba prawda boli? chyba ze sie myle .
Biedna Ari przynajmniej raz, dwa razy w tygodniu wałkuje te same odpowiedzi na temat suplementów, rodzajów stymulacji i innych, a mogłaby to olać. Ona w raz z innymi kochanymi cierpliwymi dziewczynami i to wszystko dla was, nowych z jak to ujęłaś "oślej ławki" 😉
Nadzieja90, Esperanza Mia, Niezwykła, Monalisar, Skittles, Chcę być mamą, Dżoana12, Ari, Mała86, Alicja38, KalinaP lubią tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Niezwykła wrote:Ja też do zwykłego lecz zwykly mi zaproponował od razu inf bo nie widzi u mnie już niestety szans ale ja Wciąż wierzę że będzie dobrze nie poddam się będę Walczyć do 45roku życia hihihihihi
Skittles witaminke d biore 4000 mam nadzieję że i Ona pomoże.
diete z akademii plodnosci - stosuję lecz mam problem z jedzeniem pod godziną
Kamenkaa -że tak naprawdę aż tak źle tutaj ojejciu to chyba jak wszędzie jak ktoś nowy wejdzie to zaraz odrzucają do tzw "oślej ławki "
MojeMarzenie - nie przejmuj się nikt nie jest doskonały Nie bierz sobie tyle do serca i Walcz.Jestem z Toba myslami i trzymam Kciuki .
Nadzieja90 - Po co zaraz sie fochasz nikt nie może mieć własnego zdania myśle ze kamenkaa nikogo nie obraziła a Ciebie chyba prawda boli? chyba ze sie myle .sisi, Skittles, Ari lubią tę wiadomość
-
sisi wrote:Po pierwsze z takimi oskarżeniami zwróć się do konkretnej osoby bo ja z nikim nie piszę prywanie.
Po drugie nikt się z MojeMarzenie nie wyśmiewa, poprostu ile razy można wałkować ten sam temat.
Po trzecie śmierdzi mi tu Trollem... siejesz ferment!
Nie pisałam o Tobie serce Tylko ogólnie i nie wymieniłam danej osoby z nicka a dana osoba wie o kim mowa
Bardzo łatwo to zauważyć albo przytakuje "lubie to" i milczy .
także nie mam Nic do twej osoby bo Nawet Cie tu długo w ostatnim czasie nie było.
Nie jestem trolem od Dawna jestem na Ovu Friend i jestem moderatorem na innych tematach na Ovu i Widze co się dzieje bo moim obowiązkiem jest to sprawdzać .
Miłej zabawy i powodzenia w dalszych sukcesach i Walkach -
Niezwykła wrote:Dajesz bardzo dużą nadzieje w lepsze jutro będę Walczyć na pewno się nie poddam na in vitro też mi tyle szans dali a naturalnie praktycznie 1% także sytuacja nie za wesoła .
A dieta kochana była u Ciebie regularna pod godzinką ,bo u mnie z godzinami mega cieżko hihihihi
Ale jestem pozytywnego myslenia że się uda że będę tym cudem może do grudnia już będzie lepiej .
Unikałaś np ziemniaków makaronów miesa?
Dużą nadzieję pokładałam w suplementach.Niezwykła lubi tę wiadomość
sisi wrote:Nie, nie, tak ekstremalnie to tego nie podeszłam, poprostu wyeliminowałam alkohol, kawę, fastfoody. Jadłam więcej warzyw, owoców, orzechów ale gotowałam normalnie i jadłam w zasadzie wszystko.
Dużą nadzieję pokładałam w suplementach. -
kamenkaa wrote:Nie pisałam o Tobie serce Tylko ogólnie i nie wymieniłam danej osoby z nicka a dana osoba wie o kim mowa
Bardzo łatwo to zauważyć albo przytakuje "lubie to" i milczy .
także nie mam Nic do twej osoby bo Nawet Cie tu długo w ostatnim czasie nie było.
Nie jestem trolem od Dawna jestem na Ovu Friend i jestem moderatorem na innych tematach na Ovu i Widze co się dzieje bo moim obowiązkiem jest to sprawdzać .
Miłej zabawy i powodzenia w dalszych sukcesach i WalkachNiezwykła lubi tę wiadomość
-
Ari wrote:W pierwszej ciąży przytyłam więcej i nie miałam cukrzycy,pewnie dużo wody Ci się zbiera✊✊✊20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
sisi wrote:Jestem na forum od stycznia i nikt nigdy źle się do nikogo nie odzywał, nowe osoby przyjmowane są ciepło i na prawdę dziewczyny starają się pomóc i odpowiadać na wciąż te same pytania.
Biedna Ari przynajmniej raz, dwa razy w tygodniu wałkuje te same odpowiedzi na temat suplementów, rodzajów stymulacji i innych, a mogłaby to olać. Ona w raz z innymi kochanymi cierpliwymi dziewczynami i to wszystko dla was, nowych z jak to ujęłaś "oślej ławki" 😉
nie mam możliwości na telefonie Przejrzeć wcześniejsze wiadomości od Ari -dlatego też pozwoliłam sobie zapytać nie wiedziałam , że nie można już wracam na fioletową Dziękuje Wam za porady!***musi być dobrze.*
__________ -
sisi wrote:Nie, nie, tak ekstremalnie to tego nie podeszłam, poprostu wyeliminowałam alkohol, kawę, fastfoody. Jadłam więcej warzyw, owoców, orzechów ale gotowałam normalnie i jadłam w zasadzie wszystko.
Dużą nadzieję pokładałam w suplementach.sisi, Ari lubią tę wiadomość
***musi być dobrze.*
__________ -
kamenkaa wrote:*************************
Także radze przyjrzeć się dokładniej lajkami (bo Wam to zostało) , bo ja widze po IP jako moderator
Nudzi mnie ten temat i proponuję ignorować drażliwe posty. Jeśli mamy trolla to prędzej czy później się zniechęci jeśli nie będzie miał pożywki.Monalisar, Skittles, kamenkaa, Mała86, Ari, MojeMarzenie, KalinaP lubią tę wiadomość
Niezwykła wrote:nie mam możliwości na telefonie Przejrzeć wcześniejsze wiadomości od Ari -dlatego też pozwoliłam sobie zapytać nie wiedziałam , że nie można już wracam na fioletową Dziękuje Wam za porady!
Mała86, Ari lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyAri wrote:Endometrium jest zmienne ,dieta może zadziałać cuda.Przy clo jest gorzej z błoną,ale lametta nie powinna mieć takiego wpływu.
Dietę już stricte wdrożyłam, bazuję na e-booku z Akademii Płodności.
Faktycznie, tam podają dziewczyny mnóstwo przypadków, jak dieta pomogła w najgorszych sytuacjach.
Ale z filiżanki kawy, earl greya czy winka ciężko mi zrezygnować...Ari lubi tę wiadomość
-
sisi wrote:Dhea bierze się razem z posiłkiem, jeśli chcesz brać 75mg na dobę to najlepiej rozbić to na 3 posiłki. Przed spaniem raczej nie bo pobudza.
Testim np wieczorem stosowałam i i tak testosteron przekroczył normę.Starania od 2016 - poronienie 04.2016,
laparoskopia 12.2017
Leczenie w Salve Medica Łódź
10.2018 dr Kłosiński
Niskie AMH
(09.18 -0,12)
(11.2018 -0,45)
Ja r. 77(42 lata)zdrowa
Mąż r.76(43 lata) zdrowy
Czekamy na pierwsze in vitro na własnych komórkach...
11.03 punkcja 2 komórki zamrozone
2 stymulację przerwane
Podchodzimy do tra sferu z 2 komorkami😐
01.02.20 transfer jedynego zarodka 4a 😢 the end of Dreams on jour own cells...