X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną IN VITRO z niskim AMH
Odpowiedz

IN VITRO z niskim AMH

Oceń ten wątek:
  • Niezwykła Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2019, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sisi wrote:
    Dokładnie tak, tylko, że ja się stymulowałam do in vitro, a przed ostatnim zdarzył się naturals więc coś w tych suplach musi być.
    oczywiście że tak wiara czyni cuda i może się uda a jak nie to do inf też można podejść czemu nie :)

***musi być dobrze.*

Wysłany: 30 sierpnia 2019, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezwykła wrote:
    Ja też do zwykłego lecz zwykly mi zaproponował od razu inf bo nie widzi u mnie już niestety szans ale ja Wciąż wierzę że będzie dobrze nie poddam się będę Walczyć do 45roku życia hihihihihi

Skittles witaminke d biore 4000 mam nadzieję że i Ona pomoże.
    diete z akademii plodnosci - stosuję lecz mam problem z jedzeniem pod godziną :P

Kamenkaa -że tak naprawdę aż tak źle tutaj ojejciu to chyba jak wszędzie jak ktoś nowy wejdzie to zaraz odrzucają do tzw "oślej ławki "

MojeMarzenie - nie przejmuj się nikt nie jest doskonały Nie bierz sobie tyle do serca i Walcz.Jestem z Toba myslami i trzymam Kciuki .

Nadzieja90 - Po co zaraz sie fochasz nikt nie może mieć własnego zdania myśle ze kamenkaa nikogo nie obraziła a Ciebie chyba prawda boli? chyba ze sie myle .
    Jestem na forum od stycznia i nikt nigdy źle się do nikogo nie odzywał, nowe osoby przyjmowane są ciepło i na prawdę dziewczyny starają się pomóc i odpowiadać na wciąż te same pytania.
    Biedna Ari przynajmniej raz, dwa razy w tygodniu wałkuje te same odpowiedzi na temat suplementów, rodzajów stymulacji i innych, a mogłaby to olać. Ona w raz z innymi kochanymi cierpliwymi dziewczynami i to wszystko dla was, nowych z jak to ujęłaś "oślej ławki" 😉

Nadzieja90, Esperanza Mia, Niezwykła, Monalisar, Skittles, Chcę być mamą, Dżoana12, Ari, Mała86, Alicja38, KalinaP lubią tę wiadomość

20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
    19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
    19/02/2021 Anielka 2860
  • Nadzieja90 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2019, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezwykła wrote:
    Ja też do zwykłego lecz zwykly mi zaproponował od razu inf bo nie widzi u mnie już niestety szans ale ja Wciąż wierzę że będzie dobrze nie poddam się będę Walczyć do 45roku życia hihihihihi

Skittles witaminke d biore 4000 mam nadzieję że i Ona pomoże.
    diete z akademii plodnosci - stosuję lecz mam problem z jedzeniem pod godziną :P

Kamenkaa -że tak naprawdę aż tak źle tutaj ojejciu to chyba jak wszędzie jak ktoś nowy wejdzie to zaraz odrzucają do tzw "oślej ławki "

MojeMarzenie - nie przejmuj się nikt nie jest doskonały Nie bierz sobie tyle do serca i Walcz.Jestem z Toba myslami i trzymam Kciuki .

Nadzieja90 - Po co zaraz sie fochasz nikt nie może mieć własnego zdania myśle ze kamenkaa nikogo nie obraziła a Ciebie chyba prawda boli? chyba ze sie myle .
    Jaka prawda boli? Ja z nikim tez nie pisze na priv wiec jak ktos ma cos do kogo to oficjalnie a nie jakies zagadki bo nie jesteśmy w przedszkolu, od kilku dni jak sie pojawiły nowe nicki powstały rowniez dziwne konflikty....

sisi, Skittles, Ari lubią tę wiadomość

• kamenkaa Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2019, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sisi wrote:
    Po pierwsze z takimi oskarżeniami zwróć się do konkretnej osoby bo ja z nikim nie piszę prywanie.

Po drugie nikt się z MojeMarzenie nie wyśmiewa, poprostu ile razy można wałkować ten sam temat.

Po trzecie śmierdzi mi tu Trollem... siejesz ferment!

Nie pisałam o Tobie serce Tylko ogólnie i nie wymieniłam danej osoby z nicka a dana osoba wie o kim mowa
    Bardzo łatwo to zauważyć albo przytakuje "lubie to" i milczy .
    także nie mam Nic do twej osoby bo Nawet Cie tu długo w ostatnim czasie nie było.
    Nie jestem trolem od Dawna jestem na Ovu Friend i jestem moderatorem na innych tematach na Ovu i Widze co się dzieje bo moim obowiązkiem jest to sprawdzać .
    Miłej zabawy i powodzenia w dalszych sukcesach i Walkach

• sisi Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2019, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezwykła wrote:
    Dajesz bardzo dużą nadzieje w lepsze jutro będę Walczyć na pewno się nie poddam na in vitro też mi tyle szans dali a naturalnie praktycznie 1% także sytuacja nie za wesoła .
    A dieta kochana była u Ciebie regularna pod godzinką ,bo u mnie z godzinami mega cieżko hihihihi
    Ale jestem pozytywnego myslenia że się uda że będę tym cudem może do grudnia już będzie lepiej .
    Unikałaś np ziemniaków makaronów miesa?
    Nie, nie, tak ekstremalnie to tego nie podeszłam, poprostu wyeliminowałam alkohol, kawę, fastfoody. Jadłam więcej warzyw, owoców, orzechów ale gotowałam normalnie i jadłam w zasadzie wszystko.
    Dużą nadzieję pokładałam w suplementach.

Niezwykła lubi tę wiadomość

19/02/2021 Anielka 2860
  • Nadzieja90 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2019, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sisi wrote:
    Nie, nie, tak ekstremalnie to tego nie podeszłam, poprostu wyeliminowałam alkohol, kawę, fastfoody. Jadłam więcej warzyw, owoców, orzechów ale gotowałam normalnie i jadłam w zasadzie wszystko.
    A Twój maz ma dobre wyniki?

• kamenkaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś

Także radze przyjrzeć się dokładniej lajkami (bo Wam to zostało) , bo ja widze po IP jako moderator

• sisi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari wrote:
    A ja teraz Matura,biorę przykład z Ciebie👍
    😘😘😘

19/02/2021 Anielka 2860
  • Nadzieja90 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2019, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamenkaa wrote:
    Nie pisałam o Tobie serce Tylko ogólnie i nie wymieniłam danej osoby z nicka a dana osoba wie o kim mowa
    Bardzo łatwo to zauważyć albo przytakuje "lubie to" i milczy .
    także nie mam Nic do twej osoby bo Nawet Cie tu długo w ostatnim czasie nie było.
    Nie jestem trolem od Dawna jestem na Ovu Friend i jestem moderatorem na innych tematach na Ovu i Widze co się dzieje bo moim obowiązkiem jest to sprawdzać .
    Miłej zabawy i powodzenia w dalszych sukcesach i Walkach
    To moze napisz o kogo chodzi ?

Niezwykła lubi tę wiadomość

• sisi Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2019, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari wrote:
    W pierwszej ciąży przytyłam więcej i nie miałam cukrzycy,pewnie dużo wody Ci się zbiera✊✊✊
    Zmierzyłam sobie w domu glukometrem i było 93 więc coś jest na rzeczy. W pierwszej przytyłam 21kg, w tej będzie 25 jak nic, chyba, że wyjdzie cukrzyca to da radę zatrzymać odpowiednią dietą bo póki co nie mam wystarczającej motywacji 😉

19/02/2021 Anielka 2860
  • Niezwykła Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2019, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sisi wrote:
    Jestem na forum od stycznia i nikt nigdy źle się do nikogo nie odzywał, nowe osoby przyjmowane są ciepło i na prawdę dziewczyny starają się pomóc i odpowiadać na wciąż te same pytania.
    Biedna Ari przynajmniej raz, dwa razy w tygodniu wałkuje te same odpowiedzi na temat suplementów, rodzajów stymulacji i innych, a mogłaby to olać. Ona w raz z innymi kochanymi cierpliwymi dziewczynami i to wszystko dla was, nowych z jak to ujęłaś "oślej ławki" 😉

nie mam możliwości na telefonie Przejrzeć wcześniejsze wiadomości od Ari -dlatego też pozwoliłam sobie zapytać nie wiedziałam , że nie można już wracam na fioletową Dziękuje Wam za porady!

***musi być dobrze.*

Wysłany: 30 sierpnia 2019, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sisi wrote:
    yessss też tak robię wiec jestem na dobrej drodze do sukcesu :) kawy nie lubie Alko też ie bleee fast-pozwoliłam sobie czase a pizze ale teraz całkowicie zrezygnowałam Wole brokuł marchewki kiwi i onne owoce warzywa myślą jestem że bedzie dobrze

sisi, Ari lubią tę wiadomość

***musi być dobrze.*

Wysłany: 30 sierpnia 2019, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja90 wrote:
    A Twój maz ma dobre wyniki?
    Tak, tutaj akurat los nas oszczędził, wyniki w normie chociaż długo musiałam go gonić z papierochami 😉

19/02/2021 Anielka 2860
  • Nadzieja90 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2019, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sisi wrote:
    Tak, tutaj akurat los nas oszczędził, wyniki w normie chociaż długo musiałam go gonić z papierochami 😉
    Moj niestety kiepskie wiec noe liczę na cud, niestety papierosy to u niego największy problem

• sisi Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2019, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamenkaa wrote:

Także radze przyjrzeć się dokładniej lajkami (bo Wam to zostało) , bo ja widze po IP jako moderator

Szczerze to nie interesuje mnie to, było super zanim parę osób zaczęło robić gównoburzę!

Nudzi mnie ten temat i proponuję ignorować drażliwe posty. Jeśli mamy trolla to prędzej czy później się zniechęci jeśli nie będzie miał pożywki.

Monalisar, Skittles, kamenkaa, Mała86, Ari, MojeMarzenie, KalinaP lubią tę wiadomość

19/02/2021 Anielka 2860
  • Nadzieja90 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2019, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sisi wrote:
    Są różne typy torbieli, czynnościowe są raczej niegroźne ale już endometrialne które występują przy endometriozie tak. Lekarz nie określił co to za torbiel?
    Zawsze mam czynnościowe bo pozniej znikają - tak myśle

• sisi Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2019, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezwykła wrote:
    nie mam możliwości na telefonie Przejrzeć wcześniejsze wiadomości od Ari -dlatego też pozwoliłam sobie zapytać nie wiedziałam , że nie można już wracam na fioletową Dziękuje Wam za porady!
    Oczywiście, że można. Dlatego to forum jest takie niezwykłe, a raczej dziewczyny na nim się udzielające bo z cierpliwością odpowiadają na wciąż te same pytania i nikt nie narzekał... do teraz!

Mała86, Ari lubią tę wiadomość

19/02/2021 Anielka 2860
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2019, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari wrote:
    Endometrium jest zmienne ,dieta może zadziałać cuda.Przy clo jest gorzej z błoną,ale lametta nie powinna mieć takiego wpływu.
    Oby to była prawda :)
    Dietę już stricte wdrożyłam, bazuję na e-booku z Akademii Płodności.
    Faktycznie, tam podają dziewczyny mnóstwo przypadków, jak dieta pomogła w najgorszych sytuacjach.
    Ale z filiżanki kawy, earl greya czy winka ciężko mi zrezygnować...

Ari lubi tę wiadomość

• Maja25 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2019, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sisi wrote:
    Dhea bierze się razem z posiłkiem, jeśli chcesz brać 75mg na dobę to najlepiej rozbić to na 3 posiłki. Przed spaniem raczej nie bo pobudza.
    Powinno się brać rano, tak jak organizm wtedy produkuje go najwięcej. Ja brałam różnie, ale staralam się wieczorem nie brać .
    Testim np wieczorem stosowałam i i tak testosteron przekroczył normę.

Starania od 2016 - poronienie 04.2016,
    laparoskopia 12.2017
    Leczenie w Salve Medica Łódź
    10.2018 dr Kłosiński
    Niskie AMH
    (09.18 -0,12)
    (11.2018 -0,45)
    Ja r. 77(42 lata)zdrowa
    Mąż r.76(43 lata) zdrowy
    Czekamy na pierwsze in vitro na własnych komórkach...
    11.03 punkcja 2 komórki zamrozone
    2 stymulację przerwane
    Podchodzimy do tra sferu z 2 komorkami😐
    01.02.20 transfer jedynego zarodka 4a 😢 the end of Dreams on jour own cells...
  • sisi Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2019, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja90 wrote:
    Zawsze mam czynnościowe bo pozniej znikają - tak myśle
    Czynnościowe są najmniej groźne.

19/02/2021 Anielka 2860
‹‹ 1134 1135 1136 1137 1138 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ