X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną IN VITRO z niskim AMH
Odpowiedz

IN VITRO z niskim AMH

Oceń ten wątek:
  • Niezwykła Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2019, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sisi wrote:
    Dokładnie tak, tylko, że ja się stymulowałam do in vitro, a przed ostatnim zdarzył się naturals więc coś w tych suplach musi być.
    oczywiście że tak wiara czyni cuda i może się uda a jak nie to do inf też można podejść czemu nie :)

***musi być dobrze.*

Wysłany: 30 sierpnia 2019, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezwykła wrote:
    Ja też do zwykłego lecz zwykly mi zaproponował od razu inf bo nie widzi u mnie już niestety szans ale ja Wciąż wierzę że będzie dobrze nie poddam się będę Walczyć do 45roku życia hihihihihi

Skittles witaminke d biore 4000 mam nadzieję że i Ona pomoże.
    diete z akademii plodnosci - stosuję lecz mam problem z jedzeniem pod godziną :P

Kamenkaa -że tak naprawdę aż tak źle tutaj ojejciu to chyba jak wszędzie jak ktoś nowy wejdzie to zaraz odrzucają do tzw "oślej ławki "

MojeMarzenie - nie przejmuj się nikt nie jest doskonały Nie bierz sobie tyle do serca i Walcz.Jestem z Toba myslami i trzymam Kciuki .

Nadzieja90 - Po co zaraz sie fochasz nikt nie może mieć własnego zdania myśle ze kamenkaa nikogo nie obraziła a Ciebie chyba prawda boli? chyba ze sie myle .
    Jestem na forum od stycznia i nikt nigdy źle się do nikogo nie odzywał, nowe osoby przyjmowane są ciepło i na prawdę dziewczyny starają się pomóc i odpowiadać na wciąż te same pytania.
    Biedna Ari przynajmniej raz, dwa razy w tygodniu wałkuje te same odpowiedzi na temat suplementów, rodzajów stymulacji i innych, a mogłaby to olać. Ona w raz z innymi kochanymi cierpliwymi dziewczynami i to wszystko dla was, nowych z jak to ujęłaś "oślej ławki" 😉

Nadzieja90, Esperanza Mia, Niezwykła, Monalisar, Skittles, Chcę być mamą, Dżoana12, Ari, Mała86, Alicja38, KalinaP lubią tę wiadomość

20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
    19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
    19/02/2021 Anielka 2860
  • Nadzieja90 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2019, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezwykła wrote:
    Ja też do zwykłego lecz zwykly mi zaproponował od razu inf bo nie widzi u mnie już niestety szans ale ja Wciąż wierzę że będzie dobrze nie poddam się będę Walczyć do 45roku życia hihihihihi

Skittles witaminke d biore 4000 mam nadzieję że i Ona pomoże.
    diete z akademii plodnosci - stosuję lecz mam problem z jedzeniem pod godziną :P

Kamenkaa -że tak naprawdę aż tak źle tutaj ojejciu to chyba jak wszędzie jak ktoś nowy wejdzie to zaraz odrzucają do tzw "oślej ławki "

MojeMarzenie - nie przejmuj się nikt nie jest doskonały Nie bierz sobie tyle do serca i Walcz.Jestem z Toba myslami i trzymam Kciuki .

Nadzieja90 - Po co zaraz sie fochasz nikt nie może mieć własnego zdania myśle ze kamenkaa nikogo nie obraziła a Ciebie chyba prawda boli? chyba ze sie myle .
    Jaka prawda boli? Ja z nikim tez nie pisze na priv wiec jak ktos ma cos do kogo to oficjalnie a nie jakies zagadki bo nie jesteśmy w przedszkolu, od kilku dni jak sie pojawiły nowe nicki powstały rowniez dziwne konflikty....

sisi, Skittles, Ari lubią tę wiadomość

• kamenkaa Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2019, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sisi wrote:
    Po pierwsze z takimi oskarżeniami zwróć się do konkretnej osoby bo ja z nikim nie piszę prywanie.

Po drugie nikt się z MojeMarzenie nie wyśmiewa, poprostu ile razy można wałkować ten sam temat.

Po trzecie śmierdzi mi tu Trollem... siejesz ferment!

Nie pisałam o Tobie serce Tylko ogólnie i nie wymieniłam danej osoby z nicka a dana osoba wie o kim mowa
    Bardzo łatwo to zauważyć albo przytakuje "lubie to" i milczy .
    także nie mam Nic do twej osoby bo Nawet Cie tu długo w ostatnim czasie nie było.
    Nie jestem trolem od Dawna jestem na Ovu Friend i jestem moderatorem na innych tematach na Ovu i Widze co się dzieje bo moim obowiązkiem jest to sprawdzać .
    Miłej zabawy i powodzenia w dalszych sukcesach i Walkach

• sisi Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2019, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezwykła wrote:
    Dajesz bardzo dużą nadzieje w lepsze jutro będę Walczyć na pewno się nie poddam na in vitro też mi tyle szans dali a naturalnie praktycznie 1% także sytuacja nie za wesoła .
    A dieta kochana była u Ciebie regularna pod godzinką ,bo u mnie z godzinami mega cieżko hihihihi
    Ale jestem pozytywnego myslenia że się uda że będę tym cudem może do grudnia już będzie lepiej .
    Unikałaś np ziemniaków makaronów miesa?
    Nie, nie, tak ekstremalnie to tego nie podeszłam, poprostu wyeliminowałam alkohol, kawę, fastfoody. Jadłam więcej warzyw, owoców, orzechów ale gotowałam normalnie i jadłam w zasadzie wszystko.
    Dużą nadzieję pokładałam w suplementach.

Niezwykła lubi tę wiadomość

19/02/2021 Anielka 2860
  • Nadzieja90 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2019, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sisi wrote:
    Nie, nie, tak ekstremalnie to tego nie podeszłam, poprostu wyeliminowałam alkohol, kawę, fastfoody. Jadłam więcej warzyw, owoców, orzechów ale gotowałam normalnie i jadłam w zasadzie wszystko.
    A Twój maz ma dobre wyniki?

• kamenkaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś

Także radze przyjrzeć się dokładniej lajkami (bo Wam to zostało) , bo ja widze po IP jako moderator

• sisi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari wrote:
    A ja teraz Matura,biorę przykład z Ciebie👍
    😘😘😘

19/02/2021 Anielka 2860
  • Nadzieja90 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2019, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamenkaa wrote:
    Nie pisałam o Tobie serce Tylko ogólnie i nie wymieniłam danej osoby z nicka a dana osoba wie o kim mowa
    Bardzo łatwo to zauważyć albo przytakuje "lubie to" i milczy .
    także nie mam Nic do twej osoby bo Nawet Cie tu długo w ostatnim czasie nie było.
    Nie jestem trolem od Dawna jestem na Ovu Friend i jestem moderatorem na innych tematach na Ovu i Widze co się dzieje bo moim obowiązkiem jest to sprawdzać .
    Miłej zabawy i powodzenia w dalszych sukcesach i Walkach
    To moze napisz o kogo chodzi ?

Niezwykła lubi tę wiadomość

• sisi Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2019, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari wrote:
    W pierwszej ciąży przytyłam więcej i nie miałam cukrzycy,pewnie dużo wody Ci się zbiera✊✊✊
    Zmierzyłam sobie w domu glukometrem i było 93 więc coś jest na rzeczy. W pierwszej przytyłam 21kg, w tej będzie 25 jak nic, chyba, że wyjdzie cukrzyca to da radę zatrzymać odpowiednią dietą bo póki co nie mam wystarczającej motywacji 😉

19/02/2021 Anielka 2860
  • Niezwykła Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2019, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sisi wrote:
    Jestem na forum od stycznia i nikt nigdy źle się do nikogo nie odzywał, nowe osoby przyjmowane są ciepło i na prawdę dziewczyny starają się pomóc i odpowiadać na wciąż te same pytania.
    Biedna Ari przynajmniej raz, dwa razy w tygodniu wałkuje te same odpowiedzi na temat suplementów, rodzajów stymulacji i innych, a mogłaby to olać. Ona w raz z innymi kochanymi cierpliwymi dziewczynami i to wszystko dla was, nowych z jak to ujęłaś "oślej ławki" 😉

nie mam możliwości na telefonie Przejrzeć wcześniejsze wiadomości od Ari -dlatego też pozwoliłam sobie zapytać nie wiedziałam , że nie można już wracam na fioletową Dziękuje Wam za porady!

***musi być dobrze.*

Wysłany: 30 sierpnia 2019, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sisi wrote:
    yessss też tak robię wiec jestem na dobrej drodze do sukcesu :) kawy nie lubie Alko też ie bleee fast-pozwoliłam sobie czase a pizze ale teraz całkowicie zrezygnowałam Wole brokuł marchewki kiwi i onne owoce warzywa myślą jestem że bedzie dobrze

sisi, Ari lubią tę wiadomość

***musi być dobrze.*

Wysłany: 30 sierpnia 2019, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja90 wrote:
    A Twój maz ma dobre wyniki?
    Tak, tutaj akurat los nas oszczędził, wyniki w normie chociaż długo musiałam go gonić z papierochami 😉

19/02/2021 Anielka 2860
  • Nadzieja90 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2019, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sisi wrote:
    Tak, tutaj akurat los nas oszczędził, wyniki w normie chociaż długo musiałam go gonić z papierochami 😉
    Moj niestety kiepskie wiec noe liczę na cud, niestety papierosy to u niego największy problem

• sisi Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2019, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamenkaa wrote:

Także radze przyjrzeć się dokładniej lajkami (bo Wam to zostało) , bo ja widze po IP jako moderator

Szczerze to nie interesuje mnie to, było super zanim parę osób zaczęło robić gównoburzę!

Nudzi mnie ten temat i proponuję ignorować drażliwe posty. Jeśli mamy trolla to prędzej czy później się zniechęci jeśli nie będzie miał pożywki.

Monalisar, Skittles, kamenkaa, Mała86, Ari, MojeMarzenie, KalinaP lubią tę wiadomość

19/02/2021 Anielka 2860
  • Nadzieja90 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2019, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sisi wrote:
    Są różne typy torbieli, czynnościowe są raczej niegroźne ale już endometrialne które występują przy endometriozie tak. Lekarz nie określił co to za torbiel?
    Zawsze mam czynnościowe bo pozniej znikają - tak myśle

• sisi Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2019, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezwykła wrote:
    nie mam możliwości na telefonie Przejrzeć wcześniejsze wiadomości od Ari -dlatego też pozwoliłam sobie zapytać nie wiedziałam , że nie można już wracam na fioletową Dziękuje Wam za porady!
    Oczywiście, że można. Dlatego to forum jest takie niezwykłe, a raczej dziewczyny na nim się udzielające bo z cierpliwością odpowiadają na wciąż te same pytania i nikt nie narzekał... do teraz!

Mała86, Ari lubią tę wiadomość

19/02/2021 Anielka 2860
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2019, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari wrote:
    Endometrium jest zmienne ,dieta może zadziałać cuda.Przy clo jest gorzej z błoną,ale lametta nie powinna mieć takiego wpływu.
    Oby to była prawda :)
    Dietę już stricte wdrożyłam, bazuję na e-booku z Akademii Płodności.
    Faktycznie, tam podają dziewczyny mnóstwo przypadków, jak dieta pomogła w najgorszych sytuacjach.
    Ale z filiżanki kawy, earl greya czy winka ciężko mi zrezygnować...

Ari lubi tę wiadomość

• Maja25 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2019, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sisi wrote:
    Dhea bierze się razem z posiłkiem, jeśli chcesz brać 75mg na dobę to najlepiej rozbić to na 3 posiłki. Przed spaniem raczej nie bo pobudza.
    Powinno się brać rano, tak jak organizm wtedy produkuje go najwięcej. Ja brałam różnie, ale staralam się wieczorem nie brać .
    Testim np wieczorem stosowałam i i tak testosteron przekroczył normę.

Starania od 2016 - poronienie 04.2016,
    laparoskopia 12.2017
    Leczenie w Salve Medica Łódź
    10.2018 dr Kłosiński
    Niskie AMH
    (09.18 -0,12)
    (11.2018 -0,45)
    Ja r. 77(42 lata)zdrowa
    Mąż r.76(43 lata) zdrowy
    Czekamy na pierwsze in vitro na własnych komórkach...
    11.03 punkcja 2 komórki zamrozone
    2 stymulację przerwane
    Podchodzimy do tra sferu z 2 komorkami😐
    01.02.20 transfer jedynego zarodka 4a 😢 the end of Dreams on jour own cells...
  • sisi Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2019, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja90 wrote:
    Zawsze mam czynnościowe bo pozniej znikają - tak myśle
    Czynnościowe są najmniej groźne.

19/02/2021 Anielka 2860
‹‹ 1134 1135 1136 1137 1138 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ