IN VITRO z niskim AMH
-
WIADOMOŚĆ
-
MojeMarzenie wrote:poczekam na spokojnie bez stresu ja mysle ze okres dostane z opoznieniem
Bo skąd niby wczesniejsze plamienie nie wiem az nie chce mi sie w to wierzyc bo lekarz nie dawał mi żadnych szans wiec nadzieji to ja nie mam wogole... -
nick nieaktualnyNadzieja90 wrote:Lekarze mówią swoje a natura swoje ☺️
-
Oczywiście to był żart😊Męża mam cudownego skoku w bok nie potrzebuje
Nadzieja dobrze mówi zrób test 🙂29lat Słabe komórki
Amh 2.9
Październik 2019 nasienie
morfologia 0%
2*Iui
1 ivf p. Krótki wrześniem 2018
2 ivf p. Krótki luty 2019 słaba blastocyta 333:(
3 ivf Listopad 2019 Długi protokół mrozak 3dniowy
Transfer 18.01 -
Dziewczyny, zbadałam DHEA i wyszło 399 mam 29 lat i AMH 1.1. Lekarz nie kazał suplementowac. Moze jednak cos zaczac brac zeby zblizyc sie do gornej granicy? W styczniu będziemy podchodzić do 3 procedury raczej ostatniej. Chciałabym się przygotować.
Doradzicie?
😊 -
MonkaB wrote:Dziewczyny, zbadałam DHEA i wyszło 399 mam 29 lat i AMH 1.1. Lekarz nie kazał suplementowac. Moze jednak cos zaczac brac zeby zblizyc sie do gornej granicy? W styczniu będziemy podchodzić do 3 procedury raczej ostatniej. Chciałabym się przygotować.
Doradzicie?
😊
A jakie były normy podane dla dhea ?Laparotomia rak jajnika 2014
chemioterapia 2014
AMH 2015 0,05
AMH 2018 0,3
IVF 02.2019 dwa pęcherzyki, brak transferu
MTHFR układ homoz. 677C-T
IVF 11.2019 8 pęcherzyków , 2 jajeczka, 1 zapłodnione , transfer 3-dnio., 10 -komór. -
nick nieaktualny
-
Berbeć. wrote:Udało się jej za 19 transferem 😯😁
Nadzieja90, happilyeverafter, Dżoana12, Maggi lubią tę wiadomość
07.2018 amh 0,3, 36 lat, POF, MTHFR
07.2018 1 inf Invicta dl. protokół, 1 komórka, 1 zarodek (brak rozwoju po 2 dobie), brak transferu
11.2018 amh 0,86
12.2018 2 inf Novum na cyklu natur. lekko stymulowanym, 2 pecherzyki pekly przed punkcja
01.2019 3 inf Novum krótki protokół z antagonista, 2 komorki (1 komórka się nie zapłodniła, 2 komórka źle się podzieliła), brak zarodka
02.2019 ciaza naturalna - 11.2019 Synek 😍 -
nick nieaktualnyJoanna1212 wrote:Oczywiście to był żart😊Męża mam cudownego skoku w bok nie potrzebuje
Nadzieja dobrze mówi zrób test 🙂 -
nick nieaktualnySkittles wrote:Hehehe ale numer ale musiala miec sporo zarodkow po kazdym inf lubie takie historie
My kończymy po pierwszej procedurze.Nadzieja90, happilyeverafter, Maggi lubią tę wiadomość
-
Berbeć. wrote:Chyba tez miala sporo procedur. Kurcze szzegolow nie pamietam. Wiem, ze raczej nie badala zarodkow bo byla bardzo przeciwna temu. No historia niesamowita. Szacunek za wytrwałość.
My kończymy po pierwszej procedurze. -
nick nieaktualnyNadzieja90 wrote:Czemu ? Jeżeli moge zapytac
ALE
podjęliśmy pewne decyzje i będziemy w inny sposób starać się o o to, żeby zostać rodzicami 😍Nadzieja90, Chcę być mamą, Fisia, Dżoana12, Ari, sisi, Tabolek lubią tę wiadomość
-
Berbeć. wrote:Musiałabym przejść kolejną operację, która mogłaby się dla mnie różnie skończyć. Poza tym każdy ma swoje indywidulane granice i zasób porfela. Moje/nasze się juz wyczerpaly.
ALE
podjęliśmy pewne decyzje i będziemy w inny sposób starać się o o to, żeby zostać rodzicami 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2019, 21:19
Berbeć. lubi tę wiadomość
-
MonkaB wrote:Normy wedlug mojego wieku to 91-511. Czyli jeszcze trochę możnaby pocisnąć że tak powiem 🤔
No to jeszcze trochę możesz pocisnąć , dobra jest lekka nadwyżkaMonkaB lubi tę wiadomość
Laparotomia rak jajnika 2014
chemioterapia 2014
AMH 2015 0,05
AMH 2018 0,3
IVF 11.2019 8 pęcherzyków , 2 jajeczka, 1 zapłodnione , transfer 3-dnio., 10 -komór. -
nick nieaktualny
-
Berbeć. wrote:Musiałabym przejść kolejną operację, która mogłaby się dla mnie różnie skończyć. Poza tym każdy ma swoje indywidulane granice i zasób porfela. Moje/nasze się juz wyczerpaly.
ALE
podjęliśmy pewne decyzje i będziemy w inny sposób starać się o o to, żeby zostać rodzicami 😍
ja jeszcze trochę się postaram a potem tez adopcja,
Mój to już dawno chciał adoptować
Mój brat adoptował 3 dzieci i są szczęśliwi
Jedyne co to trochę przeraża mnie procedura 😬Dżoana12 lubi tę wiadomość
Laparotomia rak jajnika 2014
chemioterapia 2014
AMH 2015 0,05
AMH 2018 0,3
nick nieaktualnydzien doberek ja dostałam Okres heh wiec tak jak mówiłam nic z tego ale zaczne od jutra przygode z lametta
10dzien cyklu wypadnie w niedziele ...22.09
Wiec też mysle czy na monitoring nie iśc 20.09 Jak myslicie ? Czy w 11dc to bedzie poniedzialek...Mała86, Esperanza Mia lubią tę wiadomość
-
Skittles wrote:Joga to cwiczenia, a Ty chyba sluchasz mantr sluchalam mantry ra ma da sa na sluchawkach w pracy, I jeszcze znajdziesz inne binarne dzwieki/mantry na jajniki i bezplodnosc na yt.
A joga hormonalna to cwiczenia wlasnie skierowane dla kobiet po 35 r zycia, gdy hormony zaczynaja zle pracowac. Sa to cwiczenia oddechowe, ktore dotleniaja jajniki i je tez masuja pobudzajac do pracy. Joga hormonalna poznwala na uregulowanie hormonow takich jak fsh, lh, tsh, a takze pozwala na wzrost estradiolu nawet o 200%. Jest to program cwiczen oddechowych opracowanych przez Dine Rodriguez, skierowanych dla kobiet zmagajacych sie z nieplodnoscia, majacych przedwczesna menopauze, lub w ogole wkraczajacych w meno. Nie wiem co za joga hormonalna jest na yt, bo nie praktykowalam takiej, chodzilam na specjalny kurs jogi hormonalnej w happy joga prowadzony przez p Irene Kertyczak, sa to 4 spotkania a potem dostajesz na kartce rozpisane cwiczenia i praktykujesz je sama w domu. Wystarczy 10-15 min dziennie 3 razy w tyg.
Dzięki Skittles2020r. nasz Cud, nasze Życie 🤍 córeczka 💕🧸🧚♂️🩰
2024r. kolejny Cud 👶 synek 💙🦁⚽
The true miracle is having faith no matter what👣✨🍀 -
MojeMarzenie wrote:dzien doberek ja dostałam Okres heh wiec tak jak mówiłam nic z tego ale zaczne od jutra przygode z lametta
Wiec też mysle czy na monitoring nie iśc 20.09 Jak myslicie ? Czy w 11dc to bedzie poniedzialek...
Idź może 20 zobaczysz co rośnie i jakLaparotomia rak jajnika 2014
chemioterapia 2014
AMH 2015 0,05
AMH 2018 0,3
nick nieaktualnyMojeMarzenie wrote:dzien doberek ja dostałam Okres heh wiec tak jak mówiłam nic z tego ale zaczne od jutra przygode z lametta
Wiec też mysle czy na monitoring nie iśc 20.09 Jak myslicie ? Czy w 11dc to bedzie poniedzialek...MojeMarzenie lubi tę wiadomość