Forum Starając się z pomocą medyczną IN VITRO z niskim AMH
Odpowiedz

IN VITRO z niskim AMH

Oceń ten wątek:
  • Ari Autorytet
    Postów: 6143 4946

    Wysłany: 1 listopada 2019, 20:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Esperanza Mia wrote:
    Dobrych tych facetów macie. Mój by tylko cienka kuebkase jadł i nic więcej. Na warzywa mówi ble
    Ile ja go zmuszę aby zjadł kalafiora czy brokuła.
    Teraz kiedy na cukier wysoki ponad 110 zauważyłam że nie słodzi herbaty i kawy. I czasem pomidora je. Może coś go ruszy
    Niestety mojemu kupowałam zamienniki kokosowe itp. i niestety dalej słodzi ta biała trucizną.

    Esperanza Mia lubi tę wiadomość

    "Gdy staje się oczywiste, że nie mogę osiągnąć celu, nie porzucam go, zmieniam jedynie sposób działania." 07.17r. IUI :( 08.17r. IUI :( 09.17r. IUI :( 10.17r. IUI :( 11.17r. hbIMSI 7 oocytow, 4 zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow :( 03.18r. ICSI 2 oocytow, 2 zaplodbione, transfer 2, 10tydz.lyzeczkowanie :( 07.18r. IMSI 5 oocytow, 4zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow, za niska beta :( 01.19r. IMSI 1 oocyt , 0 zaplodnionych :( 07.19r. IMSI cykl naturalny modyfikowany 3 oocyty,3 zaplodnione, transfer 2,0 mrozakow. 11dp. beta 10,60; 13dp. beta 17,90; 16dp. beta 11,50👎
  • Ari Autorytet
    Postów: 6143 4946

    Wysłany: 1 listopada 2019, 20:51

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezwykła wrote:
    Mój to zwykle sam sobie wszystko robi nigdy mu nie dawałam pod gębę haha bo stwierdziłam że nie jestem jego służąca haha i sam robi sobie co chce nie zwracam na to szczególnie uwagi
    Gdyby mój miał dobre parametry nasienia ,to nie staralabym się tak bardzo,jednak mimo wszystko w kuchni staralabym się o zdrowsze zamienniki,bo miałoby to wpływ późniejsze zdrowie dziecka.

    Esperanza Mia lubi tę wiadomość

    "Gdy staje się oczywiste, że nie mogę osiągnąć celu, nie porzucam go, zmieniam jedynie sposób działania." 07.17r. IUI :( 08.17r. IUI :( 09.17r. IUI :( 10.17r. IUI :( 11.17r. hbIMSI 7 oocytow, 4 zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow :( 03.18r. ICSI 2 oocytow, 2 zaplodbione, transfer 2, 10tydz.lyzeczkowanie :( 07.18r. IMSI 5 oocytow, 4zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow, za niska beta :( 01.19r. IMSI 1 oocyt , 0 zaplodnionych :( 07.19r. IMSI cykl naturalny modyfikowany 3 oocyty,3 zaplodnione, transfer 2,0 mrozakow. 11dp. beta 10,60; 13dp. beta 17,90; 16dp. beta 11,50👎
  • Ari Autorytet
    Postów: 6143 4946

    Wysłany: 1 listopada 2019, 20:54

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcę być mamą wrote:
    Oj bardzo ciężki.
    Wczoraj jak zrobiłam mu ten napój z imbiru, cynamonu, cytryny i mieszanki przypraw to powiedział że chce go otruc. Pomimo że to był tylko mały kieliszek. 😂
    Nie wiem jak go przekonać- wyniki też ma słabe i nie dba o siebie.
    Sugeruje się tym że jakiś inni nie muszą jeść takich rzeczy A dzieci mają. Nie dociera że to my jesteśmy "inni" niż pozostali i musimy walczyć...
    Dokladnie takich samych argumentów uzywal mój maz.W końcu znudzi mu się Twoje gledzenie😉 i dla świętego spokoju chociaż część z tych specyfików lyknie. Inna sprawa pewnie jest fakt,ze oni nie wierzą w moc tych specyfików.

    Chcę być mamą lubi tę wiadomość

    "Gdy staje się oczywiste, że nie mogę osiągnąć celu, nie porzucam go, zmieniam jedynie sposób działania." 07.17r. IUI :( 08.17r. IUI :( 09.17r. IUI :( 10.17r. IUI :( 11.17r. hbIMSI 7 oocytow, 4 zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow :( 03.18r. ICSI 2 oocytow, 2 zaplodbione, transfer 2, 10tydz.lyzeczkowanie :( 07.18r. IMSI 5 oocytow, 4zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow, za niska beta :( 01.19r. IMSI 1 oocyt , 0 zaplodnionych :( 07.19r. IMSI cykl naturalny modyfikowany 3 oocyty,3 zaplodnione, transfer 2,0 mrozakow. 11dp. beta 10,60; 13dp. beta 17,90; 16dp. beta 11,50👎
  • Ari Autorytet
    Postów: 6143 4946

    Wysłany: 1 listopada 2019, 20:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała86 wrote:
    Mój by w życiu nie wypił , nawet zwykłej herbaty nie pije
    Herbatę niestety w nadmiarze pije i to odbiło się ostatnio na zbytniej lepkości nasienia.

    "Gdy staje się oczywiste, że nie mogę osiągnąć celu, nie porzucam go, zmieniam jedynie sposób działania." 07.17r. IUI :( 08.17r. IUI :( 09.17r. IUI :( 10.17r. IUI :( 11.17r. hbIMSI 7 oocytow, 4 zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow :( 03.18r. ICSI 2 oocytow, 2 zaplodbione, transfer 2, 10tydz.lyzeczkowanie :( 07.18r. IMSI 5 oocytow, 4zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow, za niska beta :( 01.19r. IMSI 1 oocyt , 0 zaplodnionych :( 07.19r. IMSI cykl naturalny modyfikowany 3 oocyty,3 zaplodnione, transfer 2,0 mrozakow. 11dp. beta 10,60; 13dp. beta 17,90; 16dp. beta 11,50👎
  • Ari Autorytet
    Postów: 6143 4946

    Wysłany: 1 listopada 2019, 20:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MEGI 123 wrote:
    Tak. Dzięki temu myślę zjadłam te zupę ml na obiad.
    Musisz pocieszyć się tym,że juz niedlugo te mdłości minął.

    MEGI 123 lubi tę wiadomość

    "Gdy staje się oczywiste, że nie mogę osiągnąć celu, nie porzucam go, zmieniam jedynie sposób działania." 07.17r. IUI :( 08.17r. IUI :( 09.17r. IUI :( 10.17r. IUI :( 11.17r. hbIMSI 7 oocytow, 4 zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow :( 03.18r. ICSI 2 oocytow, 2 zaplodbione, transfer 2, 10tydz.lyzeczkowanie :( 07.18r. IMSI 5 oocytow, 4zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow, za niska beta :( 01.19r. IMSI 1 oocyt , 0 zaplodnionych :( 07.19r. IMSI cykl naturalny modyfikowany 3 oocyty,3 zaplodnione, transfer 2,0 mrozakow. 11dp. beta 10,60; 13dp. beta 17,90; 16dp. beta 11,50👎
  • Ari Autorytet
    Postów: 6143 4946

    Wysłany: 1 listopada 2019, 20:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala,jak plecy?

    "Gdy staje się oczywiste, że nie mogę osiągnąć celu, nie porzucam go, zmieniam jedynie sposób działania." 07.17r. IUI :( 08.17r. IUI :( 09.17r. IUI :( 10.17r. IUI :( 11.17r. hbIMSI 7 oocytow, 4 zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow :( 03.18r. ICSI 2 oocytow, 2 zaplodbione, transfer 2, 10tydz.lyzeczkowanie :( 07.18r. IMSI 5 oocytow, 4zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow, za niska beta :( 01.19r. IMSI 1 oocyt , 0 zaplodnionych :( 07.19r. IMSI cykl naturalny modyfikowany 3 oocyty,3 zaplodnione, transfer 2,0 mrozakow. 11dp. beta 10,60; 13dp. beta 17,90; 16dp. beta 11,50👎
  • Mała86 Autorytet
    Postów: 2020 2935

    Wysłany: 1 listopada 2019, 21:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari wrote:
    Moze masz jakieś złote rady na bolące dziąsła,bo byłam już u niby najlepszej specjalistki,miałam lasery itp.Jest dużo lepiej ,ale po tych wszystkich stymulacjach hormony mi wariują i najgorzej bolą dziąsła około owulacji.

    Musisz chodzić regularnie do higienistki usuwać kamień spod dziąseł , bo kamień to bakterie i one powodują zapalenie w dziąsłach stad ból . Hormony zwiększają ukrwienie w dziąsłach stają się one pulchniejszą i ocierają o kamień stad wzmożony ból w trakcie owulacji . Wiec ważne jest żeby higienistaka usuwała kamień spod dziąseł .
    A ty sama na codzień nitkowanie, nitkowanie i nitkowanie! Jak krwawi to tym bardziej i są takie specjalne mini szczoteczki one w Anglii nazywają się tepe brush nie wiem jak w PL i używać medyczny płyn do płukania corsodyl ;)

    Ari lubi tę wiadomość

    Laparotomia rak jajnika 2014
    chemioterapia 2014
    AMH 2015 0,05
    AMH 2018 0,3
    IVF 02.2019 dwa pęcherzyki, brak transferu :(
    MTHFR układ homoz. 677C-T
    IVF 11.2019 8 pęcherzyków , 2 jajeczka, 1 zapłodnione , transfer 3-dnio., 10 -komór. :(
  • Mała86 Autorytet
    Postów: 2020 2935

    Wysłany: 1 listopada 2019, 21:10

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari wrote:
    Mala,jak plecy?

    Bolą bardzo ale jest już trochę lepiej wiec mam nadzieje ze jutro już mi ulży .
    Nie pamietam kiedy ostatnio tak leżałam dużo !
    Ale udało mi się wyjść na spacer z psem wiec nie jest już najgorzej .

    Maggi, Ari, sisi, MEGI 123 lubią tę wiadomość

    Laparotomia rak jajnika 2014
    chemioterapia 2014
    AMH 2015 0,05
    AMH 2018 0,3
    IVF 02.2019 dwa pęcherzyki, brak transferu :(
    MTHFR układ homoz. 677C-T
    IVF 11.2019 8 pęcherzyków , 2 jajeczka, 1 zapłodnione , transfer 3-dnio., 10 -komór. :(
  • Chcę być mamą Autorytet
    Postów: 824 1105

    Wysłany: 1 listopada 2019, 21:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari wrote:
    Dokladnie takich samych argumentów uzywal mój maz.W końcu znudzi mu się Twoje gledzenie😉 i dla świętego spokoju chociaż część z tych specyfików lyknie. Inna sprawa pewnie jest fakt,ze oni nie wierzą w moc tych specyfików.

    Coś w tym jest. Dzisiaj spróbowałam przepisu- omlet ze szpinakiem- niestety wziął gryza i już nie zjadł.
    Obyś miała rację, że mu się znudzi i bardziej się postara. Ale inna sprawa że on jest bardzo wybredny i nie je niektórych produktów- Bo nie - choć większości nie spróbował. A o produktach plodnosciowych to masz racje- on nie wierzy.

    Ari lubi tę wiadomość

    [link=https://www.suwaczki.com/]oar8s65g3pfujggo.png[/link]

    Przestań bać się tego, co może pójść źle.
    Skup się na tym, co może pójść dobrze.


    Amh 0.42 -2019
    Amh 0.84- 2018
    Jeden drozny jajowod
    06.2018 ivf 2/5 😕😕
    12.2018 ciąża- 7 tyg.- poronienie
    06.2019 icsi- 0 zaplodnionych

    Od 07.2019 - Novum
    Tsh 1.8, podwyższona prolaktyna, torbiele
    Od 12.2019- antykoncepcja
    02.2020-punkcja torbieli 😟
    04.2020
    31dc- beta hCG 251
    33 dc.-635
    04.05. 6+1 ❤💍
    Bądź silny maluszku 🙏 walcz...
    20.07-185gram 💗
    23tc- 448 g
    26tc-710g
    30tc-1240g
    33tc-1500g
    35tc- 2240g
  • Ari Autorytet
    Postów: 6143 4946

    Wysłany: 1 listopada 2019, 21:26

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała86 wrote:
    Musisz chodzić regularnie do higienistki usuwać kamień spod dziąseł , bo kamień to bakterie i one powodują zapalenie w dziąsłach stad ból . Hormony zwiększają ukrwienie w dziąsłach stają się one pulchniejszą i ocierają o kamień stad wzmożony ból w trakcie owulacji . Wiec ważne jest żeby higienistaka usuwała kamień spod dziąseł .
    A ty sama na codzień nitkowanie, nitkowanie i nitkowanie! Jak krwawi to tym bardziej i są takie specjalne mini szczoteczki one w Anglii nazywają się tepe brush nie wiem jak w PL i używać medyczny płyn do płukania corsodyl ;)
    O,dziękuję 😘Kamien usowany mialam ostatnio dwa razy pod rząd jakas lepsza metoda.Tyle,ze kamienia juz nie bylo widać.Te lasery przynosiły ukojenie.Sprobuje poszukac tych szczoteczek i tego płynu.

    "Gdy staje się oczywiste, że nie mogę osiągnąć celu, nie porzucam go, zmieniam jedynie sposób działania." 07.17r. IUI :( 08.17r. IUI :( 09.17r. IUI :( 10.17r. IUI :( 11.17r. hbIMSI 7 oocytow, 4 zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow :( 03.18r. ICSI 2 oocytow, 2 zaplodbione, transfer 2, 10tydz.lyzeczkowanie :( 07.18r. IMSI 5 oocytow, 4zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow, za niska beta :( 01.19r. IMSI 1 oocyt , 0 zaplodnionych :( 07.19r. IMSI cykl naturalny modyfikowany 3 oocyty,3 zaplodnione, transfer 2,0 mrozakow. 11dp. beta 10,60; 13dp. beta 17,90; 16dp. beta 11,50👎
  • Ari Autorytet
    Postów: 6143 4946

    Wysłany: 1 listopada 2019, 21:28

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała86 wrote:
    Bolą bardzo ale jest już trochę lepiej wiec mam nadzieje ze jutro już mi ulży .
    Nie pamietam kiedy ostatnio tak leżałam dużo !
    Ale udało mi się wyjść na spacer z psem wiec nie jest już najgorzej .
    Moze naprawdę ktoś tam nad Toba czuwa i ten wypadek miał jakiś cel😉

    Maggi, Mała86 lubią tę wiadomość

    "Gdy staje się oczywiste, że nie mogę osiągnąć celu, nie porzucam go, zmieniam jedynie sposób działania." 07.17r. IUI :( 08.17r. IUI :( 09.17r. IUI :( 10.17r. IUI :( 11.17r. hbIMSI 7 oocytow, 4 zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow :( 03.18r. ICSI 2 oocytow, 2 zaplodbione, transfer 2, 10tydz.lyzeczkowanie :( 07.18r. IMSI 5 oocytow, 4zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow, za niska beta :( 01.19r. IMSI 1 oocyt , 0 zaplodnionych :( 07.19r. IMSI cykl naturalny modyfikowany 3 oocyty,3 zaplodnione, transfer 2,0 mrozakow. 11dp. beta 10,60; 13dp. beta 17,90; 16dp. beta 11,50👎
  • Ari Autorytet
    Postów: 6143 4946

    Wysłany: 1 listopada 2019, 21:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcę być mamą wrote:
    Coś w tym jest. Dzisiaj spróbowałam przepisu- omlet ze szpinakiem- niestety wziął gryza i już nie zjadł.
    Obyś miała rację, że mu się znudzi i bardziej się postara. Ale inna sprawa że on jest bardzo wybredny i nie je niektórych produktów- Bo nie - choć większości nie spróbował. A o produktach plodnosciowych to masz racje- on nie wierzy.
    Tylko nie obrażaj się na niego,wystarczy gadanina😉

    "Gdy staje się oczywiste, że nie mogę osiągnąć celu, nie porzucam go, zmieniam jedynie sposób działania." 07.17r. IUI :( 08.17r. IUI :( 09.17r. IUI :( 10.17r. IUI :( 11.17r. hbIMSI 7 oocytow, 4 zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow :( 03.18r. ICSI 2 oocytow, 2 zaplodbione, transfer 2, 10tydz.lyzeczkowanie :( 07.18r. IMSI 5 oocytow, 4zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow, za niska beta :( 01.19r. IMSI 1 oocyt , 0 zaplodnionych :( 07.19r. IMSI cykl naturalny modyfikowany 3 oocyty,3 zaplodnione, transfer 2,0 mrozakow. 11dp. beta 10,60; 13dp. beta 17,90; 16dp. beta 11,50👎
  • Esperanza Mia Autorytet
    Postów: 5265 3729

    Wysłany: 1 listopada 2019, 21:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari wrote:
    Herbatę niestety w nadmiarze pije i to odbiło się ostatnio na zbytniej lepkości nasienia.
    O herbacie nie słyszałam. Mój pije kubek dziennie herbaty z melisa. A wody samej rzadko pije
    Za to ja słodzonych nie ruszę a rok temu jeszcze piłam

    1usaqtkf1ub9vxv3.png
    "Cokolwiek zasiejesz, po jakimś czasie zbierzesz ! Twoje myśli to ziarno i od nich będą zależeć żniwa ".
    02.01.2020 *IVF *ICSI MACS
    15.01.2020 punkcja ❄❄ ❄
    15.02.2020 transfer 3AA zostały ❄❄
    6 dpt 49,5
    9 dpt 181,5
    11 dpt 286
    13 dpt 446
    16 dpt 1446
    19 dpt 3893
    26 dpt ❤️ 12.03.2020
    18.06.2020 20+3 połówkowe- waga 385 g szczęścia 💕 będzie długo wyczekiwany synek 💕
    19.06.2020 pierwsze ruchy synka 💗
    21.07.2020 25+1 waga 776 g
    21.08.2020 29+5 połówkowe 3 trymestru waga 1502g
    09.09.2020 waga 1944g
    34+2 waga 2200, 35+2 waga 2600
    09.10.2020 36+4 -- 54 cm, 2620g godz 23.21 szczęścia
    01.2020 AMH 2,90, 08.2019 AMH 1,89
    04.2919 AMH 1,00, 07.2017 AMH 2,66
    2018 HSG ok, 2018 histero ok,
    IO, MTHFR A1298C,
    21.02.2020 NK 15%, 09.2019 NK 25% KIR BX brak 2DS1 2DS5 3DS1
    On: HBA 48% morfologia 0-5% DFI 14% HLA-C : C1 i C2
    Początek starań 05.2016
  • Ari Autorytet
    Postów: 6143 4946

    Wysłany: 1 listopada 2019, 21:46

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Esperanza Mia wrote:
    O herbacie nie słyszałam. Mój pije kubek dziennie herbaty z melisa. A wody samej rzadko pije
    Za to ja słodzonych nie ruszę a rok temu jeszcze piłam
    Lepiej ,żeby więcej pił,to wpływa na lepkość.Moj pomimo tego,że pil witaminę c z wodą i sokiem z granatów,to przez herbatę wypłukać sobie duzp wody z organizmu. Na szczęście ostatnio pani dr zwróciła mu uwagę,że za mallo pije.

    Esperanza Mia lubi tę wiadomość

    "Gdy staje się oczywiste, że nie mogę osiągnąć celu, nie porzucam go, zmieniam jedynie sposób działania." 07.17r. IUI :( 08.17r. IUI :( 09.17r. IUI :( 10.17r. IUI :( 11.17r. hbIMSI 7 oocytow, 4 zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow :( 03.18r. ICSI 2 oocytow, 2 zaplodbione, transfer 2, 10tydz.lyzeczkowanie :( 07.18r. IMSI 5 oocytow, 4zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow, za niska beta :( 01.19r. IMSI 1 oocyt , 0 zaplodnionych :( 07.19r. IMSI cykl naturalny modyfikowany 3 oocyty,3 zaplodnione, transfer 2,0 mrozakow. 11dp. beta 10,60; 13dp. beta 17,90; 16dp. beta 11,50👎
  • Nadzieja90 Autorytet
    Postów: 1479 831

    Wysłany: 1 listopada 2019, 22:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy moze mi któraś wysłać dietę plodnosciowa zimowa? [email protected]

  • Nadzieja90 Autorytet
    Postów: 1479 831

    Wysłany: 1 listopada 2019, 22:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała gratuluje z całego serca ❤️❤️❤️❤️ Trzymam kciuki !

    Mała86 lubi tę wiadomość

  • Maggi Autorytet
    Postów: 3246 4667

    Wysłany: 1 listopada 2019, 23:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja90 wrote:
    Dziewczyny czy moze mi któraś wysłać dietę plodnosciowa zimowa? [email protected]
    Właśnie Ci wysłałam 😘

    Wiek 40 lat, MTHFR 677C-T ukł. hetero, PAI-1 4G ukł. homo
    Niedrożny prawy jajowód
    Początek starań z pomocą 11.2017, AMH 2.17
    3 cykle z clo 😢
    07.2018 AMH 2.32
    08.2018 krótki protokół lCSI 1 zarodek 3-dniowy 8A, beta <1 😢
    10.2018 krótki protokół lCSI 4BB i 3BB, beta <1 😢
    02.2019 długi protokół - 2 oocyty ❄️
    03.2019 start aku, supli itp.
    03.2019 AMH 1.16
    04.2019 krótki protokół - 2 oocyty, ICSI 4 oocytów - 4 CC,
    06.2019 transfer 4CC, beta <1😢
    07.2019 kwalifikacja do AZ
    07.2019 naturalny cud, beta 156 😍, 48h po beta 93,5, dzień później beta 66,7- ciąża biochemiczna 😢
    06.2020 AZ 4BB, 8 dpt. beta 40,1; 10 dpt. beta 51,3; 12 dpt. beta 94,3; 14 dpt. beta 246; 16 dpt. beta 596, 19 dpt jest pęcherzyk, 27 dpt puste jajo 💔
    09.2020 AZ 6AA, 8dpt. beta 165, 10 dpt. beta 382, 12 dpt. beta 660, 14 dpt. beta 1279, 27 dpt. ❤️...🙏🙏🙏
    9ewnflw1wegxal6g.png
  • Nadzieja90 Autorytet
    Postów: 1479 831

    Wysłany: 1 listopada 2019, 23:51

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maggi wrote:
    Właśnie Ci wysłałam 😘
    Dziekuje bardzo ❤️

  • Nadzieja90 Autorytet
    Postów: 1479 831

    Wysłany: 2 listopada 2019, 00:10

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maggi wrote:
    Właśnie Ci wysłałam 😘
    Wyslalam Tobie ebooka 28 dni do płodności

  • Niezwykła Autorytet
    Postów: 776 396

    Wysłany: 2 listopada 2019, 01:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari wrote:
    Gdyby mój miał dobre parametry nasienia ,to nie staralabym się tak bardzo,jednak mimo wszystko w kuchni staralabym się o zdrowsze zamienniki,bo miałoby to wpływ późniejsze zdrowie dziecka.
    A nie mam pojęcia nawet jakie ma hehe nie będę go nawet nakręcac na to badanie co ma być to będzie. Myślę tak czy siak że wina stoi po mej stronie bo nigdy z zajściem. Nie było problemu... Tylko teraz po poronieniu są badania Amh i inne i jest jak jest.
    W poniedziałek się okaże Czy mogę zlote jajo uroslo

    ***musi być dobrze.*
    __________
‹‹ 1326 1327 1328 1329 1330 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego