IN VITRO z niskim AMH
-
WIADOMOŚĆ
-
Megii_81 wrote:hej, nie fajnie jak lekarz taki sceptyk, bo aż sie samemu odechciewa, ja podczas 1 procedury miałam slabe wyniki i lek chciała przerwac stymulację, ale jednak spróbowaliśmy, pobrali 4, 2 dobre, zero zapł, ale jeszcze wtedy nie wiedzialam ze też problemem czynnik męski. nie poddaj sie, trzeba walczyć o swoje !Wiek: 38 lat
03.2015 - ciąża naturalna 3 cykle stymulowane Clostilbegyt
2018 - początek starań o drugiego potomka 😀
9.2019 AmH 0.09 😞
Przygotowania do invitro pierwsza próba 2.2020 -
WOLNYNICK wrote:No ale.tp min 150 estradiolu na 1 komorke trzeba liczyc 🙄
Miracle, Monalisar, Mała86, Niezwykła, happilyeverafter, Dżoana12, Chcę być mamą, Ari, Maggi, sisi lubią tę wiadomość
👶 -
Niezwykła wrote:WOLNYNICK Witaj prześledziłam Twoja historię widze iż masz Amh podobne do mojego bo tez mialas w tamtym roku 0,09 ja mialam Nastomiast 0,08 .
Jak to jest u Ciebie nie dawają Ci wogole szans ?
Twoje Amh na obecna chwile piszesz 0,1 Wiec poszlo w górę ?
No lekarz mi delikatnie sugeruje zeby dac se spokój bo to walka z wiatrakami, szansa jest zawsze dopoki jest miesiączka ale niewielka. (Nie zna naszych historii z forum 😅) Dluga wyboista droga przede mną tak to określił. Statystycznie 5% szans na powodzenie in vitro.
Będziemy próbować jeszcze Clostilbegyt. Kupuję trawe i ziola ojca sroki. Napalilam się na niskie Fsh 😉Miracle, Mała86, Niezwykła, Ari lubią tę wiadomość
9.2019 AmH 0.09 😞
Megii_81 wrote:To nawet nie wiedziałam ze tak to liczą, a tak ku dodania motywacji do walki to przyznam się ze byłam na usg prenatalnym bobas zdrowy i będzie prawdopodobnie chłopczyk ❤️🥳🤗
Megii_81 lubi tę wiadomość
9.2019 AmH 0.09 😞
WOLNYNICK wrote:Oj tam.oj tam zaokraglilam sobie do 0.1 😀 nie badalam od tego czasu. W 2018 mialam 0.2
No lekarz mi delikatnie sugeruje zeby dac se spokój bo to walka z wiatrakami, szansa jest zawsze dopoki jest miesiączka ale niewielka. (Nie zna naszych historii z forum 😅) Dluga wyboista droga przede mną tak to określił. Statystycznie 5% szans na powodzenie in vitro.
Będziemy próbować jeszcze Clostilbegyt. Kupuję trawe i ziola ojca sroki. Napalilam się na niskie Fsh 😉Niezwykła, Miracle, Nadzieja90, happilyeverafter, Dżoana12, Ari, Maggi lubią tę wiadomość
👶 -
Megii_81 wrote:Mi dawali 1-2% szans na powodzenie a jednak jest 😍
Niezwykła, Megii_81, Ari lubią tę wiadomość
9.2019 AmH 0.09 😞
WOLNYNICK wrote:Matko dziewczyny ratunku!! Miala któraś Gonal w ampulkostrzykawkach zakonczonych takim bialym plastikiem? Jak sie to ściąga? Nie dostałam instrukcji a pierwszy raz cos takiego widze jak to zdjąć? Nie chce nic urwać, nie umiem dodac zdjęcia może wiecie o czym mówię? Omg co robic co robic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2020, 23:05
33 lata, amh 0,6; 2 inseminacje, 3 IV, 5 transferow, za każdym Razem Beta nie drgnela.
Szczepienia limfocytami.
11.2020 Kriobank. Zgłosiliśmy się po ostatni zarodek). Dr zaproponowala lekka stymulacje letrozolem. Trzy blastocysty. Jedna podana (szósty transfer) - 14.12.2020. - jest ❤️.
Cykl przed udanym transferem prograf. Później encortolon, accofil, atosiban, intralipid, fraxiparine, acard.
17.06 w 32tc na świat przyszła Zosia -
WOLNYNICK wrote:Matko dziewczyny ratunku!! Miala któraś Gonal w ampulkostrzykawkach zakonczonych takim bialym plastikiem? Jak sie to ściąga? Nie dostałam instrukcji a pierwszy raz cos takiego widze jak to zdjąć? Nie chce nic urwać, nie umiem dodac zdjęcia może wiecie o czym mówię? Omg co robic co robicWiek: 38 lat
9.2019 AmH 0.09 😞
Niezwykła wrote:WOLNYNICK Witaj prześledziłam Twoja historię widze iż masz Amh podobne do mojego bo tez mialas w tamtym roku 0,09 ja mialam Nastomiast 0,08 .
Jak to jest u Ciebie nie dawają Ci wogole szans ?
Twoje Amh na obecna chwile piszesz 0,1 Wiec poszlo w górę ?Niezwykła lubi tę wiadomość
9.2019 AmH 0.09 😞
WOLNYNICK wrote:Oj tam.oj tam zaokraglilam sobie do 0.1 😀 nie badalam od tego czasu. W 2018 mialam 0.2
Będziemy próbować jeszcze Clostilbegyt. Kupuję trawe i ziola ojca sroki. Napalilam się na niskie Fsh 😉
He he to tak jak mi daja 5% szans ale wierze ze sie uda tez sie nakrecilam teraz tym bardziej jak mi FSH z 22 spadlo na 7 . po ziołach Sroki wiec jest jakas nadzieja no ale znow Estradiol mam 106 jak nie to to tamto i tak w kółko ale nie chce sie poddac***musi być dobrze.*
__________ -
WOLNYNICK wrote:A Ty przyjmowalas jakies suplementy? Nic nie pomoglo?
Wit E
q10
wiesiołek
wit c 1000
cynk
vigantolette 1000 x 4
Omega
Dhea bralam ale juz nie biorę
chyba wszystko no i Zioła Oj Sroki .
teraz badalam i mi wyszlo juz 7 FSH
mysle ze to zasluga ziółek:)
do tego jestem na stymulacji lametta + zastrzyk
WOLNYNICK lubi tę wiadomość
***musi być dobrze.*
__________ -
Niezwykła wrote:Tak pamietam dużo dałyście mi Wiary by uwierzyć i działać choć byłam na skraju załamania
Teraz co prawda tez mam humory raz taki raz taki ale jak to bywa u każdego
Estrogen no już nie ma wyjścia jak Amh nisko ale tego raczej sie juz nie da poprawic niczym co?
Nadzieja90 A jak u Ciebie bralas ta trawe pszeni. chyba CI pomogła? Ja nie zdarzyłam kupić a widzisz jak to fajnie spadło ...Niezwykła, Ari lubią tę wiadomość
-
WOLNYNICK wrote:Wystarczy oderwać końcówkę. Nie śmiejcie sie proszę ale w tych ampulkach sa sybstancje drozsze niz złoto 😅
Wystarczy mocno pociągnąćLaparotomia rak jajnika 2014
chemioterapia 2014
AMH 2015 0,05
AMH 2018 0,3
IVF 02.2019 dwa pęcherzyki, brak transferu
MTHFR układ homoz. 677C-T
IVF 11.2019 8 pęcherzyków , 2 jajeczka, 1 zapłodnione , transfer 3-dnio., 10 -komór. -
Megii_81 wrote:To nawet nie wiedziałam ze tak to liczą, a tak ku dodania motywacji do walki to przyznam się ze byłam na usg prenatalnym bobas zdrowy i będzie prawdopodobnie chłopczyk ❤️🥳🤗
Megii_81 super wiadomość!! Gratuluje !Megii_81 lubi tę wiadomość
Laparotomia rak jajnika 2014
chemioterapia 2014
AMH 2015 0,05
AMH 2018 0,3
IVF 02.2019 dwa pęcherzyki, brak transferu
MTHFR układ homoz. 677C-T
IVF 11.2019 8 pęcherzyków , 2 jajeczka, 1 zapłodnione , transfer 3-dnio., 10 -komór. -
Gratulacje Megii ❤️❤️❤️Megii_81 lubi tę wiadomość
2020r. nasz Cud, nasze Życie 🤍 córeczka 💕🧸🧚♂️🩰
2024r. kolejny Cud 👶 synek 💙🦁⚽
The true miracle is having faith no matter what👣✨🍀 -
Niezwykła wrote:No tak a tyle mówią że niby trawa najlepsza ja tylko sroke i jakoś spadło ile Ci się obniżylo?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2020, 10:53
Niezwykła lubi tę wiadomość