IN VITRO z niskim AMH
-
WIADOMOŚĆ
-
Wlasnie przeczytam o Reni,bardzo sie ciesze,sledzilam jej wykresy gdzies z 3 lata jeszcze zanim zaszlam w ciaze,teraz widzicie dziewczyny ze wszystko jest mozliwe, jej historia bardzo podobna do mojej i wiek podobnie jak moj kiedy zaszlam, bede trzymac za nia kciuki zeby wszystko pomyslnie sie zakonczylo.
nick nieaktualny, AmVormittag lubią tę wiadomość
Rocznik 1973,AMH 0.47,slabe nasienie
Starania na powaznie od 2012
2014 ciaza (poronienie )
2014 IUI (3 razy)
2014 IVF
2015 IVF (ciaza ,bez serduszka)
2015 IVF
2016 ciaza naturalna- blizniacza, 1 serduszko (coreczka 2017) -
Histero u nich robi dr Doniec, bardzo dobry lekarz.Bea77_2 wrote:Ale ja nie mam żadnej stymulacji teraz. Jak mają te przeciwciała działać? Ja teraz zrobię histeroskopię a stymulacja najwcześniej wrzesień/październik.
Mam nadzieję, że wiedzą co robią... Histeroskopii nie będzie robił Lewandowski tylko jakiś inny lekarz, który się tym w Novum zajmuje.
https://www.znanylekarz.pl/jacek-doniec-2/ginekolog/warszawa
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Lil_m wrote:Ale chodzi Ci o podniesienie samego wyniku czy o faktyczne pobudzenie jajników do uwolnienia tych uśpionych pęcherzyków? Na to drugie może pomóc mezoterapia albo aktywacja tkanki jajnikowej, ale chyba nie nazwałabym tego metodami naturalnymi
z naturalnych akupunktura lub joga, jeśli wierzysz w takie rzeczy 
Hejo a czy takie rzeczy wykoują w klinikach? Boże jestem zielona w tych kwestaich...2016:
Starania naturalne.
Badanie nasienia męża - Azospermia ;/
Działamy.
2017
Przygotowanie do ivf w Invimedzie
2022 Wracamy do gry! -
Hahaha Bea!! Spokojnie, może wcale nie będziesz musiała przeglądać tych wszystkich zdjęć. A w przyszłości dawczynie i tak mogą być inne. Ja się właśnie zaczynam szykować do wyjścia po 12 mam samolot. Troszkę się denerwuje, nie powiem. Trzymajcie za nas kciuki żebym z maluchem cała i zdrowa dotarła do celu...no i żebym nie musiała wymiotować gdzieś po drodzeBea77_2 wrote:Wreszcie dostałam poprawne hasło do strony z dawczyniami BioTexCom. Nie chcę być złośliwa ani marudna, ale jakieś 90% dostałoby angaż w filmie grozy....

Chyba w razie czego pozostanę przy Intersono.
nick nieaktualny, Dana721 lubią tę wiadomość
-
Mezoterapia - Invicta, aktywacja na razie chyba tylko Macierzyństwo w KrkAnecia666 wrote:Hejo a czy takie rzeczy wykoują w klinikach? Boże jestem zielona w tych kwestaich...
Mar2śka bezpiecznego lotu
mar2śka, Mimila, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Rocznik ''86/ POF/ [*] 8tc XII 2017
VII 2017 - AMH <0.01, FSH 96 -> mezoterapia jajników IX 2017
MTHFR: C6777 homozygota CC, A1298C homozygota AA, niedobór białka S -
Dziewczyny,dostałam okres,dziś mam 2 dc,krwawienie skąpe,a to 2 okres po mezoterapii,bolą mnie piersi bardzo,a zawsze przestają wraz z dostaniem okresu,nie wiem o co chodzi,pewnie torbiel jeszcze jest,albo następna urosła z nowego pęcherzyka,jestem załamana i gryze się od środka tym,ze zrobilam mezoterapie.Mialam m piękne cykle ,normalne krwawienie;zero torbieli;zawsze owulacje i pęcherzyki pekały i po co mi to było?Teraz mi się wszystko poprzestawialo i opozni,nawet nie wiem czy jest sens podchodzić teraz do ivf.
Starania od 4,5 lat,3 ivf,1 poronienie,1 cb -
nick nieaktualny
-
Jesli to bylo pytanie do mnie to mam iść ok 7-8 dc,teraz moj lekarz jest na szkoleniu,wyjechał. Na ostatnim usg mialam torbiel i nowy pecherzyk na 2 jajniku,to było w czwartek,wczoraj rano dostałam okres.never_lose_hope wrote:Em, jak po kolejnym podglądzie? W poniedziałek był czy coś pokręciłam??

nick nieaktualnyPoplakalam się że śmiechu :)Szkoda że ja nie mam możliwości obejrzenia tych katalogów. Aż trudno uwierzyć że przy tak dużej ilości dawczyn większość wygląda jak skrzyżowanie zombiaka z wilkołakiem. W Invimedzie było tylko kilkanaście dawczyn w katalogu jak patrzyłam swego czasuBea77_2 wrote:Wreszcie dostałam poprawne hasło do strony z dawczyniami BioTexCom. Nie chcę być złośliwa ani marudna, ale jakieś 90% dostałoby angaż w filmie grozy....

Chyba w razie czego pozostanę przy Intersono.
nick nieaktualny, Dana721 lubią tę wiadomość
-
Mimila a jak u Ciebie z prolaktyną, bo nie pamiętam czy pisałaś? Stres może ją bardzo podnosić a to możesz odczuć w piersiach. Ja w ubiegłym roku miałam mleko w jednej i prolaktynę sporo ponad normę.Jeden jajnik od 2001
VI 2013 AMH 0.21 (7dc); VIII 2013 AMH 0.45 (3dc)
IX 2013 IMSI: 4A&4B
XII 2013 - II 2014 kolekcja oocytów - IMSI: 2x4B
II 2015 synek - "wpadka" urlopowa
II 2018 kriotransfer - 2cc - ciąża biochemiczna
V 2018 mezoterapia -
Myślałam o tym właśnie Ale ja biorę codziennie Norprolac,od 4 lat,1/2 tabletki i co jakis czas kontroluje,mam dobry poziom na lekach.scania wrote:Mimila a jak u Ciebie z prolaktyną, bo nie pamiętam czy pisałaś? Stres może ją bardzo podnosić a to możesz odczuć w piersiach. Ja w ubiegłym roku miałam mleko w jednej i prolaktynę sporo ponad normę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2018, 13:44
No to raczej nie powinno być źle. Ja brałam dostinex 1/2 tabletki co 8 dni ale właśnie odstawiłam, bo prolaktyna spadła mi poniżej normy. Nie wiem czy mezo miało na to wpływ ale wcześniej przy takim dawkowaniu było OK.Mimila wrote:Myślałam o tym właśnie Ale ja biorę codziennie Norprolac,od 4 lat,1/2 tabletki i co jakos czas kontroluje,mam dobry poziom na lekach.
Jeden jajnik od 2001
VI 2013 AMH 0.21 (7dc); VIII 2013 AMH 0.45 (3dc)
IX 2013 IMSI: 4A&4B
XII 2013 - II 2014 kolekcja oocytów - IMSI: 2x4B
II 2015 synek - "wpadka" urlopowa
II 2018 kriotransfer - 2cc - ciąża biochemiczna
V 2018 mezoterapia -
Na mnie dostinex w ogole nie działał ,przy nim mialam prolaktyne ponad 100 i musialam wrocic do Norprolacu,a on jest bardzo drogi;za 1 op.130 zl. Dostinex teraz chyba jest na refundację.scania wrote:No to raczej nie powinno być źle. Ja brałam dostinex 1/2 tabletki co 8 dni ale właśnie odstawiłam, bo prolaktyna spadła mi poniżej normy. Nie wiem czy mezo miało na to wpływ ale wcześniej przy takim dawkowaniu było OK.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2018, 13:44
never_lose_hope wrote:eM80, jak po kolejnym podglądzie? W poniedziałek był czy coś pokręciłam??

Edytowałam żeby było wiadomo o kogo pytam
cześć
, tak w poniedziałek był i we wtorek , o dziwo pierwszy raz z 7 stymulacji te pęcherze mi sobie czlapia tak powolutku (puregon jako jedyny pośród wszystkich innych tak na mnie zadziałał), ale w moim przypadku to akurat dobrze(tak lekara orzekła), zazwyczaj 8 dnia już na gwałt trzeba było działać, tym razem 10 dni stymulacji, jutro punkcja , nic nie znikło jak było 4 tak jest , mam nadzieje ze wszystkie 4 będą ok
, choć ponoć trudny do nich dostęp jest , wiec zobaczymy czy wszystkie wyciągną.
pozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2018, 14:16
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dana721, 4me lubią tę wiadomość
38 lat, starania od 2013
2016 - amh 0.97, miesniaki , hashimoto
2017, 4x IUI nieudane, amh 0.76
2018, kumulacja komórek x2
2018.07, amh 1.13, wrzesien 1 ICSI
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Troszkę się wylaczylam a tu takie wieści

Reni :*
Bea super ze jesteś spowrotem.
Zrobiłam fsh w 3 dc. Wynik masakra 18.9
w 8 dc idę na usg zobaczyć czy widać jakieś polipy. Być może czeka mnie biopsja endometrium w 2 fazie cyklu. Ehh i zdolowalam się ostatnio. Na pogrzebie spotkałam się z całą rodziną i poczułam się staro. Moje kuzynki 2 lata starsze ode mnie mają już 18-20 letnie dzieci. Jakoś mnie to przybilo wszystko.
AMH 0,54
10.2014 IMSI 2 zarodki
beta <0,1
05.2015 brak oocytów
03.2016 brak oocytów
08.2016 IMSI 1 zarodek, ciąża pozamaciczna
02.2017 IMSI 2 zarodki
beta <0,1
mlr 0%, I seria szczepień mlr 38%
10.2017 IMSI 3 zarodki 01.2018 crio
03.2018 crio
09.2018 crio 
12.2018 IMSI 2 zarodki 2-dniowe 4b i 5b w oczekiwaniu na crio...
NK 16,5%
07.2019 crio 4b, 12 dpt - 99,8; 13 dpt - 185,6; 15 dpt - 825,6; 17 dpt - 2509; 21 dpt - 4942
ciąża ektopowa -
never_lose_hope wrote:eM80 to spokojnej punkcji jutro
Niech wszystkie 4 jaja będą przepięknej jakości
W jakiej klinice się leczysz? 
dzięki
Ja leczę się we francji , u mnie w mieście nie ma kliniki jako takiej , tylko odziały w szpitalu, jeden w szpitalu państwowym i drugi w prywatnym ( z tym ze tu maja inna definicje prywatnej kliniki niż nam znana
, jakby ktoś chciał kręcić film o czasach przedwojennych śmiało możne tam uderzyć ;p remontu to od nowości tam nie było, poza tym punkcja tu jest na paracetamolu plus maska). Ja jestem w tej prywatnej , na państwowa na prawdę trzeba być "zdrowym" i młodym żeby zakwalifikowali. Rożnica jest taka ze w państwowej na wizytach kwalifikacyjnych płaci się grosze (kilak euro) a w prywatnej trzeba zapłacić za wizytę normalnie (okolo 50-70 euro), i dopiero ubezpieczyciel zwraca ta kwotę na konto.
38 lat, starania od 2013
2016 - amh 0.97, miesniaki , hashimoto
2017, 4x IUI nieudane, amh 0.76
2018, kumulacja komórek x2
2018.07, amh 1.13, wrzesien 1 ICSI