Forum Starając się z pomocą medyczną IN VITRO z niskim AMH
Odpowiedz

IN VITRO z niskim AMH

Oceń ten wątek:
  • karolcia35 Autorytet
    Postów: 4555 3828

    Wysłany: 18 września, 12:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arzu co u Ciebie? Pokonałas już zapalenie? Próbujesz jeszcze w Krio czy czekasz na wizytę w Czechach?

    Lampart66 lubi tę wiadomość

    AMH 0,54
    10.2014 IMSI 2 zarodki :( beta <0,1
    05.2015 brak oocytów
    03.2016 brak oocytów
    08.2016 IMSI 1 zarodek, ciąża pozamaciczna :(
    02.2017 IMSI 2 zarodki :( beta <0,1
    mlr 0%, I seria szczepień mlr 38% :)
    10.2017 IMSI 3 zarodki 01.2018 crio :( 03.2018 crio :( 09.2018 crio :(
    12.2018 IMSI 2 zarodki 2-dniowe 4b i 5b w oczekiwaniu na crio...
    NK 16,5%
    07.2019 crio 4b, 12 dpt - 99,8; 13 dpt - 185,6; 15 dpt - 825,6; 17 dpt - 2509; 21 dpt - 4942 :( ciąża ektopowa
  • Annulla01 Ekspertka
    Postów: 242 236

    Wysłany: 18 września, 12:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,
    Dziekuje za kciuki i każde dobre słowo 😘
    Kropek jest juz na pokładzie 😊 😁🥰🥳
    Jeśli możecie, trzymajcie dalej kciuki, żeby został.

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września, 12:26

    MDW, Lampart66, Cherry78, arzu, Kla_Mum, Joana23, Megi83, karolcia35, russty, Moniek330, AGAaa, MyŚliwa, agm, Meggie, Yuki, MartucHa lubią tę wiadomość

    37 lat
    2018 laparotomia mięśniaka macicy
    V.2021 amh 0.09
    VI.2021 (Krio - 3dc) amh 0.6 / lh 6.6 / fsh 6.1 / prolaktyna 22.9 / tsh 1.88 / progesteron 0.23 / estradiol 280

    IX.2021 - 1 IVF - 1 zarodek, transfer, beta <1,1 😔

    X.2022 -2IVF - walczymy...
  • Cherry78 Autorytet
    Postów: 2306 3484

    Wysłany: 18 września, 12:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi83 wrote:
    Hej dziewczyny
    Jestem tu nowa. Serdecznie wszystkie dziewczyny pozdrawiam i 3 mam za was kciuki.
    Jestem po transferze 1 zarodka (Cl 6.2) w 3 dobie.
    Jest to moja 3procedura. 2 podejścia miakam w Uk.a 3 podejście przenieśliśmy się z leczeniem do Pl. Miejscowości Olsztyn.
    Mam niskie Amh 0.78. Przy punkcji uzyskałam 5 komórek. 1 było puste. A z reszty powstały 2 zarodki. 1 z nich przestał się dzielić. Wiec transfer odbył się tylko z tym 1 zarodkiem. Teraz przez kolejne 2 doby jest wskazany odpoczynek. 🙏 3 majcie kciuki
    Pozdrawiam was
    Megi83 powodzenia 🤞🏻🤞🏻🤞🏻💗🍀

    Wiek 44l.
    Kriobank, długi protokół
    AMH 0.59
    FSH 8.6
    Kir AA

    1.Poronienie 5.5.18
    7t3d [*]😔
    Transfer ❤️❤️ Poronienie 14.3.20
    ❤️ CB 31.7.20
    ❤️❤️CB 26.10.20 😔
    HW,Heparyna, acard, accofil, Atosiban,Metypred
    Transfer ❤️❤️ Grudzień 2020 beta 0

    Warszawa - Bocian
    23.3.2021 ET 4aa 🥰
    Beta
    7dpt - 61,6
    9dpt - 140,6
    11dpt - 406,8
    15dpt - 3482
    24dpt - pięknie bijące ❤️
    7w1d - 1,02 cm maleństwa 🥰

    c55f5vsmhz93rhjz.png
  • Cherry78 Autorytet
    Postów: 2306 3484

    Wysłany: 18 września, 12:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annulla01 wrote:
    Dziewczyny,
    Dziekuje za kciuki i każde dobre słowo 😘
    Kropek jest juz na pokładzie 😊 😁🥰🥳
    Jeśli możecie, trzymajcie dalej kciuki, żeby został.

    Anulla 🤞🏻🍀🍀🍀💗

    Annulla01 lubi tę wiadomość

    Wiek 44l.
    Kriobank, długi protokół
    AMH 0.59
    FSH 8.6
    Kir AA

    1.Poronienie 5.5.18
    7t3d [*]😔
    Transfer ❤️❤️ Poronienie 14.3.20
    ❤️ CB 31.7.20
    ❤️❤️CB 26.10.20 😔
    HW,Heparyna, acard, accofil, Atosiban,Metypred
    Transfer ❤️❤️ Grudzień 2020 beta 0

    Warszawa - Bocian
    23.3.2021 ET 4aa 🥰
    Beta
    7dpt - 61,6
    9dpt - 140,6
    11dpt - 406,8
    15dpt - 3482
    24dpt - pięknie bijące ❤️
    7w1d - 1,02 cm maleństwa 🥰

    c55f5vsmhz93rhjz.png
  • Cherry78 Autorytet
    Postów: 2306 3484

    Wysłany: 18 września, 12:51

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolcia35 wrote:
    Arzu co u Ciebie? Pokonałas już zapalenie? Próbujesz jeszcze w Krio czy czekasz na wizytę w Czechach?

    Karolcia - Jak samopoczucie? 💗

    karolcia35, Kla_Mum lubią tę wiadomość

    Wiek 44l.
    Kriobank, długi protokół
    AMH 0.59
    FSH 8.6
    Kir AA

    1.Poronienie 5.5.18
    7t3d [*]😔
    Transfer ❤️❤️ Poronienie 14.3.20
    ❤️ CB 31.7.20
    ❤️❤️CB 26.10.20 😔
    HW,Heparyna, acard, accofil, Atosiban,Metypred
    Transfer ❤️❤️ Grudzień 2020 beta 0

    Warszawa - Bocian
    23.3.2021 ET 4aa 🥰
    Beta
    7dpt - 61,6
    9dpt - 140,6
    11dpt - 406,8
    15dpt - 3482
    24dpt - pięknie bijące ❤️
    7w1d - 1,02 cm maleństwa 🥰

    c55f5vsmhz93rhjz.png
  • arzu Autorytet
    Postów: 726 661

    Wysłany: 18 września, 12:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolcia35 wrote:
    Arzu co u Ciebie? Pokonałas już zapalenie? Próbujesz jeszcze w Krio czy czekasz na wizytę w Czechach?

    czekam na wyniki właśnie, ale wątpię czy się udało pokonać zapalenie.... czekam na wizytę w EF, ale w krio też bywam, teraz w związku z tą swoją macicą, bo ona dla mnie jest aktualnie najwyższym priorytetem....

    a jak Ty się czujesz po transferze?

    ....
    wiek: 41, AMH: 0,49
    histeroskopia x3 (04.2020, 07.2020, 07.2021), polipowatość endometrium, niedoczynność tarczycy, insulinooporność,
    mutacja MTHFR A1298C: ukł.homozygotyczny,
    mutacja 675 (4G/5G) w genie PAI-1: ukł.homozygotyczny,
    niedobór wit. D3 i ferrytyny, anemia z niedoboru żelaza, niski kortyzol, helicobacter pylori, KIR AA, allo-mlr 5,3%, szczepienia limfocytami męża 07.2021
    on: teratozoospermia
    1 IVF 08.2020 - Gyncentrum Ostrava, p.krótki, Gonal 450 j., 2 oocyty, 2 zarodki, brak transferu
    2 IVF 09-10.2020 - Kriobank, p.długi, primolut+testosteron+gonapeptyl+Menopur 375 j., 4 oocyty, 2 zarodki, transfer 5B i 7B :(
    3 IVF 12.2020-01.2021 - Kriobank, p.długi, primolut+hormon wzrostu+gonapeptyl+Mensinorm 300 j., 3 oocyty, 1 zarodek, transfer morulki :(
    4 IVF 03.2021 - Kriobank, s.lekka, letrozol+hormon wzrostu+testosteron+Mensinorm 300 j.+orgalutran, 3 oocyty, 1 zarodek, transfer 10A :(
  • karolcia35 Autorytet
    Postów: 4555 3828

    Wysłany: 18 września, 14:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja o dziwo nic nie czuje więc nie mam się czego doczepic 😂😂😂 może to u lepiej.
    Tylko spać mi się chce pewnie od proga i relanium 😴

    arzu, russty, MDW, Annulla01, Kla_Mum, Meggie, Lampart66, Miracle lubią tę wiadomość

    AMH 0,54
    10.2014 IMSI 2 zarodki :( beta <0,1
    05.2015 brak oocytów
    03.2016 brak oocytów
    08.2016 IMSI 1 zarodek, ciąża pozamaciczna :(
    02.2017 IMSI 2 zarodki :( beta <0,1
    mlr 0%, I seria szczepień mlr 38% :)
    10.2017 IMSI 3 zarodki 01.2018 crio :( 03.2018 crio :( 09.2018 crio :(
    12.2018 IMSI 2 zarodki 2-dniowe 4b i 5b w oczekiwaniu na crio...
    NK 16,5%
    07.2019 crio 4b, 12 dpt - 99,8; 13 dpt - 185,6; 15 dpt - 825,6; 17 dpt - 2509; 21 dpt - 4942 :( ciąża ektopowa
  • Estrella Autorytet
    Postów: 601 684

    Wysłany: 18 września, 16:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi83 wrote:
    Hej dziewczyny
    Jestem tu nowa. Serdecznie wszystkie dziewczyny pozdrawiam i 3 mam za was kciuki.
    Jestem po transferze 1 zarodka (Cl 6.2) w 3 dobie.
    Jest to moja 3procedura. 2 podejścia miakam w Uk.a 3 podejście przenieśliśmy się z leczeniem do Pl. Miejscowości Olsztyn.
    Mam niskie Amh 0.78. Przy punkcji uzyskałam 5 komórek. 1 było puste. A z reszty powstały 2 zarodki. 1 z nich przestał się dzielić. Wiec transfer odbył się tylko z tym 1 zarodkiem. Teraz przez kolejne 2 doby jest wskazany odpoczynek. 🙏 3 majcie kciuki
    Pozdrawiam was

    Podobnie do mnie amh 0.72. Pobrano 4 z czego jedna pusta, a jedna niedojrzała. Były 2 zarodki ale jeden przestał się dzielić w 3 dobie. Podano 1 blastke podczas kriotransferu i się udało. Niestety później wyszło że puste jajo płodowe ale nawet z 1 zarodeczka może być ciąża czego Tobie życzę :)

    AMH - 02.21 - 0.72, 10.21 - 0.49; nasienie - ok
    Ona i On: 33 lata
    05.21 start 1 IVF ICSI (3 komórki - 1 blastka 3.2.2.)
    25.06 FET na cyklu naturalnym
    8.08 poronienie 9tc (puste jajo) 💔
    brak ❄
  • Atika Koleżanka
    Postów: 50 17

    Wysłany: 18 września, 16:21

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    arzu wrote:
    Kliniki raczej nie podają takich informacji na stronie. Trzeba by dzwonić i pytać. W Kriobanku jest możliwość etapowego regulowania opłat za leczenie, ale nie wiem czy jest podobnie w innych. Zawsze płatność po wizycie, albo wykonanym zabiegu w okienku na recepcji tego samego dnia, nie ma przedpłat jakichś, a z tymi raczej się spotkałam wcześniej...
    1. Wizyty+leki, ok. 1-5 tys. To zależy też czy jest refundacja na leki czy nie, ja podałam bez, orientacyjnie, bo wiadomo u każdego inaczej, jakby było ivf na cyklu naturalnym to koszty leków praktycznie odpadają...
    2. Punkcja z embriologią 4300 zł
    3. Transfer 1700-3300 zł, zależy jakie leki do transferu się dostanie
    4. Badania do transferu, to nie pamiętam dokładnie ale chyba ok. 600 zł
    Są też jakieś pakiety leczenia i je chyba można opłacić w 2 częściach, ale nie jestem pewna bo nie korzystałam...

    Jakieś mrożenie zarodków czy nasienia osobno, jakieś dodatkowe badania też, ale nie zlecają bez potrzeby, na siłę, cennik na ich stronie. Polecam
    Dziękuję za informacje. My bylismy na pierwszej wizycie w Gyncentrum bo bylo3 nam po drodze. Mam nadzieję, ze dobrze Robilismy

    arzu lubi tę wiadomość

    f411906460a06d559350b4351e1bcdf6.png
  • arzu Autorytet
    Postów: 726 661

    Wysłany: 18 września, 16:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Atika wrote:
    Dziękuję za informacje. My bylismy na pierwszej wizycie w Gyncentrum bo bylo3 nam po drodze. Mam nadzieję, ze dobrze Robilismy

    a u kogo tam jesteście?

    ....
    wiek: 41, AMH: 0,49
    histeroskopia x3 (04.2020, 07.2020, 07.2021), polipowatość endometrium, niedoczynność tarczycy, insulinooporność,
    mutacja MTHFR A1298C: ukł.homozygotyczny,
    mutacja 675 (4G/5G) w genie PAI-1: ukł.homozygotyczny,
    niedobór wit. D3 i ferrytyny, anemia z niedoboru żelaza, niski kortyzol, helicobacter pylori, KIR AA, allo-mlr 5,3%, szczepienia limfocytami męża 07.2021
    on: teratozoospermia
    1 IVF 08.2020 - Gyncentrum Ostrava, p.krótki, Gonal 450 j., 2 oocyty, 2 zarodki, brak transferu
    2 IVF 09-10.2020 - Kriobank, p.długi, primolut+testosteron+gonapeptyl+Menopur 375 j., 4 oocyty, 2 zarodki, transfer 5B i 7B :(
    3 IVF 12.2020-01.2021 - Kriobank, p.długi, primolut+hormon wzrostu+gonapeptyl+Mensinorm 300 j., 3 oocyty, 1 zarodek, transfer morulki :(
    4 IVF 03.2021 - Kriobank, s.lekka, letrozol+hormon wzrostu+testosteron+Mensinorm 300 j.+orgalutran, 3 oocyty, 1 zarodek, transfer 10A :(
  • Megi83 Znajoma
    Postów: 22 24

    Wysłany: 18 września, 18:15

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Estrella wrote:
    Podobnie do mnie amh 0.72. Pobrano 4 z czego jedna pusta, a jedna niedojrzała. Były 2 zarodki ale jeden przestał się dzielić w 3 dobie. Podano 1 blastke podczas kriotransferu i się udało. Niestety później wyszło że puste jajo płodowe ale nawet z 1 zarodeczka może być ciąża czego Tobie życzę :)


    Jestem dobrej nadziei. Niestety mój ten 1 z lepszych zarodkow w 3 dobie podzielił się tylko na Cl 6.2 zamiast 8. Podali mi go może się wolniej dzieli i potrzebuje więcej czasu 😅Ale póki są zarodki trzeba walczyć. Może się uda 💪🏻🙏✊
    Będziemy walczyć do końca !!!!

    Lampart66 lubi tę wiadomość

  • Kla_Mum Autorytet
    Postów: 872 1429

    Wysłany: 18 września, 18:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi83 wrote:
    Jestem dobrej nadziei. Niestety mój ten 1 z lepszych zarodkow w 3 dobie podzielił się tylko na Cl 6.2 zamiast 8. Podali mi go może się wolniej dzieli i potrzebuje więcej czasu 😅Ale póki są zarodki trzeba walczyć. Może się uda 💪🏻🙏✊
    Będziemy walczyć do końca !!!!

    Podobno parzysta ilość blastomerów lepiej rokuje 🤞🏻. A i nieparzyste mogą zaskoczyć pozytywnie - mój synek w 3 dobie byl 5.2 ☺️ Z kolei moje poprzednie transfery z zarodkami 8.1 nie dały nawet ciąży biochemicznej. Dlatego bardzo dobrze do tego podchodzisz 🍀🤞🏻☺️

    Ona: AMH 1,32, FSH: 5,82, LH: 3,47
    43 lata
    PAI hetero, MTHFR a1298c hetero, dwurożna macica, hipoglikemia reaktywna, niedoczynność tarczycy, wygasające PCOS?
    On: wyniki nasienia w miarę ok

    5IVF - Kriobank Białystok (8.2020) - lekka stymulacja lamettą - 2 komórki, 1 morulka 💝:
    7dpt - 21,9; 9 dpt - 100,7; 12 dpt - 392; 16dpt - 3927; 26 dpt - jest ❤️!

    82do3e5e1vm21v9s.png
  • AGAaa Autorytet
    Postów: 327 180

    Wysłany: 18 września, 19:08

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annulla wielkie kciuki. Odpoczywaj :)

    Annulla01 lubi tę wiadomość

  • Megi83 Znajoma
    Postów: 22 24

    Wysłany: 18 września, 19:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kla_Mum wrote:
    Podobno parzysta ilość blastomerów lepiej rokuje 🤞🏻. A i nieparzyste mogą zaskoczyć pozytywnie - mój synek w 3 dobie byl 5.2 ☺️ Z kolei moje poprzednie transfery z zarodkami 8.1 nie dały nawet ciąży biochemicznej. Dlatego bardzo dobrze do tego podchodzisz 🍀🤞🏻☺️


    O mój Boże ale dałaś mi kochana jeszcze większa nadzieje na to ze sie uda!!! 🙏💪🏻😍
    Dziękuje za te wiadomość 😻

    Kla_Mum lubi tę wiadomość

  • Atika Koleżanka
    Postów: 50 17

    Wysłany: 18 września, 19:28

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    arzu wrote:
    a u kogo tam jesteście?
    Anna Piekarz-Adamczyk, zrobiła na mnie dobre wrażenie.

    arzu lubi tę wiadomość

    f411906460a06d559350b4351e1bcdf6.png
  • gonia729 Autorytet
    Postów: 916 1184

    Wysłany: 18 września, 22:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolcia35 wrote:
    Ja o dziwo nic nie czuje więc nie mam się czego doczepic 😂😂😂 może to u lepiej.
    Tylko spać mi się chce pewnie od proga i relanium 😴
    Karolcia trzymam mocno kciuki 💕✊✊✊

    Kla_Mum, karolcia35 lubią tę wiadomość

    p19u43r8ypnkeqih.png
    35 lat,IV 2019 AMH - 1,31, 11.19 AMH - 0,87
    Kriobank, I ET - nieudany :(, jeden zarodek 7B
    II ET - 2AA :),7 dpt - beta 39
  • Kla_Mum Autorytet
    Postów: 872 1429

    Wysłany: 18 września, 23:15

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    gonia729 wrote:
    Karolcia trzymam mocno kciuki 💕✊✊✊

    Gonia!! Jak miło Cię tu widziec ☺️
    Napisałam wiadomość 😘

    gonia729 lubi tę wiadomość

    Ona: AMH 1,32, FSH: 5,82, LH: 3,47
    43 lata
    PAI hetero, MTHFR a1298c hetero, dwurożna macica, hipoglikemia reaktywna, niedoczynność tarczycy, wygasające PCOS?
    On: wyniki nasienia w miarę ok

    5IVF - Kriobank Białystok (8.2020) - lekka stymulacja lamettą - 2 komórki, 1 morulka 💝:
    7dpt - 21,9; 9 dpt - 100,7; 12 dpt - 392; 16dpt - 3927; 26 dpt - jest ❤️!

    82do3e5e1vm21v9s.png
  • MartucHa Ekspertka
    Postów: 162 419

    Wysłany: 18 września, 23:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annulla01 wrote:
    Dziewczyny,
    Dziekuje za kciuki i każde dobre słowo 😘
    Kropek jest juz na pokładzie 😊 😁🥰🥳
    Jeśli możecie, trzymajcie dalej kciuki, żeby został.
    ✊✊🥰

    Annulla01, Lampart66 lubią tę wiadomość

    Ona 91'
    Starania od 02.2017
    Niedrożny jajowód
    Amh 0,3 - 0,7
    05.2019 IMSI - 3 pęcherzyki, 2 zapłodnione, 1 podany w 3dobie, 1 przestał się rozwijać - brak efektów i ❄️😔
    03.2021 PICSI - krótki protokół, 17.03 punkcja - 3 pęcherzyki, transfer 22.03 - 2blastki
    7dpt bhcg 57,3
    10dpt bhcg 212,2
    12dpt bhcg 516,7
    18dpt bhcg 6593 - na usg widoczne dwa pęcherzyki
    28dpt w jednym pecherzyku ❤️, drugi puste jajo płodowe

    On 91'
    Teratozoospermia

    hchy9jcgzt59j33u.png
  • MartucHa Ekspertka
    Postów: 162 419

    Wysłany: 18 września, 23:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolcia35 wrote:
    Ja o dziwo nic nie czuje więc nie mam się czego doczepic 😂😂😂 może to u lepiej.
    Tylko spać mi się chce pewnie od proga i relanium 😴
    Karolcia35 dobre relanium nie jest zle 🙈 ogromne kciukasy ✊✊

    Dziewczyny wszystkim Wam strasznie kibicuje - tyle się teraz tutaj dzieje, że już nie mogę się doczekać samych pozytywnych wieści ❤️

    karolcia35 lubi tę wiadomość

    Ona 91'
    Starania od 02.2017
    Niedrożny jajowód
    Amh 0,3 - 0,7
    05.2019 IMSI - 3 pęcherzyki, 2 zapłodnione, 1 podany w 3dobie, 1 przestał się rozwijać - brak efektów i ❄️😔
    03.2021 PICSI - krótki protokół, 17.03 punkcja - 3 pęcherzyki, transfer 22.03 - 2blastki
    7dpt bhcg 57,3
    10dpt bhcg 212,2
    12dpt bhcg 516,7
    18dpt bhcg 6593 - na usg widoczne dwa pęcherzyki
    28dpt w jednym pecherzyku ❤️, drugi puste jajo płodowe

    On 91'
    Teratozoospermia

    hchy9jcgzt59j33u.png
  • Sofia2019 Autorytet
    Postów: 1213 614

    Wysłany: 19 września, 08:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadziejka88 wrote:
    Sofia ja wysłałam Ci zaproszenie, chętnie skorzystam.
    Widzialam i przyjęłam zaproszenie :)

    Naturals 09.2017 - strata 29tc 😔 przyczyna nieznana
    Ivf 07.2019 bhcg 750 cb
    Ivf 01.2020 bhcg 550 cb
    Naturals - 10.2020 😊
    Kir aa, nk 30%, il 10 za nisko, il2 za wysoko.
    Histeroskopia: mikropolipy brak stanu zapalnego
    Maz nasienie ok
‹‹ 2262 2263 2264 2265 2266 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego