szatynka wrote:
Witam w gronie niskiego AMH 0.66.
Z tym że ja 45 lat. Od 2 lat starania naturalne. Od ponad pół roku suplementacja umichinol (na początku 200, od 3 miesięcy 400), nac 2x1, omega 3, Wit e, Wit d3 k2.
W zeszłym roku miałam dwie stymulacje clostilbegyt. Z każdej stymulacji były podwójne owulacje. Niestety bez powodzenia. Partner wyniki nasienia prawidłowe.
Nie sądziłam że jeszcze kiedyś tak bardzo zapragnę znów zostać mamą. Mam dwóch synów z poprzedniego związku. Obecnie od 3 lat w szczęśliwy związku. Partner bezdzietny. Tak bardzo chciałabym mu dać dziecko. Ma rewelacyjny kontakt z moimi chłopcami. Byłby cudownym tatą.
Początkiem roku byliśmy w Klinice niepłodności. Przeżyłam to bardzo. Lekarz na podstawie mojego wieku, wagi i amh stwierdził że in vitro z moją komórką daje praktycznie taką samą szansę co próbowanie w sposób naturalny. Wręcz zachęcał nas do KD a nawet do AZ.
Cykle mam regularne 26 dni (+/- 1 dzień).
Owulacje w każdym cyklu. Potwierdzone badaniem progesteronu 7dpo. I zawsze na poziomie wyższym niż 15ng/ml. W tym cyklu wyniósł 18.1 ng/ml. No cóż progesteron ładny ale ciąży brak.
Planuję zwiększyć umichinol z 400 na 600 i czekać na cud.
Tak ja bralam 600
Ona '89
On '86
■niskie amh
■wysokie fsh
❤️ naturals grudzień 2025
♡ 9+2- 3cm
♡ 12+5 tc 6,9 cm 🌼 (prenatalne - niskie ryzyka, ukrywa płeć)
♡ 14 tc 🐨 92 gram
♡ 18tc 🦫 238 gram ( wciąż nie znam płci ale w brzuszku się wierci)
♡ 19+2 tc baby girl 🩷🩷🩷
♡ 20+5 tc 🐹418g
Czekamy na Marcelinke 🩷