Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną IN VITRO z niskim AMH
Odpowiedz

IN VITRO z niskim AMH

Oceń ten wątek:
  • Komanuss Autorytet

Wysłany: 3 maja, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szatynka wrote:
    Witam w gronie niskiego AMH 0.66.
    Z tym że ja 45 lat. Od 2 lat starania naturalne. Od ponad pół roku suplementacja umichinol (na początku 200, od 3 miesięcy 400), nac 2x1, omega 3, Wit e, Wit d3 k2.
    W zeszłym roku miałam dwie stymulacje clostilbegyt. Z każdej stymulacji były podwójne owulacje. Niestety bez powodzenia. Partner wyniki nasienia prawidłowe.
    Nie sądziłam że jeszcze kiedyś tak bardzo zapragnę znów zostać mamą. Mam dwóch synów z poprzedniego związku. Obecnie od 3 lat w szczęśliwy związku. Partner bezdzietny. Tak bardzo chciałabym mu dać dziecko. Ma rewelacyjny kontakt z moimi chłopcami. Byłby cudownym tatą.
    Początkiem roku byliśmy w Klinice niepłodności. Przeżyłam to bardzo. Lekarz na podstawie mojego wieku, wagi i amh stwierdził że in vitro z moją komórką daje praktycznie taką samą szansę co próbowanie w sposób naturalny. Wręcz zachęcał nas do KD a nawet do AZ.
    Cykle mam regularne 26 dni (+/- 1 dzień).
    Owulacje w każdym cyklu. Potwierdzone badaniem progesteronu 7dpo. I zawsze na poziomie wyższym niż 15ng/ml. W tym cyklu wyniósł 18.1 ng/ml. No cóż progesteron ładny ale ciąży brak.
    Planuję zwiększyć umichinol z 400 na 600 i czekać na cud.
    Tak ja bralam 600

Ona '89
    On '86

■niskie amh
    ■wysokie fsh

❤️ naturals grudzień 2025
    ♡ 9+2- 3cm
    ♡ 12+5 tc 6,9 cm 🌼 (prenatalne - niskie ryzyka, ukrywa płeć)
    ♡ 14 tc 🐨 92 gram
    ♡ 18tc 🦫 238 gram ( wciąż nie znam płci ale w brzuszku się wierci)
    ♡ 19+2 tc baby girl 🩷🩷🩷
    ♡ 20+5 tc 🐹418g
    preg.png

Czekamy na Marcelinke 🩷
  • Szopka Autorytet

Wysłany: 4 maja, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, jak braliście Ubichinol 600, nie miałyście problemów żołądkowych? Ja biorę 400 mg zgodnie z ustaleniami z moją lekarka, zastanawiam się, czy zwiększenie do 600 nie byłoby lepsze.

Starania od 2024
    AMH 0,4; adenomioza obraz graniczny, do obserwacji, tylko prawy jajnik

I IVF 08/25 - 9🥚→❄️
    10/25 FET 4BC 💔
    II IVF 01/26 - 6🥚→👎
    III IVF zmiana kliniki na nOvum, stymulacja TBC, leczenie czynnika męskiego
  • szatynka Autorytet

Wysłany: 4 maja, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szopka wrote:
    Hej dziewczyny, jak braliście Ubichinol 600, nie miałyście problemów żołądkowych? Ja biorę 400 mg zgodnie z ustaleniami z moją lekarka, zastanawiam się, czy zwiększenie do 600 nie byłoby lepsze.

Hej. Ja biorąc 400 mg nie czułam żadnych ubocznych dolegliwości. Zobaczymy jsk będzie przy dwce 600 mg, od wczoraj zaczęłam zwiększyć. Tylko że ja to robię na własną rękę bez konsultacji z żadnym lekarzem.

09.06.2010r. - 💙

18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze <3

07.06.2017r - 💙
  • Szopka Autorytet

Wysłany: 4 maja, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szatynka wrote:
    Hej. Ja biorąc 400 mg nie czułam żadnych ubocznych dolegliwości. Zobaczymy jsk będzie przy dwce 600 mg, od wczoraj zaczęłam zwiększyć. Tylko że ja to robię na własną rękę bez konsultacji z żadnym lekarzem.

Ok 🙂 ja właśnie też czuje się dobrze leży 400mg dziennie, i zastanawiałam się nad zwiększeniem. Zobaczę jeszcze, mam nadzieję, że u Ciebie się dobrze przyjmie ☺️

Starania od 2024
    AMH 0,4; adenomioza obraz graniczny, do obserwacji, tylko prawy jajnik

I IVF 08/25 - 9🥚→❄️
    10/25 FET 4BC 💔
    II IVF 01/26 - 6🥚→👎
    III IVF zmiana kliniki na nOvum, stymulacja TBC, leczenie czynnika męskiego
  • Komanuss Autorytet

Wysłany: 4 maja, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mialam problemow

Szopka lubi tę wiadomość

Ona '89
    On '86

■niskie amh
    ■wysokie fsh

❤️ naturals grudzień 2025
    ♡ 9+2- 3cm
    ♡ 12+5 tc 6,9 cm 🌼 (prenatalne - niskie ryzyka, ukrywa płeć)
    ♡ 14 tc 🐨 92 gram
    ♡ 18tc 🦫 238 gram ( wciąż nie znam płci ale w brzuszku się wierci)
    ♡ 19+2 tc baby girl 🩷🩷🩷
    ♡ 20+5 tc 🐹418g
    preg.png

Czekamy na Marcelinke 🩷
‹‹ 2493 2494 2495 2496 2497
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ