IN VITRO z niskim AMH
-
WIADOMOŚĆ
-
karolcia35 wrote:4me luzik. Miałam i sono i zwykłe dostałam jakąś tabletkę oglupiajaca ale nie wspominam źle. Gorsze rzeczy się przeżyło. Fajnie ze ruszasz do przodu. Najgorsze to czekanie.
-
Bea77_2 wrote:Ja zaszłam w jedyną ciążę w moim życiu parę dni po HSG. Także może pomóc. Moje nie było sono tylko tradycyjne.
Lukrecja, Bea77_2, Dana721 lubią tę wiadomość
-
Mnie nic nie bolało po. Ja bym nie przekladala tego aparatu. Też słyszałam że tradycyjne lepsze. A skierował mnie na to lekarz który robił mi sono, bo jest lepsze do diagnozy wodniakow.AMH 0,54
10.2014 IMSI 2 zarodkibeta <0,1
05.2015 brak oocytów
03.2016 brak oocytów
08.2016 IMSI 1 zarodek, ciąża pozamaciczna
02.2017 IMSI 2 zarodkibeta <0,1
mlr 0%, I seria szczepień mlr 38%
10.2017 IMSI 3 zarodki 01.2018 crio03.2018 crio
09.2018 crio
12.2018 IMSI 2 zarodki 2-dniowe 4b i 5b w oczekiwaniu na crio...
NK 16,5%
07.2019 crio 4b, 12 dpt - 99,8; 13 dpt - 185,6; 15 dpt - 825,6; 17 dpt - 2509; 21 dpt - 4942ciąża ektopowa
-
4me wrote:Tak, tak dla mnie to tez podejrzane, ze ja dostalam l-karnityne dlatego mam to na liście pytań do lekarza ale moze to info o powiazaniu z testosteronem jest rozwiązaniem zagadki
Bea77_2 lubi tę wiadomość
Wiek - rocznik 1977
2015-2016 Inseminacja 5 zabiegów bez rezultatu
2017 Invicta Invitro po podwojnej stymulacji 5 zarodków nieprawidłowych po pgd
2018 sierpień - przygotowania do kolejnego zabiegu invitro AMH 1.20 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też chciałam być informowana, ale nikt mi nie chce udzielić żadnych informacji a lekarz zawalony pacjentami..
a decyzja kiedy mrozić to tylko oni podejmują ? My nie mamy nic do gadania ??? Zero informacji.
Ręce opadają ..
Jeżeli jest coś nie tak chciałabym od razu wiedzieć
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyklamka wrote:Juz pisalam na innym watku, ale moja klinika informowala mnie o wszystkim. Raportu tylko nie bylo w dniu czwartym, kiedy formuje sie morula, bo wtedy trudno okreslic co i jak. Dostawalam porannego maila ze wszystkimi informacjami. Na koniec dostalam zdjecia zarodkow, tych ktore byly potem mrozone, i tych, ktore musieli niestety zutylizowac.
-
4me wrote:Ja nic nie dostane-jedynie mam sobie wziąć ketanol i no spe przed
Dasz radę. Miałam rok temu zwykle, nic nie brałam nawet nospy, zero znieczulenia. A ja naprawdę jestem mało wytrzymała na bol.4me lubi tę wiadomość
MTHFR 1298A - C homozygota,IO,PCO, NK 12,7%, KIR AA, Jajowody drożne, AMH 4.3. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, przepraszam że Wam się tak wtracilam w wątek, ale odebrałam właśnie powtórzone wyniki AMH i słuchajcie jest 0.76!!!
W Invicta w Warszawie było 0.69.
W Novum w Warszawie jest 0.76.
Najwazniejsze że będzie refundacja.
Będę Was tutaj podczytywac bo wątek jest bardzo przydatnyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 14:48
sylwia80, Ciasteczko77, mar2śka, Reni, 4me, karolcia35, Dana721, Niezapominajka5 lubią tę wiadomość
"Nie da się przyśpieszyć biegu rzeki lub wschodu słońca ani sprawić, aby drzewa rosły szybciej niż rosną. Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe." -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamica wrote:Dziewczyny, przepraszam że Wam się tak wtracilam w wątek, ale odebrałam właśnie powtórzone wyniki AMH i słuchajcie jest 0.76!!!
W Invicta w Warszawie było 0.69.
W Novum w Warszawie jest 0.76.
Najwazniejsze że będzie refundacja.
Będę Was tutaj podczytywac bo wątek jest bardzo przydatnywarto powtórzyć zawsze
-
Ciasteczko77 wrote:Prosiłam
nie zadzwoni
ja sobie nie wyobrażam żeby wszystko działo się bez mojej wiedzy . Nie podoba mi się co ta klinika robi i jak z Tobą postępują. A może by tak nie prosić tylko zarządać ? Przecież Ty masz prawo wiedzieć co i jak .
4me lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny