IN VITRO z niskim AMH
-
WIADOMOŚĆ
-
klamka wrote:Laski, ja nie moge... beta 427, dzisiaj jest 9dpt. Slabo mi sie az zrobilo.
Klamka gratulacje!trzymam kciuki za Ciebie i Twoich emigrantów! Najwyraźniej zadomowili się a pokladzie
cudnie !!
Dana721 lubi tę wiadomość
Najszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
MTHFR C677T nieprawidlowa heterozygota CT
PAI-1 nieprawidłowa heterozygota 4G/5G
po leczeniu immunosupresyjnym
I ET
II ET szczęśliwy -
nick nieaktualnyMacie racje! I co mam teraz pójść awanturę zrobić czy co? Tylko ich zezłoszczę i wtedy to się zacznie. Boję się nawet tutaj pisać...
Umowa (zgoda)= porażka! Jest to tak jednostronne dla kliniki i są takie klauzule że głowa mała. Ale co zrobisz? Będziesz negocjować zapisy czy szukać innej kliniki- de facto każda zapewne ma podobne zapisy.
Najgorsze, że w ogóle nie czuję, żeby ktoś się nami przejmował, opiekował, prowadził. Mam ogromne zastrzeżenia. Ale związane ręce. Jest mi (nam) przykro.
-
nick nieaktualnyLil_m wrote:Jestem zażenowana odpowiedzią eksperta
Mam zamiar powtórzyć sobie AMH, ale czekam na 2-3 dzień okresu,który uparcie nie przychodzi. Ech...Dana721 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBea77_2 wrote:Witaj w świecie in vitro. Niestety w każdej klinice wygląda to dość podobnie. Jakie nie takie zastrzeżenia można mieć to inne. Wszędzie gdzie byłam niestety jest taki taśmociąg. W Czechach może było najlepiej, ale też pod koniec zawalili komunikację, bo przekazali nieprawdziwe wiadomości. Tam też miałam zastrzeżenia bo nie badali w ogóle estradiolu podczas stymulacji ani żadnych innych hormonów. Opierali się wyłącznie na obrazie USG, żeby zdecydować kiedy powinna nastąpić punkcja.
niech się ta skończy i zabieram zabawki.
Aż się boję o to jak medycznie podchodzą (błędy/ niedopatrzenia) i na konsekwencje tego.. wolę nie myśleć...
Ale to jest wszystko smutne.. to już większa opieka i wsparcie jest u stomatologa... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyklamka wrote:A ja natomiastmam KOMPLETNIE inne doświadczenia z moją kliniką, tak więc nie wszędzie to tak wygląda. Z tego co zauważyłam to te duże kliniki, no w Grecji te najbardziej znane, z których lekarze występują często w tv mają dużo klientek, ale przez to jest to fabryka po prostu. Moja klinika ma świetne rezultaty, ale jest mniejsza, odpowiedź na najglupsze pytania przychodziły do max 2h, i przede wszystkim czuć było serce dla każdego pacjenta.
i tak powinno być. Ty się leczysz w Grecji??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciasteczko M i S to pierwsze litery nazwisk lekarzy z Invimed Poznań. Byłam u obydwóch i jeszcze Ż w Medart lecą taśmowo bez wyjaśniania jeśli pacjentka nie zapyta. Oczywiście, że tak nie powinno być. Mogliby opracować informacje i rozdawać pacjentkom wydruki ale jest taki popyt, że nie przyszło im to do głowy. W Poznaniu w Invimedzie jest mnóstwo Niemek bo adopcja komórek jest w Niemczech zabroniona.Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
-
nick nieaktualnyAlberta wrote:Ciasteczko M i S to pierwsze litery nazwisk lekarzy z Invimed Poznań. Byłam u obydwóch i jeszcze Ż w Medart lecą taśmowo bez wyjaśniania jeśli pacjentka nie zapyta. Oczywiście, że tak nie powinno być. Mogliby opracować informacje i rozdawać pacjentkom wydruki ale jest taki popyt, że nie przyszło im to do głowy. W Poznaniu w Invimedzie jest mnóstwo Niemek bo adopcja komórek jest w Niemczech zabroniona.
Nie chce publicznie pisać
Ale to fakt - mogliby rozdawać wydruki chociaż
Raz jeszcze przepraszam za smęty - jestem rozżalona i mnie boliWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 19:10
-
Lukrecja podziwiam Twoją determinację w planowaniu rodzeństwa dla Kaczorka.
I fajnie, że z nami jesteś. Świeżo upieczone mamy rzadko znajdują czas i chęci na inne sprawy przez brak snu.
Arm a Twoi chłopcy jak się mają?klamka lubi tę wiadomość
Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlberta wrote:Lukrecja podziwiam Twoją determinację w planowaniu rodzeństwa dla Kaczorka.
I fajnie, że z nami jesteś. Świeżo upieczone mamy rzadko znajdują czas i chęci na inne sprawy przez brak snu.
Arm a Twoi chłopcy jak się mają?
karolcia35, Kadetka, Alberta, klamka, Dana721 lubią tę wiadomość
-
Klamka powtarzalas betę?
klamka lubi tę wiadomość
AMH 0,54
10.2014 IMSI 2 zarodkibeta <0,1
05.2015 brak oocytów
03.2016 brak oocytów
08.2016 IMSI 1 zarodek, ciąża pozamaciczna
02.2017 IMSI 2 zarodkibeta <0,1
mlr 0%, I seria szczepień mlr 38%
10.2017 IMSI 3 zarodki 01.2018 crio03.2018 crio
09.2018 crio
12.2018 IMSI 2 zarodki 2-dniowe 4b i 5b w oczekiwaniu na crio...
NK 16,5%
07.2019 crio 4b, 12 dpt - 99,8; 13 dpt - 185,6; 15 dpt - 825,6; 17 dpt - 2509; 21 dpt - 4942ciąża ektopowa
-
Ciasteczko77 jutro będzie lepszy dzień
Odpocznij.AMH 0,54
10.2014 IMSI 2 zarodkibeta <0,1
05.2015 brak oocytów
03.2016 brak oocytów
08.2016 IMSI 1 zarodek, ciąża pozamaciczna
02.2017 IMSI 2 zarodkibeta <0,1
mlr 0%, I seria szczepień mlr 38%
10.2017 IMSI 3 zarodki 01.2018 crio03.2018 crio
09.2018 crio
12.2018 IMSI 2 zarodki 2-dniowe 4b i 5b w oczekiwaniu na crio...
NK 16,5%
07.2019 crio 4b, 12 dpt - 99,8; 13 dpt - 185,6; 15 dpt - 825,6; 17 dpt - 2509; 21 dpt - 4942ciąża ektopowa
-
klamka wrote:
dziękuję nie dziękuję. Trochę nadal w to nie wierzę. 13.07 w piątek zrobimy pierwsze usg i zobaczymy czy moi słowianscy kretenczycy postanowili pozeglowac że mną
Czyli za dwa tygodnie będzie pierwsze spojrzenie wgłąb pokładu...fantastycznie!
myślę, że przy takiej bede możesz się spodziewać niejednego żeglarza
Trzymam kciuki!!Alberta, klamka lubią tę wiadomość
Najszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
MTHFR C677T nieprawidlowa heterozygota CT
PAI-1 nieprawidłowa heterozygota 4G/5G
po leczeniu immunosupresyjnym
I ET
II ET szczęśliwy