IN VITRO z niskim AMH
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:na mdłości różnie
imbir i krakersy na razie
bułka z masłem (której teraz nie mogę jeść) eh..
jutro jadę po skierowanie i potem gin od cukrzyków i do diabetologa
mam nadzieję, że szybko mnie zapisząpóki co dieta z niskim indeksem glik.
A bez obciążenia miałaś glukozę w normie ? -
Uuu, czyli niestety witamy się i zaprzyjaźniamy z glukometrem. Miałaś jakieś wskazania żeby już teraz robić obciążenie? Czy sama dla siebie sprawdzałaś? Mnie tez wyszła cukrzyca, ale dopiero chyba koło 26 tc
Reni lubi tę wiadomość
3 lata starań, amh 0.7-0.8 endometrioza II st, 3xiui nieudane, 1xivf niedane, 2x niespodzianka - naturals
-
Dziewczynki pytanie do Was. Czy ja po tym HSG bez zeniczulenia, tylko na podwójnym ketanolu i no spie to chyba normalnie dam rade wrocic do domu autem sama nie? Nie chce mi sie męża ciągnąc ze mna
Nie wiem jak tam jest po tym zabiegu a i nawet glupiego ketanolu w zyciu nie bralam i to jeszcze forte
-
Ja wracałam sama. Chociaż pielęgniarka pytała mnie kto po mnie przyjedzie
4me lubi tę wiadomość
02.2016 - start z Gameta Gdynia (zaniżona rezerwa 0.94 + hashimoto)
05.2016 - hsg, drożne
21.10.2016 - pierwsza IUI - nieudana
26.01.2017 - druga IUI - nieudana
28.04.2017 - Chińczyk + dieta
07.2018 - pierwsze IVI 1 zarodek 8aa
03.2019 - drugie IVI 3 zarodki 4aa, 2x3aa, jest Igi ❤
02.2021 - krio cykl sztuczny (-)
03.2021 - krio cykl sztuczny (?) -
AmVormittag wrote:Uuu, czyli niestety witamy się i zaprzyjaźniamy z glukometrem. Miałaś jakieś wskazania żeby już teraz robić obciążenie? Czy sama dla siebie sprawdzałaś? Mnie tez wyszła cukrzyca, ale dopiero chyba koło 26 tc
Zwykla glukoza wyszła 97 i ginka dała na rozszerzone. To juz druga ginka, ktgora dała mi od razu ze względu na wiek. 41 -
Blastka wrote:Reni naturalsik w wieku 41 lat
Dajesz nadzieję kobieto! Mi niedługo też stuknie 41. Nie wiedziałam że jesteśmy z jednego rocznika. Trzymam kciuki za Ciebie i dzidziusia &&&
fragmentacje mieliśmy 31%
i mam haszimoto
kiedyś z prolaktyną też coś się działo, więc Blastka mamy podobnieBlastka, Mika10 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ja rocznik 76
fragmentacje mieliśmy 31%
i mam haszimoto
kiedyś z prolaktyną też coś się działo, więc Blastka mamy podobnie
i daje niedzieję w podobnej sytuacji.
My po 3 latach starań dopiero w marcu br. zrobiliśmy fragmentację (wyniki męża były bardzo dobre i nikt nam nie kazał dalej sprawdzać). Fragmentacja wyszła zła, dr L. stwierdził że naturalnie nie było szans na poczecie, IUI dawał 1-2%. Gdybyśmy wiedzieli to 3 lata temu to jakieś suple by brał, a tak skupialiśmy się na problemach u mnie.
Dopiero od 3 miesięcy bierzemy witaminy i małżonek ogranicza intensywną aktywność fizyczną bo niestety ma to duży wpływ na fragmentację. Teraz daliśmy na luz i we wrześniu walka od nowa.
Ale takie newsy jak od Ciebie to chciałoby się codziennie dostawaćWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 12:53
Lukrecja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tez nie moglam otworzyc, teraz sie udalo.Rocznik 1973,AMH 0.47,slabe nasienie
Starania na powaznie od 2012
2014 ciaza (poronienie )
2014 IUI (3 razy)
2014 IVF
2015 IVF (ciaza ,bez serduszka)
2015 IVF
2016 ciaza naturalna- blizniacza, 1 serduszko (coreczka 2017) -
Klamka,trzymam kciuki za USG
klamka lubi tę wiadomość
Rocznik 1973,AMH 0.47,slabe nasienie
2014 ciaza (poronienie )
2014 IUI (3 razy)
2014 IVF
2015 IVF
nick nieaktualny
-
Ja zawsze kolo owulacji i w czasie mam bole jajnikow, troche inne niz przed okresem,a po owulacji wszystko odchodzi i cisza.Rocznik 1973,AMH 0.47,slabe nasienie
2014 ciaza (poronienie )
2014 IUI (3 razy)
2014 IVF
2015 IVF
nick nieaktualnyByłam dziś na kontroli i wypytałam o zarodki ..
ucięło mi post - zarodki które umarły w 5 dobie nie wykazały cech rozwoju ... została ta niby silna blastka i ten 3 dniowy. Oczywiście transfer 1.
Hiper mi schodzi - jajniki o polowe mniejsze. Leki i kontrola w pon
Klamka - kciuki za usg !!!!!! Mocne !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 20:24
-
Ciasteczko77 wrote:Byłam dziś na kontroli i wypytałam o zarodki ..
ucięło mi post - zarodki które umarły w 5 dobie nie wykazały cech rozwoju ... została ta niby silna blastka i ten 3 dniowy. Oczywiście transfer 1.
Hiper mi schodzi - jajniki o polowe mniejsze. Leki i kontrola w pon
Klamka - kciuki za usg !!!!!! Mocne !!!
Dlaczego 1 transfer? Nie możesz przyjąć po jednym zarodku w 2 tranferach? Czy taka jest Twoja decyzja?
Klamka ja oczywiście też trzymam kciukiczy data USG się zmieniła? Byłam przekonana, że 13 lipca...
Najszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
MTHFR C677T nieprawidlowa heterozygota CT
PAI-1 nieprawidłowa heterozygota 4G/5G
po leczeniu immunosupresyjnym
I ET
II ET szczęśliwy -
nick nieaktualnyKadetka wrote:Dlaczego 1 transfer? Nie możesz przyjąć po jednym zarodku w 2 tranferach? Czy taka jest Twoja decyzja?
Klamka ja oczywiście też trzymam kciukiczy data USG się zmieniła? Byłam przekonana, że 13 lipca...
Oczywiście, że chciałbym obaw dwóch transferach
Kadetka lubi tę wiadomość