IN VITRO z niskim AMH
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przerażające to co piszesz...
ale zgadzam sie z Magdala.. czekajmy na usg.. dla laika i w dodatku golym okiem to nie jest tak latwe do stwierdzenia.. miesiac po transferze w dodatku.. toż to maleństwo. ..
Najszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
MTHFR C677T nieprawidlowa heterozygota CT
PAI-1 nieprawidłowa heterozygota 4G/5G
po leczeniu immunosupresyjnym
I ET
II ET szczęśliwy -
nick nieaktualnyklamka wrote:Mój mąż to oglądał co wyleciało i wyglądało jak pęcherzyk z zarodkiem. Jakbym miała dwa pęcherzyki to bym pomyślała że jeden poleciał, ale że jest szansa. Ale na ostatnim usg był jeden pęcherzyk, i poszły skrzypy. Więc trudno mi nawet mieć jakąś nadzieję. No cóż, mamy jeszcze jednego, może będzie bardziej chętny, aby z nami zostać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2018, 21:49
Kadetka, klamka lubią tę wiadomość
-
Lukrecja zeby byla jasność. .. lubie Twoja wiadomość w kontekście pocieszenia i wsparcia dla Klamki...bardzo mi przykro że musiałaś przez to przechodzić
i baaardzo sie cieszę, że wyszłyście z tego obronną ręką! Obydwie
i tego samego życzę Klamka Tobie.. z całego serca!
Lukrecja czy dowiedzialas sie później co bylo powodem takiej sytuacji. .?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2018, 21:55
klamka lubi tę wiadomość
POF, Hashimoto,
I ET
II ET szczęśliwy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Klamka mi też się wydaje że to raczej niemożliwe...zarodek jest przecież zagniezdzony w macicy więc gdyby miał wypaść to sluzowka musiałaby się zluszczac by zarodek wypadł...Czyli jak sądzę musiałoby być większe krwawienie nie tylko pojedynczy skrzep...Ja też trzymam kciuki by wszystko było dobrze.
klamka lubi tę wiadomość
Syn 2011r
Starania od 2015r
Poronienie 2016r
Choroba Hashimoto, AMH 0.4
ICSI 06.2018, 11dpt beta250, 13dpt beta590,
-
Tez mialam takiego krwiaka a nawet dwa. Po 3-4 miesiącach sie wchlonal i moglam wstac z lozka i w sumie normalnie funkcjonowac od 5-6 miesiaca ciazy. Nigdy nie wykryto przyczyny dlaczego krwiak powstal. W sumie nawet jej nie szukano.
klamka lubi tę wiadomość
-
Lukrecja wrote:Krwiak macicy który odklejal część kosmkowki. Zanim to się stało chodziłam do pracy,byłam aktywna. Mialam potem żal do siebie o to, bo naprawdę bardzo mało brakowało. To było straszne. Resztę ciąży w zasadzie przelezalam.
Biedna... nawet sobie nie wyobrażam co musiałaś przeżywać. .. nie wiadomo czy bycie na zwolnieniu uchronilo by Cie przed tym.. masz racje.. to cud ze wszystko tak dobrze sie skończyło!Najszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
I ET
II ET szczęśliwy -
nick nieaktualnyKadetka wrote:Biedna... nawet sobie nie wyobrażam co musiałaś przeżywać. .. nie wiadomo czy bycie na zwolnieniu uchronilo by Cie przed tym.. masz racje.. to cud ze wszystko tak dobrze sie skończyło!
Kadetka, klamka, Mika10 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2019, 21:39
Domili, 4me, niezapominajka2017, Magdala, eM80, Kadetka, Bea77_2, Lil_m, maarta80, Santal, Muchacha, Ewee, Mika10, Blastka, Dana721, Jvm, AniaT, sylwia80, karolcia35, Bella93 lubią tę wiadomość
-
Uff, sledzilam Twoje wpisy ze łzami w oczach. Tak się cieszę, że Maluch się trzyma. Teraz ja trzymam kciuki za Was!!
klamka lubi tę wiadomość
02.2016 - start z Gameta Gdynia (zaniżona rezerwa 0.94 + hashimoto)
05.2016 - hsg, drożne
21.10.2016 - pierwsza IUI - nieudana
26.01.2017 - druga IUI - nieudana
28.04.2017 - Chińczyk + dieta
07.2018 - pierwsze IVI 1 zarodek 8aa
03.2019 - drugie IVI 3 zarodki 4aa, 2x3aa, jest Igi ❤
02.2021 - krio cykl sztuczny (-)
03.2021 - krio cykl sztuczny (?) -
Uffffffff.
klamka lubi tę wiadomość
Jeden jajnik od 2001
VI 2013 AMH 0.21 (7dc); VIII 2013 AMH 0.45 (3dc)
IX 2013 IMSI: 4A&4B
XII 2013 - II 2014 kolekcja oocytów - IMSI: 2x4B
II 2015 synek - "wpadka" urlopowa
II 2018 kriotransfer - 2cc - ciąża biochemiczna
V 2018 mezoterapia -
Klamka!!!! Ufffff ale ulga... też nie moglabym zasnąć bez wiesci od Ciebie...
Dzięki Bogu! Maluch siłacz! Gwarancji nikt nie da nigdy.. a Ty wierz i uważaj na siebie :-*klamka lubi tę wiadomość
POF, Hashimoto,
I ET
II ET szczęśliwy -
nick nieaktualny