IN VITRO z niskim AMH
-
WIADOMOŚĆ
-
Klamka,odpoczywaj i sie nie denerwuj, u mnie w ciazy tez byl strach,poszlam na pierwsze USG w 6 tygodniu i 5 dni,wtedy dowiedzialam sie ze to ciaza blizniacza, bilo tylko jedno serduszko, drugi zarodek byl o tydzien mniejszy,na USG byl dosyc duzy ale lekarz juz wtedy nie dawal temu drugiemu szans,powiedzial zebym byla przygotowana na krwawienie i wrocila za 2 tygodnie, tak bylo przy kazdej wizycie,nigdy nie mialam krwawienia ani plamienia, pecherzyk ciazowy bylo widac az do piatego miesiaca tylko zarodek sie zmniejszal a potem pecherzyk sie znikl,zylam w strachu bo ciagle lekarz mi mowil o krwawieniu, na szczescie nic nie bylo. U Ciebie to moze ten drugi zarodek, wiec nie martw sie,wszystko bedzie dobrze❤
klamka lubi tę wiadomość
Rocznik 1973,AMH 0.47,slabe nasienie
Starania na powaznie od 2012
2014 ciaza (poronienie )
2014 IUI (3 razy)
2014 IVF
2015 IVF (ciaza ,bez serduszka)
2015 IVF
2016 ciaza naturalna- blizniacza, 1 serduszko (coreczka 2017) -
Dziewczyny a u mnie taka ciekawostka, w obu ciążach masakrycznie niski progesteron ok 9-10 ng i zero objawów, plamien. Lekarka z miejsca dała luteinę i duphaston (podbiły prg do jakiś 14-15 ng), mimo to szczęśliwie obie ciąże się utrzymały
Klamka, kciuki zaciśnięte! :-*Dana721, klamka lubią tę wiadomość
3 lata starań, amh 0.7-0.8 endometrioza II st, 3xiui nieudane, 1xivf niedane, 2x niespodzianka - naturals
-
AmVormittag wrote:Dziewczyny a u mnie taka ciekawostka, w obu ciążach masakrycznie niski progesteron ok 9-10 ng i zero objawów, plamien. Lekarka z miejsca dała luteinę i duphaston (podbiły prg do jakiś 14-15 ng), mimo to szczęśliwie obie ciąże się utrzymały
Klamka, kciuki zaciśnięte! :-*Dana721, karolcia35 lubią tę wiadomość
-
Klamka a jak sie dzisiaj czujesz?Starania od 08.2015, endometrioza 3/4 st, 2 laparo, 3 hsg, 3 histero
8.03.2017 IVF❄️❄️❄️nie przetrwaly rozmrozenia...
5.05.2017 ICSI2.06.2017 crio
26.06.2017 crio
28.07.2017 ICSI26.09.2017 crio [*] 8tc
14.02.2018 crio [*] 6tc
20.04.2018 ICSIbrak mrozakow
22.03.2019 IMSI13.07.2019
-
Dziewczyny,ja od piątku zaczynam stymulacje,jutro odstawiam dhea.Nie liczę na wiele,tak podchodzę zeby podejść ostatni raz ale zdaje sobie sprawę z tego jak minimalne mam szanse... Bea,myślisz,że jest sens powtarzać badanie dhea i testosteronu przed sama stymulacja?Brac dhea I tak już nie będę Ale może lekarz dałby mi mniej Menopuru.Starania od 4,5 lat,3 ivf,1 poronienie,1 cb
-
Dziewczyny,lekarz mi kazal jutro wykaz krążek i od piątku będzie liczył nowy cykl,myślicie,że jutro wyjąć to rano,czy wieczorem?Nie zapytałam kiedy Ale jeśli nie powiedział dokladnie to może nie ma większego znaczenia. Zakładałam krążek na noc,1 dc na noc,jutro mam 19 dc, normalnie się nosi 21 dni ale kazal mi wyjąć wcześniej żeby tyle nie krwawic. Teraz mam juz brązowe plamienie,nie świeża krew.W piątek rano mam wizytę.Starania od 4,5 lat,3 ivf,1 poronienie,1 cb
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
klamka wrote:Dziewczyny, dzisiaj zaczęliśmy 7tc. Ja cały czas podejrzewam, że to co wypadło, to był ten drugi zarodek. To było malutkie, wyglądało trochę jak jajko. Mąż to oglądał bardzo dokładnie. Betę miałam bardzo wysoką jak na 9 dpt. Teraz już się nie dowiem na 100% ale to podejrzewam. Do tego było zero, zero bólu.
Dzisiaj mam jakieś małe plamki brązu, wygląda jakby to co nie wyleciało, wylatywalo teraz. Nie cieszę się jakoś szczególnie narazie bo różnie może być, ale jestem spokojna.
Wiecie co, ja zazwyczaj mam prorocze sny jeśli coś złego z moim zdrowiem się dzieje i kurde wczoraj siedziałam i się zastanawiałam dlaczego mnie mój organizm nie ostrzegł. Hmm, może nie musiał, bo jedno serducho dalej bije...
Cieszę się że jest dobrze... I spokojnie...Nam wszystkim tu ulżyło...
Klamka może głupio zapytam.. ale w jaki sposób liczysz 7tc skoro równo miesiąc temu 18 czerwca miałaś transfer...?Najszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
MTHFR C677T nieprawidlowa heterozygota CT
PAI-1 nieprawidłowa heterozygota 4G/5G
po leczeniu immunosupresyjnym
I ET
II ET szczęśliwy -
Bea77_2 wrote:Jeśli zaczynasz w piątek i już masz protokół ułożony to nie wiem czy jest sens jeszcze cokolwiek badać. Zdaj się na lekarza.
Bea77_2 lubi tę wiadomość
Starania od 4,5 lat,3 ivf,1 poronienie,1 cb -
klamka wrote:Dziewczyny, dzisiaj zaczęliśmy 7tc. Ja cały czas podejrzewam, że to co wypadło, to był ten drugi zarodek. To było malutkie, wyglądało trochę jak jajko. Mąż to oglądał bardzo dokładnie. Betę miałam bardzo wysoką jak na 9 dpt. Teraz już się nie dowiem na 100% ale to podejrzewam. Do tego było zero, zero bólu.
Dzisiaj mam jakieś małe plamki brązu, wygląda jakby to co nie wyleciało, wylatywalo teraz. Nie cieszę się jakoś szczególnie narazie bo różnie może być, ale jestem spokojna.
Wiecie co, ja zazwyczaj mam prorocze sny jeśli coś złego z moim zdrowiem się dzieje i kurde wczoraj siedziałam i się zastanawiałam dlaczego mnie mój organizm nie ostrzegł. Hmm, może nie musiał, bo jedno serducho dalej bije...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2018, 17:58
Starania od 4,5 lat,3 ivf,1 poronienie,1 cb -
niezapominajka2017 wrote:Rozumiem. Ja nie dostalam po laparo antybiotyku, ale zapytam w poniedzialek, jak bede na kontroli.
Ueroplasma wyszla mi negatywna. Chlamydia tez. A trzecie to?
Blastka, Doxycyclinum TZF 2x1Blastka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kadetka wrote:Cieszę się że jest dobrze... I spokojnie...
Nam wszystkim tu ulżyło...
Klamka może głupio zapytam.. ale w jaki sposób liczysz 7tc skoro równo miesiąc temu 18 czerwca miałaś transfer...?sama sobie to uswiadomilam dwa lata po urodzeniu dziecka
:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2018, 18:30
Mimila, Lukrecja, Kadetka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Klamka,tak lekarz podejrzewal ze ten drugi poronie i dostane krwawienie ale tak nie bylo,co 2 tygodnie na USG bulo mniejsze a potem zostal tylko pusty pecherzyk, a jak mala rosla to tak jakby wypchala ten drugi,ale przez 5 miesiecy byl na usg pecherzyk.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2018, 19:01
Rocznik 1973,AMH 0.47,slabe nasienie
Starania na powaznie od 2012
2014 ciaza (poronienie )
2014 IUI (3 razy)
2014 IVF
2015 IVF (ciaza ,bez serduszka)
2015 IVF
2016 ciaza naturalna- blizniacza, 1 serduszko (coreczka 2017)