IN VITRO z niskim AMH
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBea77_2 wrote:I masz taki jakby miękki biust jak zawsze? sorry za szczegoły.
A masz bóle okresowe? Albo inne objawy?
Bóle okresowe - tak miewam - czasem mocniejsze nawet ..
inny objaw - to była ta niby choroba co przeszło samo, jadłowstręt ..
Teraz rano tyci mdłości ..
Dalej problemy z jedzeniem.
Na początku czułam się obco we własnej skórze ..jak nie ja..
Mam problemy ze spaniemBea77_2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja juz w domu. Maly sukces mamy na 7 komorek pobrali- 7. Teraz zostaje czekac
Punkcja spoko. Bez komplikacji.
Niezpominajka jak u Ciebie?
Bea ja Cie nie bede pocieszać, ze na pewno bedzie ok bo sama tego nie lubie. Jednak szansa jeszcze jest wiec trzymam kciuki!! Nalezy Ci sie juz szczesliwy finalWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 11:28
Ciasteczko77, klamka, Bea77_2, tolerancyjna, sylwia80, eM80, Magdala, Reni, Dana721, Niezapominajka5, karolcia35, Mika10, niezapominajka2017 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBea, koleżanka kilka dni po transferze czuła ze nachodzi @ i co? W 5dpt blastki wynik bety 20 ją zaskoczył
Także nigdy nic nie wiadomo
Trzeba czekać na wynik i tyle. ✊️✊️✊️ A pisanie ze na pewno się nie udało, nie ma sensu. Bo to nie potwierdzone wynikiem.
4me, niech pięknie się zapładniają ✊️✊️✊️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 11:32
Bea77_2, Dana721 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny4me wrote:Dziewczyny ja juz w domu. Maly sukces mamy na 7 komorek pobrali- 7. Teraz zostaje czekac
Punkcja spoko. Bez komplikacji.
Niezpominajka jak u Ciebie?
Bea ja Cie nie bede pocieszać, ze na pewno bedzie ok bo sama tego nie lubie. Jednak szansa jeszcze jest wiec trzymam kciuki!! Nalezy Ci sie juz szczesliwy finalwidzisz !!!!❤️
Trzymam kciuki !!!!!!
Klamka - w PL też tak jest - był nawet o tym artykuł, że zarodki zostają a nawet kliniki zmieniają profil ..
Ale zniszczyć czy badania - niedopuszczalne.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyklamka wrote:U mnie piersi tez zero reakcji na cokolwiek. Oczekiwalam, ze bedzie w nich jakas zmiana, ze jakies zylki, czy cos, bo sie naczytalam. Dupa blada. Dopiero pozniej sie zaczelo. Ale tak to caly czas sprawdzalam, bo w nich szukalam potwierdzenia, ze sie udalo, jeszcze przed beta. Milczaly jak zaklete skubane. Zero reakcji.
cycki milczą
ha ha
Bea77_2, klamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, trzymam za Was kciuki!
Ja miałam też pęcherzyć 10A ale się nie przyjął. Teraz ide na zwolnienie po transferze. Wypożyczam jakąś "wesołą" książkę i serial komediowy i inne przyjemne wesołe rzeczy bym mogła wypocząć i się zrelaksować.
Ja lecze się w Białym w Bocianie i muszę ich dopytac o tą diete po transferze.
Od 2 tygodniu biorę q10 bo czytałam że może zwiększyć jakość moich pęcherzyków, ale trzeba go brać min 90 dni.
4me lubi tę wiadomość
2 lata starań
AMH - 0.889
1 in vitro - nieudane -
Dziewczyny mam wyniki histeroskopii i ogólnie wszystko ok. Zapalenia endo nie ma. Nie wiem tylko co oznacza "opis makroskopowy- jama macicy H1" Jeśli się orientujecie proszę o pomoc
Niezapominajka, 4me jak się czujecie po pic up?
Gratulacje 4me 7 jajeczek. Teraz mężuś wkracza do akcji! Trzymam kciuki żeby było 7/7Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 12:52
-
Magdala wrote:Laski, ale przeciez tylko zarodki od par do 30 roku zycia moga isc do adopcji.Ja mam takie info.
Dla mnie to jest chore. Juz pomijam fakt, ze ja nie chce oddawac swoich zarodków obcymm ludziom. Ale wspolczuje parze, ktora dostanie zarodki od 37 letniej kobiety, ktora ma komorki niskiej jakości... Gdzie tu sens? To jest oszukiwanie biednych ludzi.... Ktos tego mocno nie przemyslal...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 12:52
Ciasteczko77 lubi tę wiadomość
-
Blastka wrote:Dziewczyny mam wyniki histeroskopii i ogólnie wszystko ok. Zapalenia endo nie ma. Nie wiem tylko co oznacza "opis makroskopowy- jama macicy H1" Jeśli się orientujecie proszę o pomoc
Niezapominajka, 4me jak się czujecie po transferach?
Gratulacje 4me 7 jajeczek. Teraz mężuś wkracza do akcji! Trzymam kciuki żeby było 7/7Mnie bola dalej na maksa jajniki tzn tak dlugo jak leżę jest ok ale jak chodze to juz masakra.
Dlatego postanowilam dzis leżeć caly dzienjak ja tego potrzebowalam!!!
Blastka nie mialam nigdy histero wiec nie potrafię pomoc
-
4me wrote:Eee chyba nie. Dzis od nas brali info o naszych cechach fenotypowych. Jak nie uzyjemy naszych zarodkow trzeba oddac do adopcji. Polskie prawo...
Dla mnie to jest chore. Juz pomijam fakt, ze ja nie chce oddawac swoich zarodków obcymm ludziom. Ale wspolczuje parze, ktora dostanie zarodki od 37 letniej kobiety, ktora ma komorki niskiej jakości... Gdzie tu sens? To jest oszukiwanie biednych ludzi.... Ktos tego mocno nie przemyslal...
Co Ty, to nie mozliwe, zeby one do adopcji szly. Ja pytalam lekarza i mowil, ze nie ida takie stare.
Ode mnie tez brali cechy fenotypowe. Oni biora na wypadek, gdybys Ty potrzebowala zarodka i pod Twoje cechy beda szukac pary/zarodka.Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Zakladajac ze bede miala zbedny zarodek i nie bede go chciala co z nim zrobia? Zniszcza? W pl jest to zabronione.
Jeszcze sie dopytalam meza i tez tak pamięta. Nie było zadnej wzmianki o wieku. Mozesz mrozic maks 20 lat a pozniej z automatu do adopcji... Piekny zarodeczek od 37 letniej kobiety po 20 latach mrozenia
Oddalam juz umowę z bankiem gamet i nie mam kopiiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 13:05
-
nick nieaktualny