X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną IN VITRO z niskim AMH
Odpowiedz

IN VITRO z niskim AMH

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2018, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2019, 18:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2018, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2018, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bea77_2 wrote:
    I masz taki jakby miękki biust jak zawsze? sorry za szczegoły.

A masz bóle okresowe? Albo inne objawy?
    Cycki mięciutkie :)
    Bóle okresowe - tak miewam - czasem mocniejsze nawet ..
    inny objaw - to była ta niby choroba co przeszło samo, jadłowstręt ..
    Teraz rano tyci mdłości ..
    Dalej problemy z jedzeniem.
    Na początku czułam się obco we własnej skórze ..jak nie ja..
    Mam problemy ze spaniem ;)

Bea77_2 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2018, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2019, 08:48

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2018, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Ciasteczko77, Bea77_2, Dana721, Mika10 lubią tę wiadomość

• 4me Autorytet

Wysłany: 7 września 2018, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja juz w domu. Maly sukces mamy na 7 komorek pobrali- 7. Teraz zostaje czekac :/
    Punkcja spoko. Bez komplikacji.

Niezpominajka jak u Ciebie?

Bea ja Cie nie bede pocieszać, ze na pewno bedzie ok bo sama tego nie lubie. Jednak szansa jeszcze jest wiec trzymam kciuki!! Nalezy Ci sie juz szczesliwy final :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 11:28

Ciasteczko77, klamka, Bea77_2, tolerancyjna, sylwia80, eM80, Magdala, Reni, Dana721, Niezapominajka5, karolcia35, Mika10, niezapominajka2017 lubią tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2018, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bea, koleżanka kilka dni po transferze czuła ze nachodzi @ i co? W 5dpt blastki wynik bety 20 ją zaskoczył :)
    Także nigdy nic nie wiadomo :)
    Trzeba czekać na wynik i tyle. ✊️✊️✊️ A pisanie ze na pewno się nie udało, nie ma sensu. Bo to nie potwierdzone wynikiem.

4me, niech pięknie się zapładniają ✊️✊️✊️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 11:32

Bea77_2, Dana721 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2018, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Dziewczyny ja juz w domu. Maly sukces mamy na 7 komorek pobrali- 7. Teraz zostaje czekac :/
    Punkcja spoko. Bez komplikacji.

Niezpominajka jak u Ciebie?

Bea ja Cie nie bede pocieszać, ze na pewno bedzie ok bo sama tego nie lubie. Jednak szansa jeszcze jest wiec trzymam kciuki!! Nalezy Ci sie juz szczesliwy final :)
    No Bravo :) widzisz !!!!❤️
    Trzymam kciuki !!!!!!

Klamka - w PL też tak jest - był nawet o tym artykuł, że zarodki zostają a nawet kliniki zmieniają profil ..
    Ale zniszczyć czy badania - niedopuszczalne.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2018, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

klamka, 4me lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2018, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klamka wrote:
    U mnie piersi tez zero reakcji na cokolwiek. Oczekiwalam, ze bedzie w nich jakas zmiana, ze jakies zylki, czy cos, bo sie naczytalam. Dupa blada. Dopiero pozniej sie zaczelo. Ale tak to caly czas sprawdzalam, bo w nich szukalam potwierdzenia, ze sie udalo, jeszcze przed beta. Milczaly jak zaklete skubane. Zero reakcji.
    Identycznie :) cycki milczą :D ha ha

Bea77_2, klamka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2018, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

4me lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2018, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

4me lubi tę wiadomość

• FitAsia Debiutantka

Wysłany: 7 września 2018, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, trzymam za Was kciuki!
    Ja miałam też pęcherzyć 10A ale się nie przyjął. Teraz ide na zwolnienie po transferze. Wypożyczam jakąś "wesołą" książkę i serial komediowy i inne przyjemne wesołe rzeczy bym mogła wypocząć i się zrelaksować.
    Ja lecze się w Białym w Bocianie i muszę ich dopytac o tą diete po transferze.
    Od 2 tygodniu biorę q10 bo czytałam że może zwiększyć jakość moich pęcherzyków, ale trzeba go brać min 90 dni.

4me lubi tę wiadomość

2 lata starań
    AMH - 0.889
    1 in vitro - nieudane
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 7 września 2018, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski, ale przeciez tylko zarodki od par do 30 roku zycia moga isc do adopcji.Ja mam takie info.

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Blastka Autorytet

Wysłany: 7 września 2018, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam wyniki histeroskopii i ogólnie wszystko ok. Zapalenia endo nie ma. Nie wiem tylko co oznacza "opis makroskopowy- jama macicy H1" Jeśli się orientujecie proszę o pomoc ;-)

Niezapominajka, 4me jak się czujecie po pic up?

Gratulacje 4me 7 jajeczek. Teraz mężuś wkracza do akcji! Trzymam kciuki żeby było 7/7 :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 12:52

• 4me Autorytet

Wysłany: 7 września 2018, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Laski, ale przeciez tylko zarodki od par do 30 roku zycia moga isc do adopcji.Ja mam takie info.
    Eee chyba nie. Dzis od nas brali info o naszych cechach fenotypowych. Jak nie uzyjemy naszych zarodkow trzeba oddac do adopcji. Polskie prawo...
    Dla mnie to jest chore. Juz pomijam fakt, ze ja nie chce oddawac swoich zarodków obcymm ludziom. Ale wspolczuje parze, ktora dostanie zarodki od 37 letniej kobiety, ktora ma komorki niskiej jakości... Gdzie tu sens? To jest oszukiwanie biednych ludzi.... Ktos tego mocno nie przemyslal...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 12:52

Ciasteczko77 lubi tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 7 września 2018, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blastka wrote:
    Dziewczyny mam wyniki histeroskopii i ogólnie wszystko ok. Zapalenia endo nie ma. Nie wiem tylko co oznacza "opis makroskopowy- jama macicy H1" Jeśli się orientujecie proszę o pomoc ;-)

Niezapominajka, 4me jak się czujecie po transferach?

Gratulacje 4me 7 jajeczek. Teraz mężuś wkracza do akcji! Trzymam kciuki żeby było 7/7 :-)
    Po pickupie narazie ;) Mnie bola dalej na maksa jajniki tzn tak dlugo jak leżę jest ok ale jak chodze to juz masakra.

Dlatego postanowilam dzis leżeć caly dzien :D jak ja tego potrzebowalam!!! ;)
    Blastka nie mialam nigdy histero wiec nie potrafię pomoc :(

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 7 września 2018, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Eee chyba nie. Dzis od nas brali info o naszych cechach fenotypowych. Jak nie uzyjemy naszych zarodkow trzeba oddac do adopcji. Polskie prawo...
    Dla mnie to jest chore. Juz pomijam fakt, ze ja nie chce oddawac swoich zarodków obcymm ludziom. Ale wspolczuje parze, ktora dostanie zarodki od 37 letniej kobiety, ktora ma komorki niskiej jakości... Gdzie tu sens? To jest oszukiwanie biednych ludzi.... Ktos tego mocno nie przemyslal...

Co Ty, to nie mozliwe, zeby one do adopcji szly. Ja pytalam lekarza i mowil, ze nie ida takie stare.
    Ode mnie tez brali cechy fenotypowe. Oni biora na wypadek, gdybys Ty potrzebowala zarodka i pod Twoje cechy beda szukac pary/zarodka.

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • 4me Autorytet

Wysłany: 7 września 2018, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakladajac ze bede miala zbedny zarodek i nie bede go chciala co z nim zrobia? Zniszcza? W pl jest to zabronione.

Jeszcze sie dopytalam meza i tez tak pamięta. Nie było zadnej wzmianki o wieku. Mozesz mrozic maks 20 lat a pozniej z automatu do adopcji... Piekny zarodeczek od 37 letniej kobiety po 20 latach mrozenia

Oddalam juz umowę z bankiem gamet i nie mam kopii :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 13:05

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2018, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

‹‹ 476 477 478 479 480 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ