IN VITRO z niskim AMH
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej.
4me - zaciśnięte mocno kciuki za jutro i betę !!
Niezapominajka - a Ty kiedy ?? Również mocne kciuki !!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Po weekendzie w strachu (plamienie) i nocy pełnej lęków byłam po kontynuację jednak zwolnienia lek
.. czy to prawda, że to od tych ilości proga tak mogę się czuć ?
Niezapominajka5 lubi tę wiadomość
-
scania wrote:Nie ma co mierzyć
. W cyklu po było 0,02 a w drugim 0,01. W tym nie badałam, bo po co. To tylko strata pieniędzy, bo przecież nie wzrośnie spektakularnie.
Starania od 4,5 lat,3 ivf,1 poronienie,1 cb -
Skittles wrote:Mimila, pisalas ze tan lekarz popelnil pare bledow w Twoich staraniach o dziecko... to jest niepowazne ze odwoluje wizyte w ostatnie chwili. Chyba ze cos istotnego sie stalo i rzeczywiscie nie mogl... ale ja bym zmienila lekarza. A okres pewnie przyjdzie pozniej...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2018, 13:14
Scania to może mijałyśmy się w Novum bo ja byłam 2 g temu
U mnie przygotowania do crio. Dzis 10 dc i jestem w lekkim szoku bo na prawym jajniku mam 2 pęcherzyki 17 i 15 na naturalnym cyklu. To dopiero 2gi raz w przeciągu 3 lat gdzie pojawiły się 2 bez stymulacji, a zawsze był 1.
No i endometrium mnie mega zaskoczylo bo jest 9.7 a zazwyczaj było 7 czasem 8.
Może to wynik histeroskopi i screchingu endometrium.
Jutro cd podglądu.Mimila, Skittles, Niezapominajka5, eM80, Dana721, Mika10 lubią tę wiadomość
-
AmVormittag wrote:Mimila, a jak mąż? Widzę ostatnio że mocno zainteresowałaś się kd / az, czy to znaczy, że u Was coś ruszyło w temacie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2018, 13:17
Blastka wrote:Scania to może mijałyśmy się w Novum bo ja byłam 2 g temu
U mnie przygotowania do crio. Dzis 10 dc i jestem w lekkim szoku bo na prawym jajniku mam 2 pęcherzyki 17 i 15 na naturalnym cyklu. To dopiero 2gi raz w przeciągu 3 lat gdzie pojawiły się 2 bez stymulacji, a zawsze był 1.
No i endometrium mnie mega zaskoczylo bo jest 9.7 a zazwyczaj było 7 czasem 8.
Może to wynik histeroskopi i screchingu endometrium.
Jutro cd podglądu.Starania od 4,5 lat,3 ivf,1 poronienie,1 cb -
Blastka wrote:Scania to może mijałyśmy się w Novum bo ja byłam 2 g temu
.
Jeden jajnik od 2001
VI 2013 AMH 0.21 (7dc); VIII 2013 AMH 0.45 (3dc)
IX 2013 IMSI: 4A&4B
XII 2013 - II 2014 kolekcja oocytów - IMSI: 2x4B
II 2015 synek - "wpadka" urlopowa
II 2018 kriotransfer - 2cc - ciąża biochemiczna
V 2018 mezoterapia -
sylwia80 wrote:Z całym szacunkiem ale żaden lekarz nie jest Bogiem ani cudotwórca.Starania od 4,5 lat,3 ivf,1 poronienie,1 cb
-
Ciasteczko77 wrote:Hej.
4me - zaciśnięte mocno kciuki za jutro i betę !!
Niezapominajka - a Ty kiedy ?? Również mocne kciuki !!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Po weekendzie w strachu (plamienie) i nocy pełnej lęków byłam po kontynuację jednak zwolnienia lek
.. czy to prawda, że to od tych ilości proga tak mogę się czuć ?
Myślicie,że w 11dpt beta będzie już wiarygodna?Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Mimila wrote:Masz racje,to jest niepoważne...Zwłaszcza,że wszędzie ka renomę super lekarza, niemal Boga!W środowisku lekarskim również. Odwołał wizytę,bo doszlo mu dużo zabiegów,a to był jego ostatni dzień w klinice,dziś już to nie ma I Nie będzie przez 3 tygodnie Ale to nie jest moja sprawa,że doszlo tyle zabiegów;ja się zapisałam wcześniej I Nie powinien odwoływać. W sumie to pierwszy raz tak zrobił,sama byłam w szoku. To chyba pokazuje,że mnie już olal I nic i nego oprócz przygotowania mnie do az nic nie zrobi. Też myślałam o zmianie lekarza Ale chyba za pozno,z takimi wynikami to strata pieniędzy I czasu. Powinnam była zmienić to 3 lata temu,po poronieniu kiedy mnie potraktował strasznie,wtedy była jeszcze szansa na dziecko z moich komórek,teraz to ja sama już jej nie widzę. Do kogo mam iść żeby przyjął mnie szybko?Nie mogę czekać kilka miesięcy na wizytę.
Leczysz się u niego od lat. Nie byka to jedna z pierwszych wizyt:(Mimila lubi tę wiadomość
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Mimila wrote:Mi po mezo spadło amh,a może razem po mezo I po stymulacji Ale na pewno Mi nie wzrosło I Nie pilepszylo pracy jajników,wręcz odwrotnie. Kolexance w Grecji to samo,innej w Polsce to samo także ja już w mezo nie wierzę w ogóle.Moze pomoże jednej kobiecie na 100 I może akurat będziesz tą wybraną.
Mimila nie podchodzę do mezo... tak pisałam o efektach mezo, ze jednym pomaga... ale pamietam, ze Tobie wręcz odwrotnie, zaszkodzilo... szkoda, ze nie informują o tym, ze mezo może mieć tez negatywne działanie na jajniki...Mimila, Niezapominajka5 lubią tę wiadomość
07.2018 amh 0,3, 36 lat, POF, MTHFR
07.2018 1 inf Invicta dl. protokół, 1 komórka, 1 zarodek (brak rozwoju po 2 dobie), brak transferu
11.2018 amh 0,86
12.2018 2 inf Novum na cyklu natur. lekko stymulowanym, 2 pecherzyki pekly przed punkcja
01.2019 3 inf Novum krótki protokół z antagonista, 2 komorki (1 komórka się nie zapłodniła, 2 komórka źle się podzieliła), brak zarodka
02.2019 ciaza naturalna - 11.2019 Synek 😍 -
fsh potrafi sie zmieniac z cyklu na cykl , kiedys o ile sie nie myle Lukrecja pisala ze jakies ziola sa na zbicie fsh (chyba o.sroki ?, trzeba by poszperac na necie ), ale czy one faktycznie zbijaja fsh , tego juz nie wiem.
Mimila, Niezapominajka5, Nadzieja90 lubią tę wiadomość
38 lat, starania od 2013
2016 - amh 0.97, miesniaki , hashimoto
2017, 4x IUI nieudane, amh 0.76
2018, kumulacja komórek x2
2018.07, amh 1.13, wrzesien 1 ICSI -
Niezapominajka5 wrote:Beta w piątek.
Myślicie,że w 11dpt beta będzie już wiarygodna?
Dzieki Kochana za wiare we mnie ale to chyba byloby zbyta piekne... Zbyt łatwe...
Trudno co ma byc to bedzie. Tylko juz chche, zeby bylo jutro po 16, a w sumie to po 17 po wizycie. Przed 16 nie sprawdzam bety bo w pracy tego nie przezyje...
Byle do jutra. Trzymam kciuki za Twoja bete! Komus sie musi w koncu udac na t naszym watku!Dana721, Niezapominajka5 lubią tę wiadomość
-
Ja już po wizycie. Jak się wyrobimy z badaniami (co jest realne - ja tylko wymazy ale mój partner musi zrobić sporo) to w przyszłym cyklu startujemy. Owulacja była, bo jest ciałko żółte, torbiel zniknęła, endometrium koło 7mm (bez szału ale powinno wystarczyć). Uff.
eM80, Skittles, Dana721, Mimila, Blastka, Niezapominajka5, 4me, Mika10 lubią tę wiadomość
Jeden jajnik od 2001
VI 2013 AMH 0.21 (7dc); VIII 2013 AMH 0.45 (3dc)
IX 2013 IMSI: 4A&4B
XII 2013 - II 2014 kolekcja oocytów - IMSI: 2x4B
II 2015 synek - "wpadka" urlopowa
II 2018 kriotransfer - 2cc - ciąża biochemiczna
V 2018 mezoterapia -
4me, Niezapominajka trzymam mocno kciuki za Wasze bety ❤❤
Niezapominajka5 lubi tę wiadomość
Rocznik 1973,AMH 0.47,slabe nasienie
Starania na powaznie od 2012
2014 ciaza (poronienie )
2014 IUI (3 razy)
2014 IVF
2015 IVF (ciaza ,bez serduszka)
2015 IVF
2016 ciaza naturalna- blizniacza, 1 serduszko (coreczka 2017) -
Ciasteczko trzymaj sie ❤Rocznik 1973,AMH 0.47,slabe nasienie
2014 ciaza (poronienie )
2014 IUI (3 razy)
2014 IVF
2015 IVF
2016 ciaza naturalna- blizniacza, 1 serduszko (coreczka 2017) -
Juz sie pogubilam kto ma punkcje niedlugo,ale czytalam codziennie i trzymam za Was kciuki ❤❤❤
Skittles, eM80, Niezapominajka5 lubią tę wiadomość
Rocznik 1973,AMH 0.47,slabe nasienie
2014 ciaza (poronienie )
2014 IUI (3 razy)
2014 IVF
2015 IVF
2016 ciaza naturalna- blizniacza, 1 serduszko (coreczka 2017)