IN VITRO z niskim AMH
-
WIADOMOŚĆ
-
Pięknej choinki, wesołej minki.
W święta wielu gości,a na wigilijnym talerzu karpia bez ości.
Spokoju ducha i radości co nie miara,
pamiętaj że najważniejsze to nadzieja, miłość i wiara.
Niechaj szczęście Cię nie opuszcza w ten magiczny czas,
Niechaj spełni się to co na dnie serca masz.
Wesołych Świąt dla Was wszystkich i dla każdej z osobnaBea77_2, Mika10, AmVormittag, Ciasteczko777, Jagoda7, Dana721, Niezapominajka5, kayama, Maja25 lubią tę wiadomość
Ponad 4 lata walki...[***]....
"Przyjdzie taka chwila gdy stwierdzisz, że wszystko sie skończyło.
To właśnie będzie początek."
Louis L'Amour
6 stymulacji , 9 transferów, 14 zarodków , 2 cb , 1 poronienie i 1 kochany cud na ziemi 💞💞💞
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
22dpt - pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
12+4 tc usg prenatalne OK 😁
Zły wynik pappy 😭 ryzyko ZD 1:62
14+3 tc usg bez zarzutu u docenta , będzie 🧑
19+4 II usg prenatalne bez zarzutu.
Krystianek waży ok 350g.💓💓💓 Boże miej w swej opiece mój CUD 🙏
-
"W Wigilię Bożego Narodzenia
Gwiazda Pokoju drogę wskaże
porzućmy troski i zmartwienia
otwórzmy pudła słodkich marzeń..."
Kochane Dziewczyny, spokoju i pokoju w sercach, spełnienia marzeń, zwłaszcza tego jedynego marzenia, zdrowia, dużo miłości i wsparcia od najbliższych!!!!
Skittles, Alrauna1987, Ciasteczko777, Jagoda7, Dana721, Bea77_2, Mika10, Niezapominajka5, klamka, kayama, Maja25, sylvuś lubią tę wiadomość
3 lata starań, amh 0.7-0.8 endometrioza II st, 3xiui nieudane, 1xivf niedane, 2x niespodzianka - naturals
-
nick nieaktualnyNiech magia Świąt Bożego Narodzenia
Wypełnia ciepłem wszystkie mroźne dni,
A blask gwiazd przypomina,
Że czasem wystarczy tylko
wypowiedzieć życzenie…
Spełnienia wszystkich świątecznych życzeń!❤️Jagoda7, Dana721, Alrauna1987, Bea77_2, Mika10, klamka, kayama, Maja25 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny życzę Wam cudownych, rodzinnych Świąt, a w Nowym Roku spełnienia wszystkich marzeń, w szczególności tego najważniejszego.
Ciasteczko777, Dana721, Alrauna1987, Bea77_2, AmVormittag, Mika10, Niezapominajka5, klamka, kayama, Maja25 lubią tę wiadomość
SonoHSG - ok, Mutacja MTHFR, Kariotypy ok
2017 - 2 x IMSI - PGS-NGS - transfer blastki - cb
Prolaktyna wreszcie prawidłowa
Histeroskopia zabiegowa
2018 - IMSI - 25.10. - transfer blastki
2019 - 09.03. - transfer 12A (3d) cb
NK 6%, ANA ujemne, KIR: Bx, PAI-1 - 4G/4G homozygota -
Kochane, życzę Wam dużo szczęścia i miłości
A przede wszystkim, aby każda z Was, równo za rok, miała u boku maluszka lub była już w zaawansowanej zdrowej ciąży. Aby spełniły się wszystkie Wasze marzeniaBea77_2, Alrauna1987, Dana721, Mika10, klamka, kayama, Jagoda7, Maja25 lubią tę wiadomość
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Kochane chyba dopadła mnie "świąteczna depresja"...to już piąty rok przeżywamy Świeta tylko we dwójkę. Nie radzę sobie z tym. I mówienie sobie, że kolejne Świeta będą radosne nie pomaga. Czy jest tutaj ktoś się starał pięć lat i miał kryzys emocjonalny? Co robić? Żyć mi się nie chce:(33 lata, amh 0,6; 2 inseminacje, 3 IV, 5 transferow, za każdym Razem Beta nie drgnela.
Szczepienia limfocytami.
11.2020 Kriobank. Zgłosiliśmy się po ostatni zarodek). Dr zaproponowala lekka stymulacje letrozolem. Trzy blastocysty. Jedna podana (szósty transfer) - 14.12.2020. - jest ❤️.
Cykl przed udanym transferem prograf. Później encortolon, accofil, atosiban, intralipid, fraxiparine, acard.
17.06 w 32tc na świat przyszła Zosia -
Ja anka wrote:Kochane chyba dopadła mnie "świąteczna depresja"...to już piąty rok przeżywamy Świeta tylko we dwójkę. Nie radzę sobie z tym. I mówienie sobie, że kolejne Świeta będą radosne nie pomaga. Czy jest tutaj ktoś się starał pięć lat i miał kryzys emocjonalny? Co robić? Żyć mi się nie chce:(
Bea77_2, Mika10, Skittles, Maja25, sylwia80, sylvuś lubią tę wiadomość
Rocznik 1973,AMH 0.47,slabe nasienie
Starania na powaznie od 2012
2014 ciaza (poronienie )
2014 IUI (3 razy)
2014 IVF
2015 IVF (ciaza ,bez serduszka)
2015 IVF
2016 ciaza naturalna- blizniacza, 1 serduszko (coreczka 2017) -
Dana dziękuję, dzisiaj już lepiej. Chyba te życzenia mnie dobily wczoraj. Oby historia każdej z nas miała taki szczęśliwy finał jak Twoja.
Bea77_2, Mika10, Skittles, Maja25, Dana721 lubią tę wiadomość
33 lata, amh 0,6; 2 inseminacje, 3 IV, 5 transferow, za każdym Razem Beta nie drgnela.
Szczepienia limfocytami.
11.2020 Kriobank. Zgłosiliśmy się po ostatni zarodek). Dr zaproponowala lekka stymulacje letrozolem. Trzy blastocysty. Jedna podana (szósty transfer) - 14.12.2020. - jest ❤️.
Cykl przed udanym transferem prograf. Później encortolon, accofil, atosiban, intralipid, fraxiparine, acard.
Wesołych świąt mogę Drogie! Wydaje mi się że na tym wątku jakiś czas temu był poruszany temat Dhea Eljot na poprawę jakości komórek. Dzisiaj znalazłam decyzję GIFu nt. wycofania tego leku z obrotu. Zostawiam linka dla zainteresowanych:
https://www.gif.gov.pl/pl/decyzje-i-komunikaty/decyzje/decyzje/1380,Decyzja-Nr-59WS2018.html
Wycofana jest seria 03052017, data ważności 05.2019.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2018, 12:40
Alrauna1987, Jagoda7, Maja25, Dana721 lubią tę wiadomość
"Nie da się przyśpieszyć biegu rzeki lub wschodu słońca ani sprawić, aby drzewa rosły szybciej niż rosną. Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe." -
Dziewczyny, sorry że znowu zła wiadomość, znów miałam krwawienie, dziś wieczorem
(((( Spokojnie sobie siedziałam przy stole, naprawdę polegiwalam, nie przemeczalam się.. Nie wiem jak ma się mój zarodek i co na to poradzić i jaka jest przyczyna
( Na wizytę idę w piątek, środa i czwartek cały dzień leżę w łóżku. Trzymajcie kciuki za moje maleństwo, oby było silne i to przetrwało..
-
Kayama ❤ bedzie dobrze,trzymaj sie.Rocznik 1973,AMH 0.47,slabe nasienie
2014 ciaza (poronienie )
2014 IUI (3 razy)
2014 IVF
2015 IVF
2016 ciaza naturalna- blizniacza, 1 serduszko (coreczka 2017) -
kayama wrote:Dziewczyny, sorry że znowu zła wiadomość, znów miałam krwawienie, dziś wieczorem
(((( Spokojnie sobie siedziałam przy stole, naprawdę polegiwalam, nie przemeczalam się.. Nie wiem jak ma się mój zarodek i co na to poradzić i jaka jest przyczyna
( Na wizytę idę w piątek, środa i czwartek cały dzień leżę w łóżku. Trzymajcie kciuki za moje maleństwo, oby było silne i to przetrwało..
Kayama kochana ja w Wigilie miałam plamienie. Na początku troszke krwi a później już tylko brązowe. Czasami tak sie zdarza w ciąży. Może jakiś krwiaczek się opróżnia...trzymam mocno &&& za dobre wieścikayama lubi tę wiadomość
Louis L'Amour
6 stymulacji , 9 transferów, 14 zarodków , 2 cb , 1 poronienie i 1 kochany cud na ziemi 💞💞💞
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
-
Alrauna1987 wrote:Kayama kochana ja w Wigilie miałam plamienie. Na początku troszke krwi a później już tylko brązowe. Czasami tak sie zdarza w ciąży. Może jakiś krwiaczek się opróżnia...trzymam mocno &&& za dobre wieści
Oj to u ciebie pewnie też nerwy. Ja owszem miałam krwiaczek i myślałam że się oproznil 3 dni temu, przy tym 1 krwawieniu. A co teraz znów to nie wiem. U mnie to taka żywa jasna krew na 3 grubsze wkładki. Potem się zastopowalo i na razie spokój. No nic, czekam do piątku. Nad ranem miałam mdłości to beta chyba jest wysoka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2018, 08:59
-
kayama wrote:Oj to u ciebie pewnie też nerwy. Ja owszem miałam krwiaczek i myślałam że się oproznil 3 dni temu, przy tym 1 krwawieniu. A co teraz znów to nie wiem. U mnie to taka żywa jasna krew na 3 grubsze wkładki. Potem się zastopowalo i na razie spokój. No nic, czekam do piątku. Nad ranem miałam mdłości to beta chyba jest wysoka.
U mnie mdłości skończyły się wraz z 8tc. Teraz mam zgage, zaparcia i wzdęcia. Piękny wachlarz dolegliwości ciążowych
To było moje 3cie plamienie i znowu jak w pysk strzelił licząc od ostatniego w 28dc...może taka moja "uroda". Zobaczymy, 02.01 mam usg prenatalne...zejde na zawał w gabineciejuż widze jak mi ciśnienie wywali
Mi to wygląda na krwiaczka. Ponoć potrafią się wchłaniać nawet do 6 tyg. Leż i wstawaj tylko na siusiu. To wszystko co możesz teraz zrobić. Jeszcze chwila i zobaczysz swoją dzidziez pięknie bijącymna usg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2018, 09:08
kayama lubi tę wiadomość
Louis L'Amour
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
-
Alrauna1987 wrote:U mnie mdłości skończyły się wraz z 8tc. Teraz mam zgage, zaparcia i wzdęcia. Piękny wachlarz dolegliwości ciążowych
To było moje 3cie plamienie i znowu jak w pysk strzelił licząc od ostatniego w 28dc...może taka moja "uroda". Zobaczymy, 02.01 mam usg prenatalne...zejde na zawał w gabineciejuż widze jak mi ciśnienie wywali
Mi to wygląda na krwiaczka. Ponoć potrafią się wchłaniać nawet do 6 tyg. Leż i wstawaj tylko na siusiu. To wszystko co możesz teraz zrobić. Jeszcze chwila i zobaczysz swoją dzidziez pięknie bijącymna usg
Dziękuję, oby się dobrze skończyło. Tak się martwię.. No ja też mam wzdęcia, tylko zgagi jeszcze niePewnie dostanę dalej zwolnienie, teraz mam na tydzień. A ten 28 to nie termin @?Czytalam że można w tych dniach plamic. Ja to mam jeszcze taki objaw że chce mi się jeść budzi mnie głód nawet nad ranem, a cały dzień nie mam za bardzo apetytu. Dziwny stan
jeść się chce i nie ma się ochoty.
-
kayama wrote:Dziękuję, oby się dobrze skończyło. Tak się martwię.. No ja też mam wzdęcia, tylko zgagi jeszcze nie
Pewnie dostanę dalej zwolnienie, teraz mam na tydzień. A ten 28 to nie termin @?Czytalam że można w tych dniach plamic. Ja to mam jeszcze taki objaw że chce mi się jeść budzi mnie głód nawet nad ranem, a cały dzień nie mam za bardzo apetytu. Dziwny stan
jeść się chce i nie ma się ochoty.
Dokładnie , tak jakby wypadała @.
Ja po jedzeniu miałam większe mdłości niż przed. Żołądek domagał się czegoś a jak już dostał to się buntował
Odpoczywaj i daj znać czy wszystko się ustabilizowałokayama lubi tę wiadomość
Louis L'Amour
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
-
Dziewczyny Vitrolife robi nowe badanie kliniczne z in vitro. Popatrzcie na ich stronie. Tylko nie piszą jaki lek będą testować i co ma celu podanie tego leku...i kurcze to Vitrolife to w Szczecinie33 lata, amh 0,6; 2 inseminacje, 3 IV, 5 transferow, za każdym Razem Beta nie drgnela.
Szczepienia limfocytami.
https://vitrolive.pl/badania-kliniczne/czy-planuje-pani-poddac-sie-zabiegowi-in-vitro/?fbclid=IwAR2k47rYN7AH3IRddiXwpNGBNcTj0e6u8T1-w0Y9RY-Itcga9FmiB1vyYVk
Powyżej jest link do skopiowania i wklejenia w przeglądarkę z warunkami kwalifikacji. Przede wszystkim wiek do 37 lat i podobno nie można być po więcej niż 1 procedurze. -
Bea,bedziesz miala transfer?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2018, 15:52
Rocznik 1973,AMH 0.47,slabe nasienie
2014 ciaza (poronienie )
2014 IUI (3 razy)
2014 IVF
2015 IVF
2016 ciaza naturalna- blizniacza, 1 serduszko (coreczka 2017)