INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Bas i Kleis, doktor M. z ovum zaproponowal mi zeby zrobic laparo i dr Jakiela w Warszawie bo ponoc to swietny specjalista.Z tego co widzie to oni podsuwaja zobie pacjentki nawzajem bo dr J wysyla na iui do ovum. Ponoc kiedys razem pracowali. Akurat nie upieralam sie ze zeby robic zabieg gdzie inxziej bo z tego co sie orientowalam to dr J to naprawde dobry lekarz. Zabieg oczywiscie na nfz.
Ojjj szykuje mi sie dzisiaj cieeeezki dzien w pracy. Mam nadzieje ze jakos przezyje!!!!Starania od II 2014
5x IUI (w tym ciąża biochemiczna)
IVF
Transfer 27.06 2 mrozaczków - hcg 7dpt-87, 9dpt-226, 11dpt- 646
Magdalena 06.03.2017 -
Czesc dziewczynki,a ja pomyslalam, ze sikne dzis sobie na test ale jakos poszłam do toalety i zapomnialam, potem szykowalam sie do wyjscia, no nic, sinke przy nastepnej wizycie i... znowu zapomnialam. odpuszczam dzisiejsze sikanie wieć i jutro na bete chyba pojde. Bedzie 13 dpo wiec powinno juz cos wyjsc no nie? A moze lepiej do piatku poczekam?
zuza z tymi testami to wiesz, moze za wczesnie, u mnie poprzednio tez nie wychodzily a ciaza byla. ja co prawda mialam beznadziejne testy paskowe a Ty z tego co kojarze masz taki bajerancki.
zuza, Lunka spokojnie poczekajcie na rozwój sytuacji.
sowa ja moje obie IUI mialam na niepeknietym i przy stymulacji z jednym dominujacym i 2 mniejszymi. Raz zaliczylismy falstart, pojechalismy do kliniki a tam pekniety. Lekarka nam odradziła bo nie bylo pewnosci kiedy pekł czy przed chwilą (wtedy by pewnie robila) czy dzien wczesniej.MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Betty to powodzenia jutro. Co do mnie to jestem naprawdę spokojna i opanowana. Mam taki charakter który nie zawszw taki byl. Miedzy innymi poronienie temu "pomogło". Nie emocjonuje sie nie stresuje tym. Poza tym mam dużo pracy. Odpowiedzialnej. Na pewno przyjdzie czas ze każda z nas zajdzie w ciaze:).
A co do mnie to te plemienia wybily mnie z rytmu-chwilowo:) w zyciu nie mialam plamien a przeciez winy nie zwale na luteine. Poczekamy zobaczymy. To raptem kilka dni. Choc termin okresu wypada na jutro.Betty Boop lubi tę wiadomość
-
Joanna ja też polecam Tobie prof. Jakiela. Ja u niego miałam robioną laparo i histeroskopie. I masz rację oni nawzajem kierują do siebie bo mnie J. skierował do ovum.
Byłam na becie,ale wiecie kiedy wynik? Za dwa dni. Fak!Joanna85 lubi tę wiadomość
07.2014 HSG- oba jajowody drożne
09.2015 laparoskopia, histeroskopia- endometrioza I st.
02.12.2015 IUI
25.01.2016 IUI
03.2016 IUI
Po 4 latach starań, niespodziewane II -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKa.Ma. wrote:Joanna ja też polecam Tobie prof. Jakiela. Ja u niego miałam robioną laparo i histeroskopie. I masz rację oni nawzajem kierują do siebie bo mnie J. skierował do ovum.
Byłam na becie,ale wiecie kiedy wynik? Za dwa dni. Fak! -
Bas prof. Jakiel pracuje w szpitalu Orlowskiego. Dużo osób mówi, że ma dobrą rękę do laparo.
Ja tak jak pisałam przeczucia mam takie, że @ za rogiem.
Zuza, a Ty chyba za wcześnie ten test robiłaś07.2014 HSG- oba jajowody drożne
02.12.2015 IUI
25.01.2016 IUI
03.2016 IUI
Bas nie masz co się bać. Na prawdę to nic strasznego jak się wydaje
Bas1990 lubi tę wiadomość
07.2014 HSG- oba jajowody drożne
02.12.2015 IUI
25.01.2016 IUI
03.2016 IUI
Wiecie co, zabrałam ten niewysikany test do pracy i tam siknełam i dopatrzyłam sie cienia (moze to omamy;) Ale zeby rozwiac watpliwosci wlasnie polecialam na bete. Wyniki po południu takze zobaczymy.
Lunka ja mam teraz tak jak Ty, po 2 poronieniach troche inaczej podchodzę niz na początku i choc ja jestem w "gorącej wodzie kąpana" to mam wiekszy dystans. Oby to było do 3 razy sztuka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 12:24
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Betty oby ten test okazal się pozytywną beta. Po poronieniu człowiek niestety albo istety zmienia nastawienie. Dorosleje:-) choc u mnie to zmiana myślenia a nie chuchania dmuchania na siebie i na pewni nie rezygnacji z pracy. Ale na ten temat sie nie wypowiadam:) mam swoje zdanie i taka definicje normalności:)
Daj znać jak beta. Ja cierpliwie czekam na rozwój wydarzeń. A miałaś po poronieniu sporo badan? Genetyczne również? -
dzis mi test wyszedl negatywny 13dzien po iui ,robie te zwykle testy paskowe z ebaya:), pozostaje mi dalej czekac. U mnie przy pierwszym poronieniu ledwo mnie wybudzili z narkozy,a pozniej wdala mi sie infekcja, nie chcieli mnie przyjac do szpitala chociaz sie zle czulam. Teraz wiem ze poronienie moze niesc za soba duze ryzko dla zycia, zreszta ja juz mam za soba 3 lyzeczkowania i 2 razy wdala mi sie infekcja. Mnie nikt nie badal po tych poronieniach, a myslalam ze zaczna a oni kaza mi czekac na 3, nawet jak zobacze kiedys 2 kreski to nie bede sie cieszyc, boje sie tego co bedzie dalej. W klinice wiedzieli ze przeszlam zasniad a to nie jest blacha sprawa a i tak powiedzili ze zaczna mnie badac po 3 poronieniu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 13:40
09.2010- 1 poronienie/ciaza naturalna
06.2015- 2 poronienie/ciaza naturalna
11.2015 / 12.2015- 2proby iui- nie udane
01.2016- 3 poronienie/ciaza naturalna
-
lunka nie mam wyboru musze czekac, na bete nie polece:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 13:49
09.2010- 1 poronienie/ciaza naturalna
-
nick nieaktualnyBetty Boop wrote:Wiecie co, zabrałam ten niewysikany test do pracy i tam siknełam i dopatrzyłam sie cienia (moze to omamy;) Ale zeby rozwiac watpliwosci wlasnie polecialam na bete. Wyniki po południu takze zobaczymy.
Lunka ja mam teraz tak jak Ty, po 2 poronieniach troche inaczej podchodzę niz na początku i choc ja jestem w "gorącej wodzie kąpana" to mam wiekszy dystans. Oby to było do 3 razy sztuka. -
a tak z innej beczki bo widze ze wszyscy tutaj zyja tylko iui
fajny przepis https://www.youtube.com/watch?v=deqd_w_YCu0 polecam pycha09.2010- 1 poronienie/ciaza naturalna