INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
a czy ktoras z Was brala jako stymulacje merional? to to samo co menopur...na moje braki pecherzykow po femarze w 15dc dostalam wlasnie 3 zastrzyki, nie wiem czy tak pozno to byl jakis sens... no i na opakowaniu zastrzyku jest napisane ze do podawania domiesniowego a mi kazali podskornie:/Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Bas ja w sumie staram sie myslec pozytywnie ale jakos srednio mi to wychodzi. Mysle ze jak 3 beta mi wyjdzie ok to wtedy uwierze wszystko idzie we wlasciwym kierunku. Jakos po tak długim okresie starania trudno mi uwierzyc ze w koncu sie uda. A fizycznie czuje sie dobrze,brak dodatkowych objawów.
Joanna85 trzymam kciuki, na pewno sie udało. W niedziele niestety nie zrobisz w lublinie bety (tak mi sie wydaje ze labo nie pracuja bo np w diagnostyce w soboty do 11 pracują i tyle ). Lec z rana i dawaj znac
Sowaa ja po IUI przez okolo tydzien mialam taki jakby wzdęty brzuch ale w sumie bezboleśnie.MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
nick nieaktualny
-
Betty Boop wrote:Bas ja w sumie staram sie myslec pozytywnie ale jakos srednio mi to wychodzi. Mysle ze jak 3 beta mi wyjdzie ok to wtedy uwierze wszystko idzie we wlasciwym kierunku. Jakos po tak długim okresie starania trudno mi uwierzyc ze w koncu sie uda. A fizycznie czuje sie dobrze,brak dodatkowych objawów.
Joanna85 trzymam kciuki, na pewno sie udało. W niedziele niestety nie zrobisz w lublinie bety (tak mi sie wydaje ze labo nie pracuja bo np w diagnostyce w soboty do 11 pracują i tyle ). Lec z rana i dawaj znac
Sowaa ja po IUI przez okolo tydzien mialam taki jakby wzdęty brzuch ale w sumie bezboleśnie.Starania od II 2014
5x IUI (w tym ciąża biochemiczna)
IVF
Transfer 27.06 2 mrozaczków - hcg 7dpt-87, 9dpt-226, 11dpt- 646
Magdalena 06.03.2017 -
nick nieaktualny
-
Bas, u mnie z glowa tez slabo, wiekszosc znajomych i cala rodzina nie wiedza ze sie staramy i ciagle musze im mowic ze nie ma dziecka bo : nie chce, nie wiem, nie mam ochoty itd... wstyd sie przyznac ze sie nie potrafi zajsc, zreszta ja nie chce zeby sie ktos nade mna uzalam i patrzyla- o jaka biedna,nie moze zajsc..na pewno jest na cos chora, a moze musisz isc do innego lekarza i pierdyliard dobrych rad... i moja glowa juz sama nie wie czy ja chce zajsc czy nie chce:/
Bas1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolencja wrote:Bas, u mnie z glowa tez slabo, wiekszosc znajomych i cala rodzina nie wiedza ze sie staramy i ciagle musze im mowic ze nie ma dziecka bo : nie chce, nie wiem, nie mam ochoty itd... wstyd sie przyznac ze sie nie potrafi zajsc, zreszta ja nie chce zeby sie ktos nade mna uzalam i patrzyla- o jaka biedna,nie moze zajsc..na pewno jest na cos chora, a moze musisz isc do innego lekarza i pierdyliard dobrych rad... i moja glowa juz sama nie wie czy ja chce zajsc czy nie chce:/
-
Lęczę sie w lublinie, w ovum u dr Mroczkowskiego, kilka dziewczyn z tego forum tez do niego chodzi. Probowalam roznych lekow, 6 cykli z clo, pozniej gonal, w ostatnim cyklu byla lametta , metypred i po owualcji acesan i duphaston.
To byla lekarza decyzja i zastosowaniu takich lekow. Ja pozniej dopiero doczytalam co to dokladnie jest. Stwierdzilam czemu nie sprobowac...i moze ta kombinacja okaze sie sukcesemStarania od II 2014
IVF
Magdalena 06.03.2017 -
Cześć kochane. Jakoś weny ostatnio nie miałam do pisania. Coś słabo wierzę że się udało. Dziś 10 dpo ( liczę też dzień IUI jako pierwszy bo było na pękniętym pęcherzyku dobrze liczę? )
Pobolewa brzuch czasem jak na @. Piersi tkliwe. Kłuja też jajniki mnie. Nie wiem czy to dobrze czy nie: (
Planuje w środę iść na betę. Myślicie że coś już wyjdzie?
06.2010- córeczka
5.06.2014- Aniołek [8 tc]
21.06.2015- córeczka[24 tc]
niedrożny LJ., AMH 4,78 PCO, IO.Mutacja MTHFR CT i AC
02.02- INV Bocian BS,krótki p. 6 komórek/3 zarodki
16.02- transfer 2 x 8A. -
CRIO 28.04.- 3 BA
II pro. Novum- długi p.19.08-transfer 1x8A.
4 sniezynki na zimowisku -
nick nieaktualny
-
Dziewczynki trzymam za Wasze bety kciuki!
Ja mam dzis przedostatni dzien pracy i straszny zapierdziel wiec pewnie nie bede miala czasu (i dobrze) na rozmyslalnia. Na rozmyslania najlepsze jest zajęcie głowy czyms innym.
Bas kochana nie zadreczaj się. U mnie bliscy wiedzą jaka u nas sytuacja i przestali pytac kiedy dziecko a inni jak pytają kiedy to mówie, ze w swoim czasie i zamykam temat. Jakos nie denerwuja mnie te teksty, mam do tego juz dystans-ale przyszło mi to z czasem. Wiele moich klientek jest w ciazy teraz i nieraz jak sobie gadamy to okazuje sie ze tez albo IUI (ostatnia ma cudne bliźniaki) albo po innych przejsciach. Jest nas naprawde bardzo dużo -tych z problemami. Takie czasy, nie na wszysto mamy wpływ.
Miłego dnia kobitki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2015, 06:36
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Joanna85 wrote:Rano sikacz negatywny:-( juz nic z tego nie rozumie. bete zrobie dopiero wieczorem.
-
Wczoraj robilam plytkowy, a rano strumieniowy.niby ten sam producent i ta sama czulosc testu. Mocz byl poranny ale 2 razy w nocy bylam w toalecie wiec wiekszosc wysikalam.Ja nigdy takich sytuacji nie mialam bo nigdy dwoch kresek na tescie nie ujrzalam. Beta rozwiaze wszystkie watpliwosci.jestem tak zarobiona ze przynajmniej nie mam czsu myslec.Starania od II 2014
IVF
Magdalena 06.03.2017