INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie było właśnie IUI, tym większy szok. Z badaniami nie wyrobiliśmy, ale miałam dwa pęcherzyki i lekarka dała na wszelki wypadek Ovitrell. Cały czas zerkam na test i ta kreska tam jest. Jak rano zobaczyłam to prawie zemdlałam z wrażenia Zrobiłam, bo mam cały czas wysoką temperaturę i ciągle zasypiam, męczę się, ale z drugiej strony teraz też dużo biegania przedświątecznego... Chciałabym, żeby to było to. Marzę o tym!14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cud Córeczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
Wynik będzie 15-16. Tylko jutro raczej będzie problem w moim mieście powiatowym, bo to labo. gdzie chodzę nieczynne. Siedzę i się modlę! To byłby cud14.10.2015 - 1 IUI
Drugie bobo w drodze
-
KasicaLisica wrote:Nie było właśnie IUI, tym większy szok. Z badaniami nie wyrobiliśmy, ale miałam dwa pęcherzyki i lekarka dała na wszelki wypadek Ovitrell. Cały czas zerkam na test i ta kreska tam jest. Jak rano zobaczyłam to prawie zemdlałam z wrażenia Zrobiłam, bo mam cały czas wysoką temperaturę i ciągle zasypiam, męczę się, ale z drugiej strony teraz też dużo biegania przedświątecznego... Chciałabym, żeby to było to. Marzę o tym!
-
Z nami jest tak: od października 2014 do kwietnia 2015 bez zabezpieczenia, ale bez rozeznania w kalendarzu, co i jak W kwietniu tego roku zaczęliśmy się bacznie obserwować.14.10.2015 - 1 IUI
Drugie bobo w drodze
-
Jak analizowaliśmy z mężem nasze wykresy to IUI była zrobiona za wcześnie i to o 3 dni. Mówiliśmy lekarce, ale nie chciała nas słuchać. To naprawdę byłby cud! Kochana, trzymaj kciuki, dam znać na pewno. Zaczynam kombinować - a może test zepsuty albo coś. Naprawdę jak człowiek się stara to potem się boi jeszcze bardziej14.10.2015 - 1 IUI
Drugie bobo w drodze
-
KasicaLisica życzę Ci z całych sił tej drugiej wymarzonej kreski szczególnie teraz na prezent pod choinkę
Mi niestety ovitrel utrzymuje sie ponad 14 dni w organizmie. Mam nadzieje ze u ciebie bedzie inaczej i beta wyjdzie mega wysoka!!!!!!
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...
-
Sprawdzałam poprzednie cykle i 10, 11, nawet też 13 dnia po podaniu wychodziły zawsze negatywy, ale wiecie jak jest - może organizm inaczej zareagował. Miałam przeczucie, mam je nadal, i to zmęczenie ciągłe i wysoka temperatura, ale zobaczymy jak ta beta wyjdzie, czy chociaż coś drgnęła od 0.14.10.2015 - 1 IUI
Drugie bobo w drodze
-
Betty Boop wrote:Kasica lec na bete-trzymam kciuki! Nie wiem gdzie mieszkasz ale w Diagnostyce beta jest jeszcze tego samego dnia.
Dziewczyny które miały miec IUI jak tam?? -
Czesc dziewczyny, odbralam wyniki... chyba pozamiatane hcg spadlo z 15 na 5, progesteron tylko 5. To byloby za piekne zeby moglobyc mozliwe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 14:01
Starania od II 2014
5x IUI (w tym ciąża biochemiczna)
IVF
Transfer 27.06 2 mrozaczków - hcg 7dpt-87, 9dpt-226, 11dpt- 646
Magdalena 06.03.2017 -
nick nieaktualnyKasicaLisica wrote:Jak analizowaliśmy z mężem nasze wykresy to IUI była zrobiona za wcześnie i to o 3 dni. Mówiliśmy lekarce, ale nie chciała nas słuchać. To naprawdę byłby cud! Kochana, trzymaj kciuki, dam znać na pewno. Zaczynam kombinować - a może test zepsuty albo coś. Naprawdę jak człowiek się stara to potem się boi jeszcze bardziej
Lec na bete. -
Dziewczyny,
beta 75, popłakałam się, poszłam do spowiedzi i modliłam się, żeby to było to. Marzę o bobasku! Lecę zaraz do lekarza, ale nie wiem czy coś powie. Jestem 13 dni po owulacji. Co myślicie?aszka, Joanna85, Betty Boop, india, Sowaa, Bas1990, Cosma lubią tę wiadomość
14.10.2015 - 1 IUI
Drugie bobo w drodze
-
nick nieaktualny
-
Kasica wpaniale-gratuluje
Joanna85 tak mi przykro ale mam nadzieje, ze przy nastepnym razie sie uda skoro juz wiadomo jak działać.
olencja co znaczy zapadł sie? Nie widac go ani symptomów pekniecia?
Rutelka trzymam mocno kciuki!MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
KasicaLisica wrote:Dziewczyny,
beta 75, popłakałam się, poszłam do spowiedzi i modliłam się, żeby to było to. Marzę o bobasku! Lecę zaraz do lekarza, ale nie wiem czy coś powie. Jestem 13 dni po owulacji. Co myślicie?
Gratulacje!!!!!! Tu nie ma co myślec tylko sie cieszyć ze sie udało !!!
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...