INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Wow Kasica, długo nie zaglądałam tutaj, wchodzę i taka cudowna nowina .
Wielkie gratulacje kochana1 IUI X.2015 - , 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
Dziewczyny, dzieki za wsparcie- swieta jakos przetrwalam, @ przyszla. I jestem juz u siebie wiec od razu mi lepiej.
Kasica daj znac koniecznie jak jutro beta.
Bartusiowa mamo ja po iui biore acesan, wydaje mi sie ze ma takie samo zastosowanie jak acard.
Jutro zaczynam stymulacje lametta, przez piec dni 1x1 przez 2 pierwsze dni pozniej 2x1. Jakie macie doswiadczenia z tym lekiem? W zeszlym cyklu bralam tylko po 1 przez 5 dni i wyhodowalam 1 komorke. Troche kusi mnie zeby na wlasna reke zwiekszyc na 2x1 przez 5 dni. Chociaz jak bedzie powyzej 3 jajek to nie dojdzie do iui. Co sadzicie?Starania od II 2014
5x IUI (w tym ciąża biochemiczna)
IVF
Transfer 27.06 2 mrozaczków - hcg 7dpt-87, 9dpt-226, 11dpt- 646
Magdalena 06.03.2017 -
Hej dziewczyny
KasiaLisica Gratulacje
ja jutro mam podglad jajek po Lametcie
zobaczymy co z tego wyjdzie cohoc obawiamsie ze nic ego . w srde przed swietami maiłam atak epi pierwszyod 6 lat ciekawa jestem czy dr mi pozwoli podejsc do IUI , od srody jestem dodatkowo na Metformaxie wec zobaczymy -
Joanna85 wrote:Dziewczyny, dzieki za wsparcie- swieta jakos przetrwalam, @ przyszla. I jestem juz u siebie wiec od razu mi lepiej.
Kasica daj znac koniecznie jak jutro beta.
Bartusiowa mamo ja po iui biore acesan, wydaje mi sie ze ma takie samo zastosowanie jak acard.
Jutro zaczynam stymulacje lametta, przez piec dni 1x1 przez 2 pierwsze dni pozniej 2x1. Jakie macie doswiadczenia z tym lekiem? W zeszlym cyklu bralam tylko po 1 przez 5 dni i wyhodowalam 1 komorke. Troche kusi mnie zeby na wlasna reke zwiekszyc na 2x1 przez 5 dni. Chociaz jak bedzie powyzej 3 jajek to nie dojdzie do iui. Co sadzicie?
Ja bym słuchała lekarza. Ale zrobisz jak zechcesz;)nie masz czasu na podejmowanie decyzji-tylko do jutra:) dobrze ze @ szybko przyszla.
-
Lunk_a wrote:Ania współczuję. Czy ten atak ma coś do iui? Jakie moga byc konsekwencje tego ataku sprzed kilku dni to stymulacji?
podejrzewam ze atak był efektem tego ze nigdzie nie ma mojego leku ..i dosttałam zamiennik niby to samo ale inny producent.. a dr zawsze mi mówił zebym nie zeminiała no ale jak mogłam nie zmienic skoro nawet w innych miastach i hirtwniach nie bylo leu na stanie tym samym kilku dawke nie przyjełam bo nie było leków plus stres i atak gotowy
-
Dziewczyny, jestem przerażona. Z kwadrans temu na papierze toaletowym zobaczyłam 2-3 krople krwi, takiej różowej, żywej. Mój mąż prawie zemdlał. Nockę mamy z głowy. Czy komuś też się tak działo? Dziś mój 30. dzień cyklu (cykle 28-29 dniowe). Podpowiedzcie coś, błagam!14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cud Córeczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
Spokojnie kochana nie denerwuj się. Takie mini krwawienia zdarzają się co trzeciej ciężarnej na wczesnym etapie
-
Pół nocy nie spałam Mąż prawie zawały dostał. To były dosłownie trzy kropelki różowiutkie, ale czuję niepokój, czy coś wiecej się nie pojawi. Byłam rano powtórzyć betę i wybłagałam, żeby wynik był na 13.00. Chcę iść dziś do lekarza, może coś podpowie. Myślicie, że usg coś pokaże? I jeszcze jedno - tak mnie strasznie mdli, że boję się, że się w pracy domyślą zanim powiemy.14.10.2015 - 1 IUI
Drugie bobo w drodze
-
Kasia kilka kropli to nic. Ja przeżyłamk krwawienie w ciazy. Ale u mnie to był krwotok. Mimo szpitala i początkowego dobrobytu ciazy, ciąża obumarla. Ja jednak nie jestem dla Ciebie przykładem. U mnie lało się i lało. Jak lezalam mniej jak chodziłam wiecej. W końcu krwawic przestałam a ciąża obumarla. Te Twoje kilka kropli wg mnie nie stanowi zadnego najmniejszego zagrożenia.
-
Piaty dzień wiem o ciąży, mąż czwarty, a już dostajemy popalić Proszę Was, trzymajcie kciuki, myślcie o mnie ciepło, módlcie się, każde wsparcie się przyda. Wynik bety o 13.00, na pewno skrobnę, bo podpowiedzie co i jak. Teraz mam schizę i co chwilkę latam do toalety sprawdzać czy jest czysto.14.10.2015 - 1 IUI
Drugie bobo w drodze
-
Kasica spokojnie, to sie moze zdarzyc. Mam nadzieje ze beta bedzie ładna i Cie to uspokoi. Ja sie smieje i zastanawiam kto to wymyslił ze ciaza to wspaniały okres to same nerwy od wizyty do wizyty. Przechodzisz jeden etap, wydaje Ci sie ze teraz juz wszystko bedzie ok a tu za chwile martwisz sie o kolejną rzecz. No cóz, takie jest zycie i musimy znaleźc złoty środek aby to przetrwać
Ja i tak jestem dosc spokojna ale mysle, ze to kwestia nabrania dystansu po poprzednich przejsciach.
Trzymam kciukiMARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Dokładnie tak jak piszesz - najpierw człowiek się modli, żeby zajść, ale nie ma świadomości, że to taki stres. Żebym tylko do wariatkowa nie trafiła14.10.2015 - 1 IUI
Drugie bobo w drodze
-
Kasica, gdybys nie byla w ciazy mialabys teraz @ wiec te kropelki krwi z tego moga wynikac. Czesto pisza o tym. Rozumiem doskonale Twoje zdenerwowanie, wez ksiazke albo gazete i relaksuj sie na kanapie oby do 13 Ci szybko zlecialo :-*
KasicaLisica lubi tę wiadomość
Starania od II 2014
5x IUI (w tym ciąża biochemiczna)
IVF
Transfer 27.06 2 mrozaczków - hcg 7dpt-87, 9dpt-226, 11dpt- 646
Magdalena 06.03.2017 -
Joanna85 wrote:Kasica, gdybys nie byla w ciazy mialabys teraz @ wiec te kropelki krwi z tego moga wynikac. Czesto pisza o tym. Rozumiem doskonale Twoje zdenerwowanie, wez ksiazke albo gazete i relaksuj sie na kanapie oby do 13 Ci szybko zlecialo :-*
W pracy siedzę, ale wyjdę wcześniej. Wchodzę, ale ludzie z pracy: ale blada jesteś, wszystko dobrze? Jak mam dobrze wyglądać jak pół nocy nie spałam ze stresu o fasolinkę.14.10.2015 - 1 IUI
Drugie bobo w drodze